Kako pristopit do punce in jo vprasat za fb / tel. številko?

keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Kako pristopit do punce in jo vprasat za fb / tel. številko? 19.3.2013 8:13
Mene pa zanima kko prstopt do punce in jo prasat za fb/cifro. Vidm jo skor vsak dan v enem lokalu, sicer se nc ne spogledujeva in tko..mam pa filing da je par let starejsa od mene... Kaj mislte? Smile
titikaka • Od: 31.1.2012 • Prispevkov: 18
Re: Kako pristopit do punce in jo vprasat za fb / tel. številko? 30.3.2013 18:00
am preprosto - mi daš svojo cifro? je to tok težko?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako pristopit do punce in jo vprasat za fb / tel. številko? 30.3.2013 21:26
je težko ja.

če jim ni luštn, punce potem pravjo da je ful creepy da jih kr en neznanec tko "nadleguje" in "zahteva" osebne podatke.

če jim je pa všeč pa, kaj nima jajc da bi prišel že prej.

Ni enostavno to.

jaz bi se raje približal na drugačen način kot pa da bi direkt za cifro rekel.
thesunshine • Od: 11.6.2011 • Prispevkov: 34
Re: Kako pristopit do punce in jo vprasat za fb / tel. številko? 31.3.2013 0:26
ja tukej na žalost največjo vlogo igra tvoj izgled...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.