Všeč sm mu!! :3

knigca • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 18
Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 21:20
[color=blue]Hojla,
no pač začnimo na začetku..
no z dvema prijatelcama sm bla na srečanju mladih, gremo mim ene stojnice in pač je tm en ful faca tip. pač gremo mim, ja, sej je biu faca, ampak pač ne da bi glih razmišlala kok otrok bom mela znim...
no en mesc kasnej (pač za dan mrličov) ga pa srečam na pokopališču bliz mojga kraja(kamor polet velikrat grem na počitnce h sorodnikom (in mi je zmeri dc)), in zdel se mi je tok uau naključje, da sm težila sorodniku dokler mi ni povedu imena, in pol sva se začela pogovarjat po fb-ju. iin kasneje po sms-jih. pač bla sm zlo vesela da poznam nekoga moje starosti (no dve leti starejši) v tem kraju, in se loh zmin družim ko sm tm-->torej mi ni več dolgčas.
no in pol mi je on povedu sa sm mu fuul ušeč ampak je od mene odvisn na kakšn način. si predstavlate?? dejansko me je vprašu!! pa ubistvu sm se spraševala, zaka neki glih jst, konc koncev je na tistem srečanju sreču ogromn ljudi. pač še zmeri me je nekak strah, pa nevem zakaj, ful neznam razložit teh občutkov! pač nevem tut jezna sm bla, pa kaj no dvakrat je šou mim mene in je že do ušes pa še dle zalublen vame. no po drugi strani sm bla pa kr mal vesela, pač če sm nekomu ušeč sm že neki posebnega. aampak nevem. menva se, da bi se dobila, ampak ne kot zmenek, ker so pač tuki problem še starši. pač nekej dni nazaj sva se menila, da bo pač on pršel hmen in bova, nevem, šla na sprehod al pa kej. no moji so rekl da nesmem, ker baje on to jemlje kot zmenek, in sm mu sigurno všeč. zatoo se menva da bi on vseen pršov sem, ampak v neki skupini. no on ni čist za, mislem da zarad nekoga, ki je tut u tej skupini. no ampak dones mi ni odgovoril niti na en sms, tkoda res nevem kaj nej si mislem!! aja druga možnost, kjer bi se lahko dobila mi pa ni ušeč, ker bi bli zraven moji starši - to je po maši in bi me tko gledal da bi mi blo zello neprijetno.
poleg tega pač še zmer nevem če mi je všeč!! pač ubistvu ga totalno še nism spoznala. pomoje nebo problemov, če ga bom zavrnila, še zmer bova lahko prjatla, vsaj tko je napisu. ampak če mi bo všeč, bom mogla fuuuul skrivat, da hodva, ker če bi tstari zvedl, se mi nebi nikol več pustil vidit znim!! Prosm svetujte, komentirite, kaj bi vi nardil, use! prosim, rabm pomoč ka ful nevem kaj nej nardim!!
(hvala)
čauu Very Happy
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 21:48
woooooooooooow okj prvo (neumestno) ne met te barve pisave. tko d sm lahko prebrala sm mogla use označt, d se je sploh dal prebrt.
okj to pa je problem. a starše si ti uprašala če greš lahko na sprehod z njim pa so rekl ne? (a smem sam uprašat kok si stara?)
okj če sm prou razumela ti še nii čist zalublena vanga... sam tko ušeč ti je? ja em to zgleda kt d bi se lahko zalubla vanga, še posebi če je tud on vate... sam pol bi ga mogla bolš spoznt... za to pa morta it vn. dej če ne drgač se dubte tko skupinca prjatlou, greste skupi nvm na torto (tok d bojo tvoji tastari happy) pol vaju pa frendi pustijo sama... nvm d ga mal bl spoznaš pto. p nvm a si vanga al ne? kr če nisi... pol nvm če se splača use to skrivanje tega pred starši.. msilm zakaj bi to delala če nisi zalublena??? sam zrd tega ker je on vate al kaj...

