starši

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
starši 3.12.2011 17:54
mogoče mal pretiravam,ker sem u navalu jeze,ampak..
kako naj staršem dopovem,da ni z računlanikom nič narobe?vsak dan mi pustijo samo 20min računalnika,več nja bi po njihovem škodovalo,ampak ne vidim zakaj..vse je uredu,šola gre,doma pomagam,tako da res ne vem..ko načnem to temo me kr odpravijo pa začnejo name dret..že dolg sem izobčenec glede tega,moja mama je še učiteljica,tak da..ne vem,pa sploh mi ni več za živet..rokomet me je učasih veseliv,zdej pa..tut ko oblečem dres slovenske reprezentance,se ne počutim dobro..moj stric je biu profesionalec,rokometni vratar,in mi mama ne pusti,ker ima stric velike težave zaradi športnih poškodb,tako da se moram odpovedati kar nekaj reprezentančnih akcijam,ker sem "bolan"..sram me je,da mam tako družino,sploh starše,ker niso z ničemer zadovolni..ni problem u denarju,ker nismo revni,še zdaleč ne,sam..use tzak sovraži,ceu svet,in ne vem,kje naj najdem še kaj svetlega..kako naj staršem razložim,da ni to nič slabega,da imam malo več računalnika,pa normalno živlenje..ne pa sejmi,pa predstave..men ni do tega..rad bi sam,da bi me putil na mru,ker vem da sem dovol star da se tut sam lahk znajdem in vem,kje je meja..kako naj jim to razložim?
Hvala
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: starši 6.12.2011 22:28
Isti problem ma moja prjatlca Smile
pač nekako jim probi razložit, da rabiš računalnik tut za šolo... in pol da ko nardiš za šolo jim pa povej da zdej bi biu pa še tko malo med prostim časom al nek.... pa da so usi drugi več časa na računalniku in za šolo moreš bit gor ko se boste pogovarjal neki na fbju (če mate skupino) al pa na gmailu (če mate razredni gmail) Smile

pa usoo srečo!! Very Happy Smile
Re: starši 6.12.2011 22:31
čene pa se probi tko zmenit, da te enkrat nekam pustita in pol jima dokaži da si odgovoren pa da ni treba da te nadzirata non stop... Very Happy
Re: starši 7.12.2011 19:09
ne zaleže.mama je učiteljica,in pol dela na eni šoli iz nekih rout,kjer so usi stalno na računalniku,in majo IQ pod 15,in moja mama misl da je računalnik kriu za to.in pol me skos nadzira.računalnimk je pod geslom,odkarsem biu enkrat na skrivaj gor,pa je biu nek program gor prek katerega se je to dalo dokazat.
Re: starši 8.12.2011 17:07
omojbog... sej se mi prou smiliš Very Happy
probi pa na fotra mal bl prtisnt... ponavadi oni prej popustijo ku mame saj pr nas je tko Smile
Re: starši 8.12.2011 17:57
PR NAS JE MAMA GLAUNA,SEJ FOTR ME UČASIH PUSTI,KO AMME NI DOMA,KAR JE PA FUL REDKO.ČE SO ME ENKRAT DOBIL KO SM MED delanjem seminarske mal poškilu na FB,in pol sem biu dva tedna brez.in kao na konc leta svoj prenosnik,iMacbook Air dobim,in je mama rekla da mi bojo še tega zaklenil.fak no,men se bo utrgal.
Re: starši 8.12.2011 21:12
Joj nooo!! Sej pr nas je tut mama glauna sam ni take sile Very Happy
dobiu boš najhudejšega leptopa...

zaenkrat pa probi na telefonu hodit na fb, pa na take reči... čene se mi pa reees smiliš Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.