Življenjski cilj1 | 2 | >>
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Življenjski cilj
3.11.2010 12:16
Kakšno dobrodošlico najprej seveda..
Dear ladies and animals! (: Odpiram temo, ki se mi zdi zanimiva in sicer kaj so vaši življenjski cilji? Rad bi,če (še) nimate življenjskega, da napišete kaj je trenutni cilj? Končati uspešno razred/letnik,popraviti oceno, dobiti dobro oceno odpeti pesem na televiziji,razbit junfr,skratka karkoli. Mislim, da imamo vsi cilje, in da si z prijaznimi besedami Enkratno pomagamo in s skupno močjo prebijemo težave v zvezi s tem. No, da vam dam še par napotkov, ki jih je dobro vedeti in upoštevati. Torej,moj življenjski cilj zna biti drugačen od vaših. In seveda brez kreganja prosim (;. Razlikovanje se bo tukaj pojavilo, zato preberite vrstico višje. Ah,pa začnimo! (: Jaz imam življenjski cilj: živeti v bajti čisto na samem, v gorah. enega luštnega psa bi imel, ob hiši bi bilo jezero. ( slika spodaj). Kakorkoli, ne pozabim na zeleno zlato (: to bi mel posajen za bajto. Res, res v velikih količinah ( 10kil zaloge) hahah xD. Enkrat na mesec bi šel v mesto (hrano pa cunje še vsen rabiš). Torej, morm še oment da bi bilo to nekje v Kanadi. Evo, to je moj življenjski cilj! Ne oporekajte in povejte še svojega xD. še obljubljena slika:
no zdej si pa tmle bajtico zamislte.. no pa seveda v tej bajtici bi mel tut internet pa komp,da ne bi blo dolgčas (: čeprav so to sanje, mislim da bi lahko to smatrali kot cilj (: pa vi? =) • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Življenjski cilj
3.11.2010 16:53
čist isto kot ti smo da si zamisli bajtico tam nekje v gozu na aljaski <3
saj lej ti dam pod zasebca en link pa to ok? mislim drugač no saj bi sam živel ja samo včasih kaka družba prije prav tak da komot bi šo v mesto jaz enkrat na dva tedna xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.11.2010 17:42
huda scena ja hehe to bi tut jz če bi blo možn.. pa zeleno zlato ja hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
3.11.2010 17:51
pk4life pravi:huda scena ja hehe to bi tut jz če bi blo možn.. pa zeleno zlato ja hehe
everything is possible (: • pk4life
3.11.2010 17:53
Jok3r pravi:
pk4life pravi:
huda scena ja hehe to bi tut jz če bi blo možn.. pa zeleno zlato ja hehe
everything is possible (: jea.. newer say newer a?.. hehe _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
3.11.2010 18:38
pk4life pravi:
Jok3r pravi:
pk4life pravi:
huda scena ja hehe to bi tut jz če bi blo možn.. pa zeleno zlato ja hehe
everything is possible (: jea.. newer say newer a?.. hehe kaj pa. morš stvari u življenju izkusit..=) kakorkol usi 3 smo kreteni (: • Jok3r
3.11.2010 22:10
Pačupa pravi:čist isto kot ti smo da si zamisli bajtico tam nekje v gozu na aljaski <3
saj lej ti dam pod zasebca en link pa to ok? mislim drugač no saj bi sam živel ja samo včasih kaka družba prije prav tak da komot bi šo v mesto jaz enkrat na dva tedna xD sem pogledu na zs.. hvala (: • Pačupa
4.11.2010 18:42
ok. ni blema =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
4.11.2010 19:11
dej preber začetnice novih vrstic, pa povej kaj boš prebrou (:
• Pačupa
4.11.2010 20:22
jap mi trije smo pravi kreteni xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
5.11.2010 18:26
kdor komentira je kreten.:'D
