simpatija mene&moje prjatlce <333 HELP!!!!!!• danalana
• Od: 29.11.2009
simpatija mene&moje prjatlce <333 HELP!!!!!!
16.11.2010 13:03
no, pač ena moja prjatelca mi je povedala da je ful v enga fanta. in ta fnt je men še kr uredu, mi je ušeč nism pa neki ful vanga tko k ona. in zadnič mi je začeu govort kaku da sm mu js ušeč pa tko, pa me je uprašou kaj si mislm o tem da bi bla midva skp. no in sm js začela paničart (zarad moje prjatelce) in sm mu rekla ne, na ful nesramen način. zdej mi je pa ful žou, pa nwm kaj naj nardim, nočm ga spet ignorerat al pa bit nesramna do njega, če bi se mu opravičla bi pa mogoč spet upanje dubu in pol če bi me spet uprašou nwm kaj naj odgovorim.
kaj bi vi naredl na mojem mesu? pliiiiiz help • vatrena19
• Od: 14.10.2008
Re: simpatija mene&moje prjatlce <333 HELP!!!!!!
16.11.2010 19:04
danalana pravi:no, pač ena moja prjatelca mi je povedala da je ful v enga fanta. in ta fnt je men še kr uredu, mi je ušeč nism pa neki ful vanga tko k ona. in zadnič mi je začeu govort kaku da sm mu js ušeč pa tko, pa me je uprašou kaj si mislm o tem da bi bla midva skp. no in sm js začela paničart (zarad moje prjatelce) in sm mu rekla ne, na ful nesramen način. zdej mi je pa ful žou, pa nwm kaj naj nardim, nočm ga spet ignorerat al pa bit nesramna do njega, če bi se mu opravičla bi pa mogoč spet upanje dubu in pol če bi me spet uprašou nwm kaj naj odgovorim.
kaj bi vi naredl na mojem mesu? pliiiiiz help pomoje da je najbols da se mu opravics, pa mu poves tko k je, po resnic bo se najbols, ce ti je seveda kj mar za mnenje tega tipa, ce ti je pa useen pa pust stvari kot so;) LP • Pačupa
• Od: 7.5.2010
17.11.2010 0:22
no em res najboljše da mu poveš ker bo tak al tak razumel (jah babe mate dosti panike okoli teh stvari tak da fanjte to vemo xD no vsaj nekateri) pač lahko mu poveš zakaj. Druga možnost je pa da se mu zlažeš samo nei blo vreji ker če misliš met kaj z njim ni glih vreji da lažeš xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • kates
• Od: 28.8.2010
17.11.2010 10:39
najbolš je da mu poveš ja sam pomojem se boš mogla odločt al boš mela tega tipa ane al pa frendico kr pomojem tvoji frendic k ti je pač rekla da je ful vanga ne bo kul če bota vidva skp. • Arya09
• Od: 18.8.2010
17.11.2010 19:17
jst tud mislm d mu povej.
jah pomoje če nisi v tega tipa... nvm zakaj bi pol bla z nim, pa okj no... sam če je pa tvoja frendica ful vanga... nvm najbolš d tud njej poveš kaj se je zgodl! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
• Od: 20.7.2010
17.11.2010 19:29
sam powej mu.. res noben blem.. hahh že prej bi mu lahko rekla.. sam lpo d si raj zbrala prjatlco k pa tipa.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • danalana
• Od: 29.11.2009
25.11.2010 15:20
ok hwala • pk4life
• Od: 20.7.2010
25.11.2010 17:50
lej sej si sam sama rešla blem.. nč groznga ni d ji nisi powedala.. če že bi ti mogla bit hwaležna d ji nisi šla tega nrest če weš d ji je un tip šeč.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.