Moj prvi ANIME drawing!

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 21:59
Okj; smo se že na nekem topicu pogovarjali malo o tem...
Zdej sm pa jzt donz konč neki skp spravu... Eno glavo, k sm narisu.
Pa me zanima če se vam zdi dobra za začetek?

Za info anime je: JAPONSKI STIL risanja tisti ki neveste...

Tle je par slikic moje risbe; bolj slabe seveda... Luč pto. XD
Upam, da bojo slike potegnale. XD

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

P.S: Vem, da je grdo narisan ja. XD Ampak start je start pč. XD Ajde.
KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:05
am,..kko lhko rečeš d je grdo narisan..
Js lh rečem sam: WAW
3 moje sošolke ful lepo rišejo..tole je pa še lepš.dej še kej nariš druzga kako miki miško al pa tom and jerry al pa loony tons pa slikaj pa daj gor kr je fenomenalno
res
Very Happy
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:07
KatjaVirus pravi:
3 moje sošolke ful lepo rišejo..tole je pa še lepš.dej še kej nariš druzga kako miki miško al pa tom and jerry al pa loony tons pa slikaj pa daj gor kr je fenomenalno
res
Very Happy

Hvala. Če misliš lepo v smislu začetnika pol se mogoč mal strinjam. XD
Drgač pa res ni nč! Wink Sej bom še risu velik sploh zdajle k so počitnice pa vadu tole...
Še objavim. Wink Pa pol, da vidmo kak sm se kej nauču al ne?

Hvala za kompliment. Very Happy
KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:12
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
res
Very Happy

Drgač pa res ni nč! Wink Sej bom še risu velik sploh zdajle k so počitnice pa vadu tole...

za začetnika? ma ka si ti nor? Jaz bi se to 10 let prpravlala pa nwm ka vadila pa mi neb uspelo tazga lepga obraza naredit. Ne bit skromn, pa priznaj da je dobro narisan.
In pa komi čakam da vidm nove:)
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:13
KatjaVirus pravi:
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
res
Very Happy

za začetnika? ma ka si ti nor? Jaz bi se to 10 let prpravlala pa nwm ka vadila pa mi neb uspelo tazga lepga obraza naredit. Ne bit skromn, pa priznaj da je dobro narisan.
In pa komi čakam da vidm nove:)

Jutr pride že 2nd one. Wink Thx. Smile
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:13
u je*enti, tole pa je dobr start Very Happy. kr dobr si, le izpopoun tole, še welik se da ustvart Very Happy.
drugač pa čestitke, je velik več kokr mislš, že za sam začetek je odlično Cool
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:15
Boris pravi:
u ****, tole pa ni sam start Very Happy. kr dobr si, le izpopoun tole, še welik se da ustvart Very Happy.
drugač pa čestitke, je velik več kokr mislš, že za sam začetek je odlično Cool

Hvala. Mal še povadim obraze pto, pol začnem pa mal na telesu in, da vidmo kam me tole do konca počitnic pripelje.
Thx again. Wink
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:29
uau!!
ful lpo...res mi je zlo ušeč!
zelo lepo rišeš...in če je tole res tvoja prva anime risba je čudovita!za začetnika je to prava umetnina!mi je zelo zelo ušeč...mam js eno sošolko k je tut nora na te anime in skos to riše...in to ful lpo. čist use kr nariše čist "zadane"...mislm ful natančn riše...no pa dost o nej...uglaunem tole je več kot odlično in želim ti še veliko tako lepih risbic!! Very Happy Smile Very Happy Smile Razz Very Happy
Re: Moj prvi ANIME drawing! 4.7.2010 22:47
thedevil pravi:
uau!!
ful lpo...res mi je zlo ušeč!
zelo lepo rišeš...in če je tole res tvoja prva anime risba je čudovita!za začetnika je to prava umetnina!mi je zelo zelo ušeč...mam js eno sošolko k je tut nora na te anime in skos to riše...in to ful lpo. čist use kr nariše čist "zadane"...mislm ful natančn riše...no pa dost o nej...uglaunem tole je več kot odlično in želim ti še veliko tako lepih risbic!! Very Happy Smile Very Happy Smile Razz Very Happy

Hvala ti. Upam, da si boš še naprej kakšno pogledala... Jih bom poskušal redno objavljati semle, da vidimo kam me tole pripelje. Smile Ty. Smile
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 10:03
[link]

Brez zamere. To se lahko vsak nauči, če sledi navodilom na zgornjem linku Wink Ta stil je naučen. In ni nekaj, kar bi, meni osebno, izgledalo lepo, prav zaradi tega. Smile

Če te že veseli risanje, probaj kaj v abstraktni smeri Wink recimo:

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

In ne, sam nisem narisal tega. Moja zelo dobra prijateljica je Wink zato kolikor toliko tudi znam kaj povedati o tem Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 14:09
Men osebno te japonske stvarce sploh niso všeč..zato mi je tud risba grda...občudujem pa vse ki sploh rišejo:) js ne znam..mislim da sploh nism sposobna za kaj takega..
so mi pa všeč stvari ..točno take k je slika od une prjatlce LZyMN Smile
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 15:16
Hvala za svoje mnenje. Wink
Čeprou me ne veseli tko cela smer risanja; sam tale anime pč. Wink

Pa ne zamerit, sej ne, da bi kej biu jezen sam se mi zdi, da tud anime ni kr neki kar lahko gre od rok vsakomur. Naučit se, da čist usako stvar. Wink
Pa to ne pomen, da če se en anime nauči, da je že kr za vsakogar preprosto...
Mam jzt velk bivših sošolcu v razredu ko jim risanje sploh ni šlo pa tud prjatlov je velk. Wink
Drgač pa useen hvala.