nevem če nisi sigurna a si vanga al ne, dubta se, pol se pa odloč naprej

joj upam d sm kej pomagala
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 21:55
ahh ja no hvala za nasvet, je drgačna pa tut mnj berljiva kt sm misnla, sori Very Happy
stara sm 14. pa ja, ušeč mi je, ne poznam ga pa tok, da bi bla prov zaljubljena. ja tko neki s torto sm tut predlagala...pač ena debatna skupina, al neki. sam očitno on ni čist za, pa pojma nimam zakai :/
uprašat ga pa nemorm kr ubistu mi dones ne odgovarja.
ja tisto s skrivanjem sm misnla ČE mi bo ušeč. pač nevem problem je, če mi bo ušeč, mi je totalno bz čakat dokler se tstarima nebo zdel da sm zadost zrela. to hočm doživet! bom že sama vidla če sm al pa ne. ja tnx ful si pomagala Smile
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 22:08
ja itak, če ti je ušeč pol morš to dožvet!! no morš... tko d res se mi zdi d je najbolš d greš enkrt z ni vn.. pol pa vidš naprej

iii ful sm happy d sm bla u pomoč
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 22:22
ja walda...sam mal me je strah pa to..pa sploh razmišlam o tem, da bom mogla jes narest korak naprej. kr pač on je že povedu, in od mene je odvisn..ja strah me je, no 98% bom spelala, ampak ne predstaulam si kako bo to..zgledal..
pač zmeri ka gdo kj tazga men nabija (da sm mu všeč, ... ...) me tko čudn zvije u trebuhu. pa nevem zakaj, pač sm mal čudna, an Very Happy
ja hvala za nasvet, pa use!! Smile)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 23:44
ne oziri se na starce.. če ih boš poslušala za čiz usako neumno stwar nauš nč zabawnga spoznala hehe pa sej a morjo wedt?.. pč greš na sprehod.. če pa umes slučajno koga srečaš .. jbg ne.. nism čiz razumeu usga tega texta n zčetku sam usen.. ne se tok ozirat n starce no..
Re: Všeč sm mu!! :3 11.11.2010 23:46
pja sam če bi začela hodt je pa ful šit če si more zmeeeri zmišlevt zakaj gre vn.
Re: Všeč sm mu!! :3 12.11.2010 0:14
to je p tok bedn.. met take starce d rabš zmeri razlog.. pč greš wn.. a jim je treba wedt?.. sej pomoje če boš nrdila prakso iz tega sploh naujo weč sprašwal..
Re: Všeč sm mu!! :3 12.11.2010 8:14
ahh, vrjem da bojo-.-''
pač čist so obsedeni s tem d poznajo use moje prjatle, vejo gdaj grem vn, kam grem, zakwa grem, pa za kok caita, pa gdaj bom nzai. sj fuuul zveni kok me kontrolirajo, in u tem primeru mi gre ful na žiuce..no drgač ni tok zlo hudo, razn učasih -.-''
mja drgač loh grem s prjaatelco in pol ga "srečava". sam če bova hodila pol verjetn nau hotla svetit zravn..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Všeč sm mu!! :3 12.11.2010 20:26
zatež jim mal.. sej znaš hehe tok načinow maš ej.. probi im mal kriwde wzbudit.. pč zmisl si kej d kok si boga kaj use twoji prjatli počnejo tebe pa držijo na špagi.. ipd ipd sej si punca ti nbo blem..
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 15:03
pk4life pravi:
zatež jim mal.. sej znaš hehe tok načinow maš ej.. probi im mal kriwde wzbudit.. pč zmisl si kej d kok si boga kaj use twoji prjatli počnejo tebe pa držijo na špagi.. ipd ipd sej si punca ti nbo blem..

