CITYPARK-vlak

mrswilliams • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 50
CITYPARK-vlak 25.12.2010 14:46
heeeeLow.

Em a mi Lohk kdo pove kako pridm iz domžaL v Ljubjano z vLakom? Pač vem to, d grem u domžaLah na vLak pa poL se čist du konca peLm do gLavne in poL grem tm doL sam poL morm pa naprej s troLo (-.-''') in mene zanima kko to use poteka s troLo? Pač kam morm gor it, kje kupm karto aL neki? A mi Lohk en to bl podrobno razLoži? Pač DO CITYPARKA.

+ kako se pa pride iz gLavne do centra LubLane? (A)

huaLa za odgovore.^^ xoxo
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: CITYPARK-vlak 25.12.2010 15:15
k si na glauni greš na drugo stran čez cesto in greš na 27 k voz U BTC Wink That's it Wink
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: CITYPARK-vlak 25.12.2010 22:40
sevede pa rabš urbano kr jo pa dubiš na na taglauni busni u LJ oz. " v vseh bolje založenih trafikah" XD iaa pa ne gledat sam cifre za nazaj(27) k js sm se 1x **** sm se do rudnika odpelu Embarassed
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: CITYPARK-vlak 25.12.2010 22:51
DarkerThanBlack pravi:
sevede pa rabš urbano kr jo pa dubiš na na taglauni busni u LJ oz. " v vseh bolje založenih trafikah" XD iaa pa ne gledat sam cifre za nazaj(27) k js sm se 1x **** sm se do rudnika odpelu Embarassed

sej ni nujn, da nabauš urbano. Lah u fon napišeš cifro (cifro dobš napisano u busu al pa prašaš v trafiko) in pol daš k čitalniku pa to.. Bv nabaut urbano 17eu če boš sam 1x vozila z busom.
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: CITYPARK-vlak 26.12.2010 0:01
sej ubstajajo urbane za pount.. Daš 3€ za urbano pa naložš gor recmo še 3€. In maš še za večkrat. Itak se pa lohka u 90minutah furaš 100x če češ--> k se šteje za eno vožnjo Wink)
Natii93 • Od: 8.8.2010 • Prispevkov: 57
Re: CITYPARK-vlak 26.12.2010 0:45
2€ je kartica. pol pa kokr napounš.. ena vožnja je 80 centou in v roku 90 min lahko prestopaš.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.