hahaha.svaka čast,men bi to pršl na mislu po tem,k bi nekdo drug to objavo.:'D pac sn kretl.:'D drgac pa: nebi bla na samem,ker je glupo vrjemte (žvim 7km od najbližjiga "mesta" pa še tam majo sam en usran merkator,zato se morem pelat 20km,da lahka pridem to mesta pa do enga planeta/city centra. žvela bi v vlki bajti vrjetn nek u mestu,sam ne zram ceste. zaenkrat mi je cilj nardit pru letnik. pa seveda u cetrtek morn popraut totega šusa na vsaj 2. pa moj cilj je,da u pondelk vrnem test od fiske,k ga ubistvu dans nebi smela domu uzet,ampak sem ljubemu ritogledcu pozabla dat test.-.- prasec perverzni,zka me ni spomnu. • Gasika
5.11.2010 18:44
Moji življenjski cilji: Nardit tale letnik in seveda končat srednjo šolo veterinarski tehnik. Kasneje pol tut nadaljevat šolanje pač fax veterina in postat veterinarka. Rada bi šla v svet recimo V Brazilijo, Avstralijo,Ameriko,Nizozemsko ali pa Afriko pa se tm ukvarjat z živalmi..Možn da bi tm se tut ustalila,al pa bi po temu potovanju pač dubila kle dobro redno službo kot veterinarka. Rada bi seveda dubla tut možka Živela bi pa na podeželju al pa na vikendu k ga majo tastari na Vrhniki, ki ga bom podedvala Upam, da mi bo ratal kej izpount Have a nice day • Jok3r
5.11.2010 19:00
ImmortalLea pravi:kdor komentira je kreten.:'D
hahaha.svaka čast,men bi to pršl na mislu po tem,k bi nekdo drug to objavo.:'D pac sn kretl.:'D drgac pa: nebi bla na samem,ker je glupo vrjemte (žvim 7km od najbližjiga "mesta" pa še tam majo sam en usran merkator,zato se morem pelat 20km,da lahka pridem to mesta pa do enga planeta/city centra. žvela bi v vlki bajti vrjetn nek u mestu,sam ne zram ceste. zaenkrat mi je cilj nardit pru letnik. pa seveda u cetrtek morn popraut totega šusa na vsaj 2. pa moj cilj je,da u pondelk vrnem test od fiske,k ga ubistvu dans nebi smela domu uzet,ampak sem ljubemu ritogledcu pozabla dat test.-.- prasec perverzni,zka me ni spomnu. povej prfoksu za fizko, da pridem na čajanko, an kateri se bova pogovarjala o tvojem testu xD • Jok3r
5.11.2010 19:01
Gasika pravi:Moji življenjski cilji: Nardit tale letnik in seveda končat srednjo šolo veterinarski tehnik. Kasneje pol tut nadaljevat šolanje pač fax veterina in postat veterinarka. Rada bi šla v svet recimo V Brazilijo, Avstralijo,Ameriko,Nizozemsko ali pa Afriko pa se tm ukvarjat z živalmi..Možn da bi tm se tut ustalila,al pa bi po temu potovanju pač dubila kle dobro redno službo kot veterinarka. Rada bi seveda dubla tut možka
Živela bi pa na podeželju al pa na vikendu k ga majo tastari na Vrhniki, ki ga bom podedvala Upam, da mi bo ratal kej izpount Have a nice day zanimivi cilji (: seveda, ti bo ratal, sam veruj v svoje zmožnosti da lahko to narediš xD • Gasika
5.11.2010 19:06
Jok3r pravi:
Gasika pravi:
Moji življenjski cilji: Nardit tale letnik in seveda končat srednjo šolo veterinarski tehnik. Kasneje pol tut nadaljevat šolanje pač fax veterina in postat veterinarka. Rada bi šla v svet recimo V Brazilijo, Avstralijo,Ameriko,Nizozemsko ali pa Afriko pa se tm ukvarjat z živalmi..Možn da bi tm se tut ustalila,al pa bi po temu potovanju pač dubila kle dobro redno službo kot veterinarka. Rada bi seveda dubla tut možka
Živela bi pa na podeželju al pa na vikendu k ga majo tastari na Vrhniki, ki ga bom podedvala Upam, da mi bo ratal kej izpount Have a nice day zanimivi cilji (: seveda, ti bo ratal, sam veruj v svoje zmožnosti da lahko to narediš xD Jah upam da bo kej ;P U rezervi pa nč nimam ;P • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
5.11.2010 19:40
Jok3r pravi:
ImmortalLea pravi:
kdor komentira je kreten.:'D