uuuuuf to pa sploh ni res pk4life. moji mi ne pustjo it za doug zvečer vn..-- npr niso mi pustil na ritm mladosti, ker sm kao premlada pa te fore. sj zdj jih počasa navajam d sm mal dle uzuni.. sam pffff to d jim krivdo vzudim.. ni delval. pa res ceu moj klas je šu na ritm, še folk iz osnouke je šou, jst pa ne. tko d tud to jih ni nč omilil... resno pred ritmom smo se ceu viknd kregal, use sm probala pa ni blo NČ!! možn d so sam moji tok neepopustljivi sam dvomm, ampk to d je punca pa res nima veze.. mislm a si stem mislu d je laži prepričat tastare u neki če si punca al kaj???? pajade! verjetn je sam še težje k jih skrbi za njihovo punčkico ptake.
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 20:10
no da te pomirim.. ritm je biu za en drek.. umek.. to pa je blo ja .. mhhmm
pol pč ne znaš dobr unga občutka kriwde zadet.. men to rata u nulo ej.. pa wm k ste punce bi mogl it to še laži hehe.. drgač če že kej marsikeri punci pustijo starci dost weč k marsikermu tipu.. ti mgoče nimaš sreče sam poznam folkinje k usak drug dan pijane pridejo dam pa jih usen spustijo kamrkol..
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 20:36
mja sj zdj vem d je blo na ritmu kr neki.. so usi tko rekl. sam pač to ni fora!
jah mogoče ne znam uzbujat krivde... sam pojome mojih tastarih noben ne bi mogu prepričat d me spustijo tko vn... fak no kr ene fore majo! nvm kva misljo d bom do konca sredne bla ob osmih duma al kaj!!! stari kle je k u samostanu (haha to je že erienne napisala a ni?).
no lahko ti povem d čeprou smm punca kle ni bonus točk... ne vem no oni misljo d posiljevalc preži name na usakm vogalu!!!
pa ne sj zdj ni več took hudo, u petk mi kr pustijo vn...sej počas jih bom prpraula do tega d me bojo tud drgm še pustl.,.. njih morš sam tko počas prvajat!

ja itak jih pustijo vn!! to je še bl boleče k moja frendica ful žura jst pa ne morm!!!
fak komi čakam ko bojo tastari šli za viknd stran... pol bo ena frendica prepala... party!!!
pa ne doma d nou pomote. tkrt pa boli me kura.c sj jih nou doma!
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 23:14
probi z obratno psihologijo.. bot skos za kompom pa se izogibi hodenju wn.. pa nred se mal čudno pa odwisno od fbja kao d itq sam tko kej goworiš s prjatli.. pol te bojo prosil če greš wn.. hehe .. samostan.. ja je tut erienne omenla ja XD pa če je z posiljevalci že tko ne te lahk tut u šoli kdo posil tkoda si čiz na istem pa če si na umeku na ritmu alpa kerkol drgje.. starci ful pretirawajo..
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 23:44
ja ddd da pretiravajo! to jim poskušam dopovedt ceu moj lajf..
jah sej mislm d bi to z obratno psihologijo clo delval... edin en problem je.. jst pomoje ne bi zdržala, tko nč it vn, pa se ne dobit s frendi. noooo way!! pa to bi mogla delt več časa, tko najmn mesc d bi začel delvt. oo ni šans d zdržim tok doug!!
jah je.beš sej bo. na koncerte tko na Siddharto mi pustijo, pred mescm mi pa še niso (halo kje je logika, kaj a zdj sm pa tok bl zrela al kva). tko d se premikamo XD
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 23:48
ma ja poznam te scene.. zle bo neka stwar.. če me ne pustijo.. k me že lan niso.. oo kok bo nekdo nasrku.. in to nbom jz enkrt z spremembo.. ee jao s5 se pogowarjawa..
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 23:50
pk4life pravi:
ma ja poznam te scene.. zle bo neka stwar.. če me ne pustijo.. k me že lan niso.. oo kok bo nekdo nasrku.. in to nbom jz enkrt z spremembo.. ee jao s5 se pogowarjawa..

