VAMPIRE DIARIES• eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
VAMPIRE DIARIES
7.11.2010 13:42
mogoče kdo ve kdaj začne vampire diaries po tv in na kakem kanalu?
sm gledla par epizod po netu in mi je full ušeč.. je kdo že gledu? se vam zdi doro? napiši karkoli pliss.. !! • someb0dy
• Od: 29.9.2010
Re: VAMPIRE DIARIES
7.11.2010 15:37
najbolš da si jih zlovdaš in gledaš. pomoje bo še trajal da pridejo h nm...
• eetaqNIIKA
7.11.2010 16:43
aaha tnx.. vrjetno res
kej pomeni zlovdaš • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
7.11.2010 22:38
[link]
love it _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.11.2010 22:41
ne glejam ker prvič čujem. Btw zakaj mate vse babe neki fan na vampire? a to zarad one knjige kaj že je ali ?? samo tak sprašujem =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Gasika
• Od: 7.5.2010
7.11.2010 22:47
fetish fetish! No to ni blo zame mišleno • Arya09
• Od: 18.8.2010
8.11.2010 0:02
am lohka gledaš online na teli strani
[link] sam poišč to nanizanko pa je _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Arya09
8.11.2010 0:06
Pačupa pravi:ne glejam ker prvič čujem. Btw zakaj mate vse babe neki fan na vampire? a to zarad one knjige kaj že je ali ?? samo tak sprašujem =P
phaha ne jst sm to gledala sam zto k mi je en igrauc za dol past HOT!!! mmmm njami!! (u velik scenah je zgori brez... se splača potrpet ostalo!) vampirji mi grejo drgač že res na ku.rac! mislm pousod jih podtaknejo,... greš u knigarno p maš celo polico knig sam o vampirjih! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
9.11.2010 8:21
Jst gledam, zdej že drugo epizodo in jaaaa, se splača gledat kr je full doro • vampirediaries
• Od: 11.4.2010
9.11.2010 22:21
ne bi vedla...jst si dol vlečem vsak tedn sprot 2 sezono nou del
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ • bleedingstar
10.11.2010 22:24
vampirediaries pravi:ne bi vedla...jst si dol vlečem vsak tedn sprot 2 sezono nou del
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ mja jst sm tut mislila 2 sezono sm se zatipkala XD ugl mja ... meni lih niso uni tipi tam ne wem kai ... ampak ja damon ma full lepe učke :$ drugač po karakterju mi je pa bolj ušeč njegou brat • Arya09
11.11.2010 0:13
bleedingstar pravi:
vampirediaries pravi:
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ mja jst sm tut mislila 2 sezono sm se zatipkala XD ugl mja ... meni lih niso uni tipi tam ne wem kai ... ampak ja damon ma full lepe učke :$ drugač po karakterju mi je pa bolj ušeč njegou brat pfff Damon use zmaga.. jst sm to gledala sam rd njega (zdj se mi ful ne da več) ker je res najjači nooo!! mislm use ostalo je men dokaj krneki... sam damon je pa uuufffff... dj noooo kko ti je lahko un bratc bolši noooo!!! damon je tak car, tko boli ga ku.rac za use, tak nvm za.**** bad boy..un bratc je pa tak pridkan p to... pfff kdo to rab =) _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • bleedingstar
11.11.2010 15:31
Arya09 pravi:
bleedingstar pravi:
vampirediaries pravi:
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ mja jst sm tut mislila 2 sezono sm se zatipkala XD ugl mja ... meni lih niso uni tipi tam ne wem kai ... ampak ja damon ma full lepe učke :$ drugač po karakterju mi je pa bolj ušeč njegou brat pfff Damon use zmaga.. jst sm to gledala sam rd njega (zdj se mi ful ne da več) ker je res najjači nooo!! mislm use ostalo je men dokaj krneki... sam damon je pa uuufffff... dj noooo kko ti je lahko un bratc bolši noooo!!! damon je tak car, tko boli ga ku.rac za use, tak nvm za.**** bad boy..un bratc je pa tak pridkan p to... pfff kdo to rab =) Hahahahahahaha, a ma padaš na bad boys pa to?! XD ma meni je itak useeno • Arya09
