Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem 23.1.2013 17:45
No, zanima me še tole. Pač da vidim eno punco na vlaku, busu al kjerkoli, pa da je po možnosti sama. Je pametno da jo bi kar pozdravil al pa se zraven nje usedel? Pač da bi navezala stike? Kaj bi v takem primeru naredil lahko, da bi se začela menit?
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem 23.1.2013 18:40
odvisno..če ti bo npr. dajala vtis da recimo koga pričakuje al pa da ima mp3 v všesih ne Very Happy sam drgač pa ja! zakaj ne.. kaj bo boš pa potem vidu..aja lahk bi ji pa tut dau kak kompliment in bil preprosto prijazen.
Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Re: Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem 23.1.2013 19:06
lahk mal napišeš kako dobr kompliment dat?? npr lepi čevlji?
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem 23.1.2013 22:48
Mixsx pravi:
lahk mal napišeš kako dobr kompliment dat?? npr lepi čevlji?

Tole se men ne zdi prav uredu "pick up line" Wink po mojem mnenju je čist uredu, če prisedeš in rečeš neki na foro: živjo, oprosti ker te motim, ampak sem te opazil zaradi (nekaj pač omeniš kar ti je na njej všeč) in sem pač želel navezat stik, ker si pritegnila mojo pozornost. Smile recimo.
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: Če vidim eno punco na vlaku, jo lahko pozdravim ali prisedem 26.1.2013 14:34
mah ne, lepo pristopi do nje, jo vprašaj, če lahko prisedeš in se začni mal menit, na katero šolo hodi, kako je tam, iz kje je, s čim se ukvarja ... pomoje ni pametno, da ji kar tako rečeš: "lepe čevlje maš"- če bi men to reku, bi mal čudn gledala Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.