hahaha.svaka čast,men bi to pršl na mislu po tem,k bi nekdo drug to objavo.:'D pac sn kretl.:'D drgac pa: nebi bla na samem,ker je glupo vrjemte (žvim 7km od najbližjiga "mesta" pa še tam majo sam en usran merkator,zato se morem pelat 20km,da lahka pridem to mesta pa do enga planeta/city centra. žvela bi v vlki bajti vrjetn nek u mestu,sam ne zram ceste. zaenkrat mi je cilj nardit pru letnik. pa seveda u cetrtek morn popraut totega šusa na vsaj 2. pa moj cilj je,da u pondelk vrnem test od fiske,k ga ubistvu dans nebi smela domu uzet,ampak sem ljubemu ritogledcu pozabla dat test.-.- prasec perverzni,zka me ni spomnu. povej prfoksu za fizko, da pridem na čajanko, an kateri se bova pogovarjala o tvojem testu xD ja sj bom..:'D sam,če mi glavo odreže se poslavlam od vseh vas pa to.pogrešite me,sj me itak ni blo škoda! kr.si povablen na "čajanko" ("boš vodko al kva boš?!")... glede testa razgovor ni potrebn,ker sm super pisala.! • ClairDeLune
• Od: 4.11.2010
5.11.2010 19:49
Jok3r pravi:Jaz imam življenjski cilj: živeti v bajti čisto na samem, v gorah. enega luštnega psa bi imel, ob hiši bi bilo jezero. ( slika spodaj). Kakorkoli, ne pozabim na zeleno zlato (: to bi mel posajen za bajto. Res, res v velikih količinah ( 10kil zaloge) hahah xD. Enkrat na mesec bi šel v mesto (hrano pa cunje še vsen rabiš). Torej, morm še oment da bi bilo to nekje v Kanadi. Evo, to je moj življenjski cilj! Ne oporekajte in povejte še svojega xD. A samo psa? Kaj pa kakšno dečvo? --- Sicer mi je pa tvoja opisana idila zelo všeč. Tut sama bi si želela bit nekje v gorah, al pa vsaj v hribih. Moji cilji pa? ..hmmm.. Želela bi si potovati po svetu, vidit različne dežele, spoznati nove ljudi in njihovo kulturo, poskušat različne stvari itd. Kasneje pa bi se seveda želela ustaliti in si ustvarit družino. Še pred tem usem pa seveda uspešno zaključit šolanje in dobit razgiban poklic, kjer mi ne bo treba sedet notri za mizo ceu dan za nekim računalnikom. (: Drugače pa, UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, pa naj bo to kostanjev piknik s prijatelji, sprehod v naravi, čas z družino, ... (: Mislim, da ljudje premalo cenijo takšne preroste malenkosti ali pa se jih sploh ne zavedajo. • Jok3r
5.11.2010 22:35
ClairDeLune pravi:UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ • Gasika
5.11.2010 22:39
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Ja to pa ne smeš pozabtt • Jok3r
5.11.2010 22:45
Gasika pravi:
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Ja to pa ne smeš pozabtt hahah se bomo 'gonil' v hiši nasprot sonca, kjer nas ljubezen gor drži =D • Gasika
5.11.2010 22:50
Jok3r pravi:
Gasika pravi:
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Ja to pa ne smeš pozabtt hahah se bomo 'gonil' v hiši nasprot sonca, kjer nas ljubezen gor drži =D Hahahah • pk4life
6.11.2010 0:23
Jok3r pravi:
Gasika pravi:
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Ja to pa ne smeš pozabtt hahah se bomo 'gonil' v hiši nasprot sonca, kjer nas ljubezen gor drži =D ljubezn pa zeleno zlato XD _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ClairDeLune
• Od: 4.11.2010
6.11.2010 16:20
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Dobr, kr tistle "jaz in moj pes" mi je blo že malce sumljivo. • Pačupa
6.11.2010 18:10
ClairDeLune pravi:
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Dobr, kr tistle "jaz in moj pes" mi je blo že malce sumljivo. Kruta xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
23.11.2010 15:42
Pačupa pravi:
ClairDeLune pravi:
Jok3r pravi:
ClairDeLune pravi:
UŽIVATI V PRIJETNIH VSAKDANJIH MALENKOSTIH, KI JIH PONUJA ŽIVLJENJE, lepo povedano (: ja tudi dečvo bi mel-pozabil napisat (: sej veš, moške potrebe ^^ Dobr, kr tistle "jaz in moj pes" mi je blo že malce sumljivo. Kruta xD ja verjetno bom psa natepaval a? =D hahaha |
|||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.