ooops.. phahahha ne morš pomagat!
ja pff če pa nis nikol na msnju ane!!
Re: Všeč sm mu!! :3 13.11.2010 23:58
in pol pridem gor.. in lek koga ni.. mhmm
Re: Všeč sm mu!! :3 16.11.2010 14:56
here you go again..hahaha a si nista izmenjala msn-jeu?ha?hahaha sj ne da to tko dost bolano da usakmu neki nasmetita..pfff:Psj lahka si pa nrdita tko prou temo : just for arya09 and pk4life in pol tm debaterata haha očitno mata pač fetiš na to stran..reučkaa;Dhahahahaha
Re: Všeč sm mu!! :3 16.11.2010 18:30
erienne pravi:
here you go again..hahaha a si nista izmenjala msn-jeu?ha?hahaha sj ne da to tko dost bolano da usakmu neki nasmetita..pfff:Psj lahka si pa nrdita tko prou temo : just for arya09 and pk4life in pol tm debaterata haha očitno mata pač fetiš na to stran..reučkaa;Dhahahahaha

phaha ti že veš... d nimam nč bolšga za delat u lajfu kt kle gor viset ANE!! pffff (btw pfff je moja iznajdba Very Happy )
brez skrbi nouva več smetila nooo! ta problem je odpraulen!
Re: Všeč sm mu!! :3 16.11.2010 18:54
knigca pravi:
[color=blue]Hojla,
no pač začnimo na začetku..
no z dvema prijatelcama sm bla na srečanju mladih, gremo mim ene stojnice in pač je tm en ful faca tip. pač gremo mim, ja, sej je biu faca, ampak pač ne da bi glih razmišlala kok otrok bom mela znim...
no en mesc kasnej (pač za dan mrličov) ga pa srečam na pokopališču bliz mojga kraja(kamor polet velikrat grem na počitnce h sorodnikom (in mi je zmeri dc)), in zdel se mi je tok uau naključje, da sm težila sorodniku dokler mi ni povedu imena, in pol sva se začela pogovarjat po fb-ju. iin kasneje po sms-jih. pač bla sm zlo vesela da poznam nekoga moje starosti (no dve leti starejši) v tem kraju, in se loh zmin družim ko sm tm-->torej mi ni več dolgčas.
no in pol mi je on povedu sa sm mu fuul ušeč ampak je od mene odvisn na kakšn način. si predstavlate?? dejansko me je vprašu!! pa ubistvu sm se spraševala, zaka neki glih jst, konc koncev je na tistem srečanju sreču ogromn ljudi. pač še zmeri me je nekak strah, pa nevem zakaj, ful neznam razložit teh občutkov! pač nevem tut jezna sm bla, pa kaj no dvakrat je šou mim mene in je že do ušes pa še dle zalublen vame. no po drugi strani sm bla pa kr mal vesela, pač če sm nekomu ušeč sm že neki posebnega. aampak nevem. menva se, da bi se dobila, ampak ne kot zmenek, ker so pač tuki problem še starši. pač nekej dni nazaj sva se menila, da bo pač on pršel hmen in bova, nevem, šla na sprehod al pa kej. no moji so rekl da nesmem, ker baje on to jemlje kot zmenek, in sm mu sigurno všeč. zatoo se menva da bi on vseen pršov sem, ampak v neki skupini. no on ni čist za, mislem da zarad nekoga, ki je tut u tej skupini. no ampak dones mi ni odgovoril niti na en sms, tkoda res nevem kaj nej si mislem!! aja druga možnost, kjer bi se lahko dobila mi pa ni ušeč, ker bi bli zraven moji starši - to je po maši in bi me tko gledal da bi mi blo zello neprijetno.
poleg tega pač še zmer nevem če mi je všeč!! pač ubistvu ga totalno še nism spoznala. pomoje nebo problemov, če ga bom zavrnila, še zmer bova lahko prjatla, vsaj tko je napisu. ampak če mi bo všeč, bom mogla fuuuul skrivat, da hodva, ker če bi tstari zvedl, se mi nebi nikol več pustil vidit znim!! Prosm svetujte, komentirite, kaj bi vi nardil, use! prosim, rabm pomoč ka ful nevem kaj nej nardim!!
(hvala)
čauu Very Happy

pretiravas puncka, ce ti je rekel da si mu vsec se ne pomeni da je do uses zalublen vate, nesmes tako razmisljat da nebos nakonc razocarana, nikol newes kaksne namene ma tip dejansko s tabo, vzem ga kot rezervo.
aja pa zakaj ga pa tvoji starsi nemarajo, sklepam po tvojih besedah da je tko ce ti ne pustijo da se z njim dobivas, zgleda mora bit neki narobe z njim al se motim?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.