Darilo za fantov RD. HELP.!?

Koocka • Od: 13.10.2010 • Prispevkov: 18
Darilo za fantov RD. HELP.!? 19.10.2010 16:59
No js mam en problem & PROŠNJO. Very Happy Pa pejmo k problemu: Moj fant ma zdej v kratkem RD in sm totalno brez idej kai nej mu kupim za darilo. Skupi sma že pač par mescou. In prišnja: PROSIM za kakeršne koli predloge, ker men trenutno še google ne more pomagat. HVALA pač za vsako pomoč. Wink
P.S.: 17 bo star. Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Darilo za fantov RD. HELP.!? 19.10.2010 17:21
eh to sm že tokrat napisu pa se mi dej res ne da več Very Happy
Re: Darilo za fantov RD. HELP.!? 19.10.2010 19:44
hahahaha ^win XD
Re: Darilo za fantov RD. HELP.!? 22.10.2010 15:40
ja ta tema je že bla.. ampak dobr..
recimo... daš slike vajine v okvir.. potlej .. romantična večerja?.. am.. moj brat se je slikou in dau pač delat nwm kam d je punca njegova sestaula sestavlanko in je biu on n njej:D am.. potlej lahka am.. poušter mislim.. oni okrasni.. lahka se pozanimaš kje so te trgovine in pač se zmeniš da je na pouštru srček in notri njegovo ime..
to so ble moje ideje.
mojca778 • Od: 9.10.2010 • Prispevkov: 4
Re: Darilo za fantov RD. HELP.!? 3.11.2010 18:50
Je kar nekaj trgovin na netu kjer lahko najdes kaksno dobro idejo...recimo tukaj darila za rojstni dan

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.