Biografije

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Biografije 20.12.2010 17:32
a ma kdo o rihanni al pa pač o enmu u ang al pa slo biografijo narjen tko 100 -150 besed tam neki okol ?

al pa pač o enmu sej ni važno kdo je ;D
hvallaa
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Biografije 20.12.2010 17:38
ej wikipedija pa si v worda prekopiraš pol pa nepomembne stvari ven vržeš ono kaj pa ostane pa preurediš v svoje stavke !
Re: Biografije 20.12.2010 19:41
jst mam za johnnyja deppa sam je bl velik Very Happy tko 1 stran pa pou k sm mela za govorno.. lah ti pošlm useen če daš mail na zasebca.
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Biografije 21.12.2010 20:21
evica5 pravi:
jst mam za johnnyja deppa sam je bl velik Very Happy tko 1 stran pa pou k sm mela za govorno.. lah ti pošlm useen če daš mail na zasebca.

hej, hvala sm sem šla na dijaški.net pa sm najdla o angelini jolie neki pol pa lih u ang bli pa sm sm par stavkov vn vrgla. tko da ja sm nardila. Drgač pa useen hvala.

Hjuuu 1 strn pa še neki si se mogla naučit za ene govorne? boga ;D
in si pol 5 dobila? ((:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.