aiii. s5 ta tip xD :))• Tiashh
• Od: 10.8.2009
aiii. s5 ta tip xD :))
12.12.2010 16:02
jst pa tip sva skupi že tko lajk 2 mesca pa pou & sva se učasih tud skregala in grdo gledala ampak to sam zarad ene in iste osebe [pač ene druge punce] sej mu tko vrjamm & use k mi govori da nč nima in nč ni meu z njo, sam pol pa usakič k se pogovarjata [on & ona] je pač on čist veseu & to me ful nevemkako nej povem u slabo voljo me sprav.
ubistvu fora je u tem da ga nočm zgubit, k vem da je še 197845... lepših na tem svetu [punc]. Sam če mu bom pa tko govorila da se ne sme z njo pogovarjat pa družt, bo pa zgledal k da sm lubosumna in ful nočm da tko zgleda. Faak sploh ne vem kaj nej nardim.... pliis HeLp. =$ =( • AYSI
• Od: 30.11.2010
Re: aiii. s5 ta tip xD :))
12.12.2010 16:09
hmmmm
tk k pr men Jz sm ji rekla nej ga pusti na mir in nej se zase briga pa z nemu se pogovor pč mu povej da ti nepaše - sej hodta bo že zastopu - more zastopt če novo pomagal se pa ti začni z drugim pogovarjat tk k se on z drugo !!! pr men je užgal • Tiashh
• Od: 10.8.2009
12.12.2010 16:15
ajaa? sam fora je u tem da on ne bo nč naredu tud če se bom začela z drugimi pogovarjat, on bo še zmer z njo govoru tud če mu rečem da me to mot pa tko "/
• AYSI
• Od: 30.11.2010
12.12.2010 20:07
pr men je ratal nevem nemorem ti drgač pomagat
sorry • Zelodko
• Od: 13.11.2010
13.12.2010 20:55
pa mu rec, da mu ni treba neč prikrivat in ti lah odkrito pove če mu je všeč una punca in brezveze, da sta skupi če on ko ide spat misli nanjo ane.
Če bo reko, da sam tebe ma rad in da je z njo sam prijateljisko nič več pol ok, če pravš da mu zaupaš a ne. Če bo priznu, pač tako je tako. Bo pa vsaj vedu, kako supet punca si bla, da si ga prosila, da naj odkrito pove in nisi zagnala vik in krik pa bla taka: Vseeno pa ne verjamem, da mu je una punca kej všeč al nwm. Tebe ma rad. Normaln sej tut js z kakim frendom pa sm noro vesela pa mi niti mal ušeč ni.. Frendi so da se smejejo, se veselijo. Havefun* • pk4life
• Od: 20.7.2010
13.12.2010 22:00
hah pomisl tko: a bi blo teb ql če bi mela enga lubosumnga tipa.. tko k je zelodko rekla .. use je na zaupanju.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
13.12.2010 22:55
Strinjam se.. Lei če ga imaš rada in ti do zdaj ni dal nobenega razloga za ljubosumje mu zaupaj..
• Arya09
• Od: 18.8.2010
14.12.2010 19:15
ja p sj, če on prau d sta sam frenda... kt d z nasprotnim spolom ne morš bit sam frend. in itk d si veseu ko se s frendi pogovarjaš ane. tko d če mu zaupaš, mu zaupi!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.