Teža

nuncic • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 6
Teža 10.11.2010 20:16
Koliko % je pomembnateža pri fantih, in debelost, oziroma neznam vprašati pravilno kar me zanima samo, kolko je vam puncam pomembna debelost, a je ok, če je tip u faco cute v telo pa debeu??
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Teža 10.11.2010 20:35
po pravic?
em ja dobr no če je lih špeh bomba me to ne prvlač najbl. sam en moj frend ni lih suhec pa ma ful lušno punco, tko d očitno to ni tok pomembno!
tko če ni preveč debeu ma use šanse d dobi punco. če je car pa sploh!
Re: Teža 10.11.2010 20:54
js mam 65 kil in pč ja nekatere mi pravjo da sm kjut tko ane ... amm pa usi mi pravjo da nasmejim usaga ko gre mim z raznimi izjavami pato... evo js sn dobesedno v vseh delih delesa suh, sam na predelu trebuha mam malo več špeha
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Teža 11.11.2010 0:07
cja kaj zdj hočš d ti povem?? mislm ne štekam uprašanja... če sploh je kšno?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.