Starši mi morijo zrada fanta!• LabelloLips
• Od: 21.3.2009
Starši mi morijo zrada fanta!
8.7.2009 14:14
Hmm jaa mnee paa zanimaa ka neii naredim Da se mama pa ata nebi tolk vtikovala v mene???
Mislim sei drugače sta vredu sm se vedno vtikujeta v mene pa ful sta zaščitniška mislim stara sem 14.let oz bom čez en mesec 8.8..pa mi ne pustita met fanta mislim mam ga zdej že kar neki časa pa ona dva to veta sm sta useeno neki tečna pa se vtikujeta tja ko se neb rablaa...Če gdo ve kk jima nej povem da meni pač to ni ušeč pa da sta nora ker se vtikujeta tja ko nerabta neii pišeee!!!??? • Nikea
• Od: 2.7.2009
Re: Helouu^^
8.7.2009 15:10
LabelloLips pravi:Hmm jaa mnee paa zanimaa ka neii naredim Da se mama pa ata nebi tolk vtikovala v mene???
Mislim sei drugače sta vredu sm se vedno vtikujeta v mene pa ful sta zaščitniška mislim stara sem 14.let oz bom čez en mesec 8.8..pa mi ne pustita met fanta mislim mam ga zdej že kar neki časa pa ona dva to veta sm sta useeno neki tečna pa se vtikujeta tja ko se neb rablaa...Če gdo ve kk jima nej povem da meni pač to ni ušeč pa da sta nora ker se vtikujeta tja ko nerabta neii pišeee!!!??? Js nwm čist kk... sam pomojem je bolš pač d jima poweš kr tak al tak doug ne boš mogla tega prenašat.Zaščitniška pa sta ja.sej enkrat jima bo že u glavo padl pač d odraščaš in pač lohka maš fanta ind nis več njuna majhna punčka. sam bolš je ja d poweš.kak? hmm nwm čist točn sam..lej k mate cajt,k ste sammi...U glaunem probi najdit pravi cajt pa se zmente Če ti to kej pomaga.... • carynn
• Od: 16.2.2009
Re: Starši mi morijo zrada fanta!
9.7.2009 18:16
Hello. Ja moje mnenje ja to, da tudi če jima boš ne vem kak razlagala naj se ne vtikujeta v tebe se ne bota nehala, ker sta pač tvoja starša in bi rada mela pač določeno kontrolo nad tvojim lajfon. Lahko ju poskušiš prepričat naj se čim manj vtikujeta ampak čisto ti ne bo uspelo po mojem. Nekak jima morš dokazat da ti lahko zaupata pa povej jima da če bo kdaj kaj narobe jima boš že povedla.. Tak da ne bo panike. Uživaj. • sarcc
• Od: 29.4.2010
Re: Starši mi morijo zrada fanta!
16.10.2010 22:59
LabelloLips pravi:Hmm jaa mnee paa zanimaa ka neii naredim Da se mama pa ata nebi tolk vtikovala v mene???
Mislim sei drugače sta vredu sm se vedno vtikujeta v mene pa ful sta zaščitniška mislim stara sem 14.let oz bom čez en mesec 8.8..pa mi ne pustita met fanta mislim mam ga zdej že kar neki časa pa ona dva to veta sm sta useeno neki tečna pa se vtikujeta tja ko se neb rablaa...Če gdo ve kk jima nej povem da meni pač to ni ušeč pa da sta nora ker se vtikujeta tja ko nerabta neii pišeee!!!??? Se ti ne zdi normalno da so se starši vtikovali v tvoje življenje ko si bla stara koomaj 14?? Bodi srečna da so se, ker enim staršam se j*** za svoje otroke.. Če se pa še zaj to dogaja pa jima preprosto povej, da te to moti in da boš fanta predstavla doma ko boš sama vedla da je to tisto pravo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.