11.11.2010 16:44
bleedingstar pravi:
Arya09 pravi:
bleedingstar pravi:
vampirediaries pravi:
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ mja jst sm tut mislila 2 sezono sm se zatipkala XD ugl mja ... meni lih niso uni tipi tam ne wem kai ... ampak ja damon ma full lepe učke :$ drugač po karakterju mi je pa bolj ušeč njegou brat pfff Damon use zmaga.. jst sm to gledala sam rd njega (zdj se mi ful ne da več) ker je res najjači nooo!! mislm use ostalo je men dokaj krneki... sam damon je pa uuufffff... dj noooo kko ti je lahko un bratc bolši noooo!!! damon je tak car, tko boli ga ku.rac za use, tak nvm za.**** bad boy..un bratc je pa tak pridkan p to... pfff kdo to rab =) Hahahahahahaha, a ma padaš na bad boys pa to?! XD ma meni je itak useeno haha ja pol pa že ane... =) jap jap očtno padam na take bl bad... ampk ne na uno fensi šmensi kao.zaj.eban bad, ampk tko badass kokr je damon... fak on pa je za dol past! mislm jst sm igralca že prej ''poznala'', sm gledala tud ostale njegove filme (niso prou neki fuuul dobri, sam khm se splača gledt kr je on not...sssssss hooot!!) dj no sam morš priznt d je njegou lik najjači noooo!! tok ma dobre fore, p nvm no pač je hud! (hehehe pa še velik scenah je brez majce... arrrrrrrrrrr) hahaha piz.da me razganja, morm si omislt tipa _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • eetaqNIIKA
12.11.2010 15:49
meni je bujš damon.. in mi je full doro
gledam usak dan skori!! samo mam ful star komp in pol mi neki šteka na uni strani • bleedingstar
12.11.2010 19:20
Arya09 pravi:
bleedingstar pravi:
Arya09 pravi:
bleedingstar pravi:
vampirediaries pravi:
itak je pa zaakooon damon je pa usaj men naaajhuujši:$ mja jst sm tut mislila 2 sezono sm se zatipkala XD ugl mja ... meni lih niso uni tipi tam ne wem kai ... ampak ja damon ma full lepe učke :$ drugač po karakterju mi je pa bolj ušeč njegou brat pfff Damon use zmaga.. jst sm to gledala sam rd njega (zdj se mi ful ne da več) ker je res najjači nooo!! mislm use ostalo je men dokaj krneki... sam damon je pa uuufffff... dj noooo kko ti je lahko un bratc bolši noooo!!! damon je tak car, tko boli ga ku.rac za use, tak nvm za.**** bad boy..un bratc je pa tak pridkan p to... pfff kdo to rab =) Hahahahahahaha, a ma padaš na bad boys pa to?! XD ma meni je itak useeno haha ja pol pa že ane... =) jap jap očtno padam na take bl bad... ampk ne na uno fensi šmensi kao.zaj.eban bad, ampk tko badass kokr je damon... fak on pa je za dol past! mislm jst sm igralca že prej ''poznala'', sm gledala tud ostale njegove filme (niso prou neki fuuul dobri, sam khm se splača gledt kr je on not...sssssss hooot!!) dj no sam morš priznt d je njegou lik najjači noooo!! tok ma dobre fore, p nvm no pač je hud! (hehehe pa še velik scenah je brez majce... arrrrrrrrrrr) hahaha piz.da me razganja, morm si omislt tipa hahahahahahaha, mmmmmm, sej brez majce so usii tipi hudi, če majo uno hudo postavco s kvadratki spredaj maaaa mene še zmeraj privlačijo pridni tipi XD !!!! ampak ok, sejj je hud, sm ni moj tip ;P hahahahaha, jst pa mam tipa, sm jaaaah ... zadnje čase tuii mene neki razganja ;P |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.