sosolc je vamee <3• maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
sosolc je vamee <3
19.11.2010 18:08
moj soolc je res ful vame in na začetku sem ga kenslala, ker sm bla jst u druzga zdej sm pa razdvojena med 2 fanti. jaooooo* on bi rd biu zmano, pa sej jst neki čutm do njega sam nwm kaj, do obeh neki čutm pa se nemorm odločt, s tem da en je dost srameliu, drug pa ne, 1. se z usemi puncami pogovarja normalno zmano pa bl redko (a to pomen da je vame) ubistvu rab dost časa da mi kej reče, ker izbira besede* drug pa hoče valit z mano, pa sexat z mano, pa me ne more prepričat u to ker nisem z njim pa ele 14 sem stara, tko daaa sorriii ne bo looo. za kerga nej se po vaem mnenju odločm?? za tega k ga sex zanima al za tega k je bl srameliu pa lepi od tistga druzga?? pa tut za tega k je bl srameliu mi njegovi frendi govorijo daje u mene ( ta k ni tok srameliu pa je full vame, ampak se ml igram z njim pa ga vrtim okol prsta) haaah_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: sosolc je vamee <3
19.11.2010 18:38
no jaz bi reko če sem seveda prav prebral da si izberi onega ki je malo sramežljiv pa kot praviš malo bolj luštkan pa da mu res nene gre samo sex po glavi (ti kar svetujem da ne glih tiste kaj jim cel čas samo to gre po glavi zbirat!) =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • maliislatkii
19.11.2010 19:28
sam jst res nwm kko nej pridm do tega tipa k je dost srameliu, pa bo pomoje mislu da se **** z njim pa da ne mislm resno ztoo k skos druge fante ****_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Pačupa
• Od: 7.5.2010
19.11.2010 21:40
lej na mojem primeru ne pač ena se je ful z drugimi tak družla pa to ne in pol en dan zvem da je v mene pa to že dugo časa pa to ful! ne no jaz sem mel punco na nek način in zato sem kao reko ne =P toraj lej čeprav je že nešteto takih tem kako se približat pa to =P pač probi se malo več z njim družit pa to pa bo =p ni nič zahtevnega tak kot 1+1=2 =p
L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.11.2010 2:26
maliislatkii pravi:sam jst res nwm kko nej pridm do tega tipa k je dost srameliu, pa bo pomoje mislu da se **** z njim pa da ne mislm resno ztoo k skos druge fante ****
jah to je pa to k ga okrog prsta wrtiš ne.. zj ti walda nau wrjeu.. si boš mogla prdobit negowo zaupanje.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • maliislatkii
20.11.2010 22:13
ne ne jst tistga okol prsta vrtim k je obesedn s sexom* usaj zdi se mi da je obsedn_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.