Gimnazija; Ledina, Bežigrad?!

Po tvojem mnenju je bolša
Ledina
22%
 22%  [ 2 ]
Bežigrad
77%
 77%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 9

massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 7.12.2009 17:51
Hej!
Js bi pa uprašala kakšne so vaše izkušnje? razpište se prosm, res bi rada dobila čim več inforamcij, da bi se laži upisala naprej u šolo :/
Baje da je gim. Bežigrad lažja kot Ledina za naredit? K sej veste, itak bi radi usi čim bolj u izi skos pršli Razz
res napište USE kar veste o njih (kok velik se učiš-če se ti zdi težka, u kakšn klas si padu-a je kul al ni, kak je folk, profesorji-okej sej vem da se na useh šolah najdejo tisti dobri pa tut tisti najbol smotani ampak useen, če mi jo priporočaš, pa karkol druzga se še spomneš no...) kr res rabim te informacije Very Happy
Nekateri praujo da je na Ledini bolše, nekateri pa d je na Bežigradu..torej, tvoje mnenje? Razz

Comment Smile
lelica • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 33
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 7.12.2009 18:24
hejj. js sm še 9 klass. in me tut dost zanima o bežigradu ane Very Happy

za ledino nism slišala nč.. o bežigradu pa dost dobrih stvari.. majo napovedano spraševanje kar je men ZLO ušeč Very Happy.. o profesorjih nevem kej dost, razn to da se trudjo ohrant naslou elitne šole.. sam praujo da jih je večina okej.. pol šola je men nasploh ušeč, tko zrihtana p use...
usi praujo da so gor sami piflarji p to.. sam baje je je folk čis okej tko žurerji pa **** pa to ane..

drgač pa grem letos še enkrt pomoje pogledat na informatiuce pa bom vidla.. Very Happy upam da sm ti kj nouga povedala xD papa <3
emotional • Od: 7.12.2009 • Prispevkov: 5
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 7.12.2009 20:43
ooo tok ti ne pripoočam bežigrada...rai peit na ledino čeprov boš mogla mal mišic pridobit d boš lah vrata odprla, sam na bežigrad ne it
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 7.12.2009 20:56
emotional pravi:
ooo tok ti ne pripoočam bežigrada...rai peit na ledino čeprov boš mogla mal mišic pridobit d boš lah vrata odprla, sam na bežigrad ne it

zakaj pa? k me res zanima.. (:
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 8.12.2009 16:21
JA no js sm na Bežigradu zdej 1.letnik in mi je ful uredu. Sošolci so the best, usi so čist navadn normaln folk razn en je pa res un taparv piflarXD. Tipi so ful luškani, tko da je vedno kej za vidt:D Prfoksi so pč prfoksi, najbl smotana je naša za kemo drgač druge so pa ok. Kar se tiče napovedanga sprašvanja je ful uredu, k že septembara ti use povejo kdaj boš kej uprašan pa kdaj kej pišš. Pr enih prfoksah je dost če si tih pa dubiš 3, druge pa tut kr dost že za 3 zahtevajo.. Kar se tiče urnikov je so uredu, js mam naprimr ob pondelkih 7 ur, torkih tut 7 - sam sta od tega 2 uri športne, sredo mamo tut 7 ur, v četrtek 6, ob petkih pa 5 ur kar je ful uredu da si ob pol enih že konc. Drgač se pouk začne ob 8h, predure pa ni. Usaj mi je nimamo.aja, pa kar se učenja tiče - učit se morš usaj en dan prej če hočš met 3. Anpak če se učiš 'sprot' poj itq že use znaš...
Upam da sm kej pamtnga napisala drgač pejt pa na to stran pa lohk še tm kej uprašaš
[link]
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 8.12.2009 17:41
lej... men se tko zdi... na Ledini je več od*ukanga folka... na bežigradu pa... nevem no... men ga niso priporočl... frendica tm žvi... pa je šla letos rajš na ledino... tko d... men se zdi d je na ledini use mau bl sproščeno...
sicer sm pa jest tut še 9 klass tko d... če prideš na ledino se vidva druk let.xD
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 9.12.2009 22:50
rsyka pravi:
JA no js sm na Bežigradu zdej 1.letnik in mi je ful uredu. Sošolci so the best, usi so čist navadn normaln folk razn en je pa res un taparv piflarXD. Tipi so ful luškani, tko da je vedno kej za vidt:D Prfoksi so pč prfoksi, najbl smotana je naša za kemo drgač druge so pa ok. Kar se tiče napovedanga sprašvanja je ful uredu, k že septembara ti use povejo kdaj boš kej uprašan pa kdaj kej pišš. Pr enih prfoksah je dost če si tih pa dubiš 3, druge pa tut kr dost že za 3 zahtevajo.. Kar se tiče urnikov je so uredu, js mam naprimr ob pondelkih 7 ur, torkih tut 7 - sam sta od tega 2 uri športne, sredo mamo tut 7 ur, v četrtek 6, ob petkih pa 5 ur kar je ful uredu da si ob pol enih že konc. Drgač se pouk začne ob 8h, predure pa ni. Usaj mi je nimamo.aja, pa kar se učenja tiče - učit se morš usaj en dan prej če hočš met 3. Anpak če se učiš 'sprot' poj itq že use znaš...
Upam da sm kej pamtnga napisala drgač pejt pa na to stran pa lohk še tm kej uprašaš
[link]

heii.. mene sam še zanima.. kok maš loh najmn točk da pridš gor..? hvala <3
TheDD • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 10
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 10.12.2009 1:06
Js sm.. BEŽIGRAJČANAKA! Ja..
in nism usak petk doma in se ne učim..
na naši prelepi šolici blizu centra ljubljane
živimo u sožitju s profesorji in v zajedalskem
razmerju z nekaterimi ljudmi, ki so bili oklicani
za profesorje, sam teh je bol mal..
ljudje so res kul in malca je DOBRA! Very Happy
ok to ni pomembn podatk Very Happy no ali pač Razz
ocene so uredu.. MAŠ 2 rok za izbolševanje
če ti ocena slučajno ni ušeč jo greš test
lahko še enkrat pisat, da oceno izbolšaš..
(1 do 2 na leto odvisno od predmeta)
BEŽIGRAD JE KUL!
TheDD • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 10
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 10.12.2009 1:08
aja pa js se učim en dan prej 1 urco pa je moja pouprečna ocena 4'3 tko da ni panike Very Happy
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Gimnazija; Ledina, Bežigrad?! 10.12.2009 14:59
Letos si mogu met minimalno 171 točk... Za pru krog pa 178.....se prav da si lohk zgubu 7 točk za 1.krog pa 14 točk za 2.krog. Neki tasga, pa ja malca je res full dobra XD.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.