Pa povej prjateljici, da je lepo narisala. Like it. Smile

Tle je neki risb, k se mi ne zdi, da je kr u izi narisan:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Ajde. Wink
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 17:13
RoaRx3 pravi:
Hvala za svoje mnenje. Wink
Čeprou me ne veseli tko cela smer risanja; sam tale anime pč. Wink

Pa ne zamerit, sej ne, da bi kej biu jezen sam se mi zdi, da tud anime ni kr neki kar lahko gre od rok vsakomur. Naučit se, da čist usako stvar. Wink
Pa to ne pomen, da če se en anime nauči, da je že kr za vsakogar preprosto...
Mam jzt velk bivših sošolcu v razredu ko jim risanje sploh ni šlo pa tud prjatlov je velk. Wink
Drgač pa useen hvala.

Pa povej prjateljici, da je lepo narisala. Like it. Smile

Tle je neki risb, k se mi ne zdi, da je kr u izi narisan:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Ajde. Wink

sm istga mnenja k ti.
sam,tole k si reku,da je tešk narisat...
ne ni.xD ti lahk dokažem & narišem popounoma enako.
barvat je druga fora.xD(pobarvan je prek kompa.to delajo uni,k res obvladajo trajblaje miške,pa ko majo cajt...tega se res nemoreš naučit.xD.no mogoč se lahk,sam ti uzame velik cajta.xD)
Little Billy • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 28
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 18:14
LZyMN pravi:
http://www.scribd.com/doc/66345/How-to-Draw-Anime-for-Beginner-ENG

Brez zamere. To se lahko vsak nauči, če sledi navodilom na zgornjem linku Wink Ta stil je naučen. In ni nekaj, kar bi, meni osebno, izgledalo lepo, prav zaradi tega. Smile

Če te že veseli risanje, probaj kaj v abstraktni smeri Wink recimo:

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

In ne, sam nisem narisal tega. Moja zelo dobra prijateljica je Wink zato kolikor toliko tudi znam kaj povedati o tem Wink

tale stran zgori napisana u citatu je p bl ... no kr fejst zanič. najprej se morš registrirt če hočš si use to dol potegnt pol p od tebe še zahteva d na tvojem zidu [facebook] obavla svoj šit [neke posodobitve p nove stvari p take...bv] men je uspel to dol potegn ne d bi neki ful si nrdila škode na fejsu sam če p devaš skos yes p agree al p dovoli no, si lahk p nrdiš resn šit na netu -.-''
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 18:15
To je bil prvi link k sm ga najdu na google-u Smile presenetljivo je to da sem jst videl tutorial brez kaksnega povezovanja s facebook-om -.^
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 20:37
zakaj emoti kopirajo te anime frizure?? a so res tok nesposobni da se ne morjo spomnt neki druzga in kopirajo use?
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Moj prvi ANIME drawing! 5.7.2010 21:04
Soundbox pravi:
zakaj emoti kopirajo te anime frizure?? a so res tok nesposobni da se ne morjo spomnt neki druzga in kopirajo use?

o.O
sj nimajo takih frizur.
pač no.mislim.ne obstaja glih velik stvari,k jih lahka delaš z lasim?
pa to ne oponašajo sam emoti...pač zgleda lepo in je lepo.pač.xD
pa morš prznat...k vidiš eno z emo frizuro..ono res pošlihtano,dvomim,da ma kaka anime to.xD
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Moj prvi ANIME drawing! 6.7.2010 1:39
v osnovi so zelo zelo podobne frizure iz teh risank japonskih..
čeprou je pr teh "scene" tipicah/tipih to bl pogost..
Gamadina • Od: 23.11.2010 • Prispevkov: 2
Re: Moj prvi ANIME drawing! 23.11.2010 1:41
Tole pa pride res, kako dolgo moreš vadit da lahko rišeš takle?
Re: Moj prvi ANIME drawing! 23.11.2010 17:02
jst znam tudi to risat Smile čist u "izi" najbl je pa lepo če daš tako risbico kaki punci kt jih jst najraj rišem Rolling Eyes
mam še pa nekje ene na računalniku ki sem jih še v photoshopu pobarval Very Happy

Re: Moj prvi ANIME drawing! 23.11.2010 17:34
Timi pravi:
jst znam tudi to risat Smile čist u "izi" najbl je pa lepo če daš tako risbico kaki punci kt jih jst najraj rišem Rolling Eyes
mam še pa nekje ene na računalniku ki sem jih še v photoshopu pobarval Very Happy

Embarassed Lpoo!. Arr
Re: Moj prvi ANIME drawing! 23.11.2010 17:39
Jasnaa pravi:
Timi pravi:

Embarassed Lpoo!. Arr

Rolling Eyes hvalaa!
a mate vi tu fb? tam jih mislim d mam še neke risbic....Smile kdor če me na fb Smile ZS Wink
Re: Moj prvi ANIME drawing! 23.11.2010 19:11
Timi pravi:

uaaaaaaaaaau Surprised

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.