en cel kup težav!• youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
en cel kup težav!
1.11.2010 20:10
živjo.
mam en kup težav! 1. 1x sem mela enega tipa, k sva hodla kakšnen mesec. dala sem mu potem konec, ker je on mene prašal samo zato ker smo se tako menili. dolga zgodba je.. imam prijateljico ki je blia dolgo zaljubljena v enega prijatelja, in ta moj bivši je od tega prijatelja nek dalši sorodnik. in smo se nekako zezali, da on mene praša pa praša ta moj sošolec to prijateljico iz paralelke. tudi ona dva sta nehala nekaj časa zatem, ko sva midva. no, mojemu bivšemu sem dala konec zato ker mi ni bilo kul da hodiva samo zato ker smo se tako zmenili, čeprav sem bila še zmeraj zaljublena vanga. tudi on je biv še vedno vvame ko sva nehala, to sem lahko opazila. zaj smo frendi, veliko se pogovarjamo.. ****,.. včasih gremo kam skupaj ven. in tudi jaz in moj bivši se veliko zgovarjava po fbju. no in jaz sem še vedno zelo zaljubljena vanga. pa mu neupam namigniti, ker me bojo prijatelji zafrkavali. kako naj mu namignem, res bi rada še enkrat probala z njim? 2. zakaj je moja menstruacija vččasih bolj rjava, oz. rjava? bolj šibka ko je, bolj se barva spreminja v rjavo... a je to kaj narobe? 3. k.e.m.i.j.a ??? kakšna spletna stran ki bi mi pomagala z kemijo? obiskujem 9. razred 4. kaj so strije? slišala sem že 100 rat za to, pa nevem kaj to pomeni.. 5. imam majhne prsi, že imam menstruacijo. brala sem, da so vam začele prsi rrast pred M., a je to odvisno od posameznika...? 6. ko sem bila majhna sem bila malo bolj okrogla..... zaj sem shujšala, ampak še vseeno nisem zadovoljna s postavo. in pozimi nemorem hidt tekat, a je kakšen šport ki bi ga lahko izvajala doma? 7. celulit? kako se ga lahko znebiim... res me kar močno moti 8. imela sem velik podbradek, ko sem shujšala je malo izginil, ampak je še vedno prisoten... kako bi se ga lahko losala? NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠE ODGOVORE. beja. • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
Re: en cel kup težav!
1.11.2010 20:14
+, dodajam še to
strah me je, sa pri vstavljanji tampona lahko zgreišim luknjo..se je komu že to zgodilo? • justS
• Od: 19.10.2010
1.11.2010 20:40
4. - Strije so ene take luskaste črte, k se ponavad tko na bokih pa trebuhu nardijo pri nosečnicah, pomojem zarad tega ker se jim tolk koža razšir pol gre pa spet skupej, al pa če na hitro shujšaš se ti tu lahko tko pr trebuhu al pa po stegnih naredijo.
5. Prsi ti bojo še zrasle, to je čist odvisn od posameznice kdaj začnejo, kolk hitr rastejo pa kolk velke ma.... če bi mela pa prevelke pa tut ne bi lepo zgledal 6. jah tečt v stanovanju al pa v hiši lih ne moreš, mogoče kšne razgibalne vaje? • MilosR
• Od: 16.6.2009
1.11.2010 20:52
1. Ko sm prebral do konca nism nič več vedu kdo kaj koga....
6. Lahko poskusiš Jogo, pilates, aerobiko...Lahko greš kam organizirano da se malo naučiš, lahko pa probaš sama doma s knjigami, netom, dvd, youtube... Al pa če si kupiš sobno kolo/nekaj podobnega. • pk4life
• Od: 20.7.2010
2.11.2010 19:17
justS pravi:4. - Strije so ene take luskaste črte, k se ponavad tko na bokih pa trebuhu nardijo pri nosečnicah, pomojem zarad tega ker se jim tolk koža razšir pol gre pa spet skupej, al pa če na hitro shujšaš se ti tu lahko tko pr trebuhu al pa po stegnih naredijo.
5. Prsi ti bojo še zrasle, to je čist odvisn od posameznice kdaj začnejo, kolk hitr rastejo pa kolk velke ma.... če bi mela pa prevelke pa tut ne bi lepo zgledal 6. jah tečt v stanovanju al pa v hiši lih ne moreš, mogoče kšne razgibalne vaje? strije se nrdijo ko se koža preweč nahitr raztegne ne skrč.. torej k se nahitr zrediš.. k zlo hitr rasteš.. ipd ipd.. znebiš se jih bje tko da popiješ ogromn wode.. p je pomoje še kšn drug nčin.. stric google we use.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
2.11.2010 19:41
uuu to pa je velik problemou....
