Sem si rekla, da ne bom mela več resnega fanta, ampak...

jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Sem si rekla, da ne bom mela več resnega fanta, ampak... 1.4.2013 11:39
nevem kko naj to zgodbo povem kr je ubistvo vse zakoplicerano
mela sm fanta 2 leti lani novembra sma končala kr ni več šlo pač u bistvo me je full prizadev pa ne sam enkrat večkrat sma šla že prej narazen in pač jz sm vedno upala da se bo spremeniv pa pobolšav vse je blo za man rabla sm full časa da sm se pobrala
pač u bistvo to sploh nima veze u glaven sm si rekla da nebom mela več resnega fanta vsaj kakšno leto
pač prešn petek sma šle z moji bff vnn pa sma srečale njenga brata in pač sma ga zabluzla pa sma se zmenla da grema nasledn dan na kavo u bistvo nism mislala resno kr sm bla pod vplivom in pač model me drug dan pokliče in pač sma šla in zdaj se žž kakšn kedn dobivama tko na kavi pa kakšn sprehod pač saj z tem nič ni narobe
full je simpatičn pa full vredo pa z njim se mam res fajn in počas se zaljubljam v njega edini problem je da je 17 let starejši od mene Sad in pač mama pa ati sta si itak zrajtala da se dobivam z nekom kr nikol nism znala kaj skrivat pred njima in me vs čas zaslišujeta ker je pač ta fant pa tud naša družinska prjatlca je od nekoga zvedla da se dobivama čeprav dvomim da jima bo povedla
drug problem pa je pač takrat ko sma ga prvič bluzla mi jbff rekla da se nesmem zaljubit v njega kr pač on ni resn pa to in sm ji pač rekla da itak ni problema kr jz tud ničm met resne zveze
in tuki nastane drug problem jz sm se zalubla v njega čeprav se dobivama komaj tedn dni kaj takšnega se mi še ni zgodl kr jz rabim ponavad ful časa da človeka vredu spoznam pa mo začnem zaupat pr njem je pa čist druga pesem
on je biu učeri na neki zabavi od enga kolega k je rd praznovav reku mi je če grem zravn sam nism hotla kr je biu tam tud od mame bratranc in itak če bi naju skop vidu bi itak pol cela familija vedla za njega pač jz sm mela pol ceu večer full slab občutek koda se bo neki slabega zgodl
in pač ooo povno glavo mam usega nevem ka naj po eni strani bi bla z njim najrajš po drugi pa bi najrajš prenehala se dobivat z njim nočm bit še enkrat prizadeta nočm še enkrat it skos sranje
lpo prosim za vaše mnenje kr najrjaš ispuhtela al pa nekam zginla Rolling Eyes
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Sem si rekla, da ne bom mela več resnega fanta, ampak... 1.4.2013 15:47
revca, zakaj se ti trudiš bluzit, če si pa v resnic želiš bit srečno zaljubljena? to da te je en kreten prizadel ne pomeni da zdej pa nobenga resnega fanta ni niti da so vsi fantje krivi za to. razumem da si jezna na svet zdej ko te je un prizadel (prbližn vem kako je, tud jaz sem bil že prizadet), sam vseen, tko ne gre Smile

namest da se delaš hladno in bluziš brez čustev (ker si čustvena boš sam prizadeta nakonc), pejt in si najd kakšnega fejst zrelga fanta v katerga se boš zaljubila in on vate, pa oba da bosta resna in se ne bosta prizadela Wink
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: Sem si rekla, da ne bom mela več resnega fanta, ampak... 2.4.2013 15:32
Heii..feel you-.-
glej če si boš zarai ene slabe izkušnje z fantom misla da so vsi enaki..pol se pune motiš
mela si slab primer..samo zato še ne pomeni da ni dobrih dečkov Wink
pač ne delat tega ker si boš vse zabluzla..iz izkušenj ti povem..pa še prekleto žal ti bo
drugače pa veš kak je v ljubezni..vedno 1 trpi..v totem primeri si bla ti samo ..ja..
umm...kolko si stara?

pač ja pri starših bi biu lahko vlki problem glede tege..se veš kak so stari...-.-
se lahko pa še neke časa bluzita pol pa boš vidla da bo vse samo od sebe prišlo
zaj če si zaljubljena v njegaaa ti priporačaam da ga nea spustiš Wink
Re: Sem si rekla, da ne bom mela več resnega fanta, ampak... 2.4.2013 18:11
sam da se ve, eni resni tipi ne mislimo bit v zvezi s puncam ki se mal k*rbarijo, ko jim zapaše so pa v zvezi. to pomen da niso resne če ne vejo kaj hočejo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.