Se vam je že gdaj zdelo, da ste "IGRAČA" ?• AniiimXasdfg
• Od: 18.1.2013
Se vam je že gdaj zdelo, da ste "IGRAČA" ?
18.1.2013 13:31
stara sm 14 let in že okoli dve leti mi je zelo ušeč en fant. Hodi na mojo šolo (iz paralelke)..
Spoznala sva se pred tremi leti, ko je prišeu na našo šolo iz podružniške šole. Pred začetko poletnih počitnic smo pa šli v šolo v naravi, v Izolo. Tam sva se spoznala. Jaz sem seveda že takrat bila takšna oseba, da sem rada spoznavala nove ljudi, ni me bilo sram iti do nekoga neznanega, in ga spoznati...tako sem šla tudi k njemu in njegovim frendom iz podružniške šole. mislila sem si.. Saj zakaj pa ne, itak smo bomo naslednje leto sošolci! tam se je on zaljubil vame ( <3 ) ampak jez sem bila "še majhna", nikoli prej nisem imela fanta (kar je normalno, bil je konec 5. razreda). On je pa bil drugačen. imel je dva stareša brata, se je že takrat fuuuuul hudo oblačil.. (to sem ugotovila kmaj zdaj k sem gdala slike od takrat).. Ko so prišli na našo šolo, je se mi je počasi začel zdeti luštkan.. Ko mi je začel biti res všeč, sem se začela več družiti z njim, ampak on ni bil več takšen kakršen je bil v šoli v naravi. Vse punce iz osmega in devetega razreda so bile dobesedno OBSEDENE z njim! in tako je on postal najbolj SAMOVŠEČEN fant, kar jih poznam. Enkrat v sedmem razredu, smo šli k meni domau. jaz, on, in še nekaj frendov in frendic. Usedel se je na naš kauč in rekel naj ena pride k njemu, me pogledal in se mi nasmehnil. Vedela sem kaj je misliu, zato sem se usedla k njemu. in čez nekaj časa me je zalizu. Bilo je asdfg^˘˛^, ni pa bilo kul, ker so bili poleg usi frendi. potem mi je zvečer po FBju napisal, da mi2 nisva par, in da midva samo bluziva! in jas nisem vedela kaj to pomeni. potem mi je sošolc povedal, da je on mislil povedati., sa midva ne hodiva ampak, da se samo kušujeva pa take.BIla sem žalostna. bližal se je bd naj frendice in spet se je zgodilo isto. Vedel je, da mi je všeč, in ker je bil pač malo potreben, se je odločil da bo spet mal "zabluzu" z mano. izkoristil me je:"( tako je bilo tudi enkrat, ko smo šli vn, na naslednjem bdeju moji naj frendice, v šoli v naravi na smučanju.. enkrat me je celo vpračal če bi hodila, in rekla sem da ja. vse je bilo normalno, naslednji dan smo se dobili v parku, z eno frednico in frendom, ki sta tudi bila skupaj.. naslednji dan v šoli pa me je žisto ignoriral. To je bilo najhuje. vedno, ko sva bila tako skupaj, in je vedel pa sm v njega, me je naslednji dan ignoriral. ni mi namenil niti pogleda, in kakor da mu nebi bilo nič do mene ali do mojih čustev- še sovražil me je! ko sva, pred kakšnim mescem dni nazaj, spet bila tako skupaj, ko smo šli na roglo, sem celo mislila da bo drugače. skupaj sva pomila posodo, ker so nam fantje pomagali, pospraviti hišo (večino so oni razmetali), skupaj smo gledali film in me je stisnil k sebi.. čez nekaj časa sva se zažvalila, in odšla v eno od sob. nisva bila kot prej.. pogovarjala sva se.. in celo rekal mi je da kajkoli se bi zgodilo, da bova ostala frenda... bilo je lepo. prišel je naslednji dan, in sploh me ni pogledal. meni on veliko pomeni, in sploj nevem kakšno bi zdaj bilo moje življenje brez njega. t[i]o, da mi ne vražča ljubezni boli, ampak mogoče je ta bolečina del mene? mogoče brez nje nebi to nebi bila jaz? kaj naj naredim, če ga nemorem pozabiti, ali pa bom vedno le njegova igračka, ker se res počutim tako! • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
Re: Se vam je že gdaj zdelo, da ste "IGRAČA" ?
18.1.2013 15:02
Heila AniiimXasdfg
počutiš se kot njegova igračka kajne? Mislim, da moraš malo razmisliti o tem koliko ti pomeni ta fant? Ali se dobro počutiš v njegovi družbi? Ali bi ti lahko bila le njegova prijateljica? Veliko uspeha pri reševanju tvojega problema • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
18.1.2013 15:46
Ja počutiš se kot njegova igrača, ker si njegova igrača. In on ve, da bo bil lahko s tabo takrat, ko se mu bo to zahotelo. Postavi se zase in mu enkrat reči ne. Ne bodi tako naivna, ko ti reče par lepih besed. Ignoriraj ga. Vem da bo težko, ampak to moraš narediti zase, ker vsakič, ko te bo on ignoriral ti bo huje. Zato nehaj biti njegova igračka. Sej zmoreš!
• ...<3
• Od: 4.1.2010
18.1.2013 19:15
Hej. Po mojem je tut najbolj pametno da pozabiš na njega. Pač priznat si moreš da nič ne bo iz tega (sploh glede na to kako se je obnašau do tebe). Noben se ne bi smeu igrat s čustvi drugih in verjemi da si zaslužiš veliko boljšega kot je on. Po mojem si trenutno sploh ne predstavljaš da bi ga lahko pozabla ampak če se boš potrudla ti bo ratal. A ni brez veze da se bi sekirala za enga fanta, ki te sploh ni vreden?
Za vsakič ko boš žalosta pomisl, da is boljša od tega. In če boš še mal za drugimi fanti pogledla boš sigurno našla kakšnega, ki bo pravi zate. • mywayismydecision
• Od: 18.1.2013
20.1.2013 20:41
bod močna in mu enkrat za spremenbo rec ne ne pusti da te izkorišča ker je res ful ne sramen pozab njega in tut na sploh pri slovenščini ga ignoriri
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.