...• corason
...
2.4.2012 19:52
mate kake namige al krkol, kko nej bom mal bl samozavestna??
kr sm prow ena pis of krap... • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
Re: ...
2.4.2012 19:56
tu tut mjene znima. sam d pr mjen j slabi kr mam govorno napako pa s bujim d me bo usak zjbavu. upam d nma bojo pumagal
• Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
Re: ...
2.4.2012 22:22
1. prvo morš začet spoštovt samo sebe, in postt zadovolna sama iz sabo ker dokler tega neboš nardila in se neboš počutla dobro v svoji koži se neboš počutla samozavestne in tut neboš oddajala tiste pozitivne energije s kateri bi privablala nove ljudi do spoznanstva itd.
2. nehi se sekirat kaj si folk misl o teb, ker dokler te bo strah kaj si bo kdo mislu in boš ful pazla kaj kdo reče in to nikol neboš mogla bit res samozavestna. pač ****š kaj si folk misl in govor in deli tist kar ti paše. ----> zdej tuki kako postt bl samozavestn lihk ni neki ful trikov in je use odvisn pač od tega kaj ti mislš o seb. js sm bla neki časa zlo nesamozavestna ker se pač nism dobr počutla v svoji koži in vedno sm ful pazla kaj delam da me nebi folk obsoju alpa kokrkol in pol kot del odraščanja sm začela spoznavat da pač kot usak člouk so ene lepe lastnosti in slabe na men in pač da morm začet poudarjat lepe (npr. če si maš grd nos, pa lepo postavo... nehi se sekirat z nosom, pa raj poskrbi da boš čim bolj izpostaula svojo postavo.. ) in nekak sm začela sama seb postajat uredu. k zamozavesti sodi to da si sam seb nekak ušeč oz. da si zadovoljen s sabo sam morš pazt da ne postanš preveč samoušečna.. ker to odganja ljudi stran. no potem sm se počas začela sekirat kaj si kdo misli o meni ker važn da mam par tapravih frendov k se jim lohk zaupam in mi stojijo ob strani, in pol tut v družbi k smo šli v lublano v center, me ni tok skrbel kako sm oblečena, alpa kaj delam, kaj govorim, sam pač zabavala sm se, smejala.. in morm priznt da odkar sm samozavestna se v svoji koži počutm velik bol fajn in sm velik bolše volje, mam velik več frendov, pa več tipov se zanima zame in mja to je neki kar folk privablja k teb. k oddajaš eno energijo k jo folk prec upaz :3 zdej nevem če so vama kej nasveti pomagal, ampak to je sam neki kar sm js nardila da sm si dvignla samozavest, zdej od vaju je pa odvisn use kakšni osebi sta itd. have fun :* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.