okj za 1. nvm kko naj ti svetujm... 2.ne to ni nč narobe... še posebi če ni tok zlo doug od kr si jo prvič dubla! 3. em... nvm 4.so že povedal 5. ja itak d je odvisn od posameznika... 6. zmerom so vaje, k jih lohka delaš... trebušnaki, sklece... (ogromn jih je, mal pobrski po netu pa po knigah).. pol so pa še sobna kolesa p te fore... 7.ja celulit je posledica premal gibanja... pa nepravilne prehrane... skratka gibi se čim več, pa velik vode pij p mn sladkarij pa tega... 8. isto za podbradek... miganje!!!! • justS
• Od: 19.10.2010
3.11.2010 15:39
pk4life pravi:
justS pravi:
4. - Strije so ene take luskaste črte, k se ponavad tko na bokih pa trebuhu nardijo pri nosečnicah, pomojem zarad tega ker se jim tolk koža razšir pol gre pa spet skupej, al pa če na hitro shujšaš se ti tu lahko tko pr trebuhu al pa po stegnih naredijo.
5. Prsi ti bojo še zrasle, to je čist odvisn od posameznice kdaj začnejo, kolk hitr rastejo pa kolk velke ma.... če bi mela pa prevelke pa tut ne bi lepo zgledal 6. jah tečt v stanovanju al pa v hiši lih ne moreš, mogoče kšne razgibalne vaje? strije se nrdijo ko se koža preweč nahitr raztegne ne skrč.. torej k se nahitr zrediš.. k zlo hitr rasteš.. ipd ipd.. znebiš se jih bje tko da popiješ ogromn wode.. p je pomoje še kšn drug nčin.. stric google we use.. aja? možno, sam mam sošolko k so se ji naredile k je zlo shujšala zlo hitr....je pa res da to ni potrjen tko da nam preveč pametna Ja obstajajo pa tut razne kreme proti strijam.. • pika2
• Od: 3.11.2010
3.11.2010 16:24
youknowmebitch pravi:živjo.
mam en kup težav! 1. 1x sem mela enega tipa, k sva hodla kakšnen mesec. dala sem mu potem konec, ker je on mene prašal samo zato ker smo se tako menili. dolga zgodba je.. imam prijateljico ki je blia dolgo zaljubljena v enega prijatelja, in ta moj bivši je od tega prijatelja nek dalši sorodnik. in smo se nekako zezali, da on mene praša pa praša ta moj sošolec to prijateljico iz paralelke. tudi ona dva sta nehala nekaj časa zatem, ko sva midva. no, mojemu bivšemu sem dala konec zato ker mi ni bilo kul da hodiva samo zato ker smo se tako zmenili, čeprav sem bila še zmeraj zaljublena vanga. tudi on je biv še vedno vvame ko sva nehala, to sem lahko opazila. zaj smo frendi, veliko se pogovarjamo.. ****,.. včasih gremo kam skupaj ven. in tudi jaz in moj bivši se veliko zgovarjava po fbju. no in jaz sem še vedno zelo zaljubljena vanga. pa mu neupam namigniti, ker me bojo prijatelji zafrkavali. kako naj mu namignem, res bi rada še enkrat probala z njim? 2. zakaj je moja menstruacija vččasih bolj rjava, oz. rjava? bolj šibka ko je, bolj se barva spreminja v rjavo... a je to kaj narobe? 3. k.e.m.i.j.a ??? kakšna spletna stran ki bi mi pomagala z kemijo? obiskujem 9. razred 4. kaj so strije? slišala sem že 100 rat za to, pa nevem kaj to pomeni.. 5. imam majhne prsi, že imam menstruacijo. brala sem, da so vam začele prsi rrast pred M., a je to odvisno od posameznika...? 6. ko sem bila majhna sem bila malo bolj okrogla..... zaj sem shujšala, ampak še vseeno nisem zadovoljna s postavo. in pozimi nemorem hidt tekat, a je kakšen šport ki bi ga lahko izvajala doma? 7. celulit? kako se ga lahko znebiim... res me kar močno moti 8. imela sem velik podbradek, ko sem shujšala je malo izginil, ampak je še vedno prisoten... kako bi se ga lahko losala? NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠE ODGOVORE. beja. am lej za 1.ti lah recm ce se ti zdi da te ma on tut se zmer rd mu to povej..k pr men je blo isto narazn sva bla 6 mescou in zdj pac se je men zdel da je prou da mu povem da ga mam se zmer rada ceprou sm prckvala odgovor da on mene nima..sm dobila nasprotno in bova spet skupi tko da najbols je da zberes pogum in mu poves. • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.11.2010 17:33
justS pravi:
pk4life pravi:
justS pravi:
5. Prsi ti bojo še zrasle, to je čist odvisn od posameznice kdaj začnejo, kolk hitr rastejo pa kolk velke ma.... če bi mela pa prevelke pa tut ne bi lepo zgledal 6. jah tečt v stanovanju al pa v hiši lih ne moreš, mogoče kšne razgibalne vaje? strije se nrdijo ko se koža preweč nahitr raztegne ne skrč.. torej k se nahitr zrediš.. k zlo hitr rasteš.. ipd ipd.. znebiš se jih bje tko da popiješ ogromn wode.. p je pomoje še kšn drug nčin.. stric google we use.. aja? možno, sam mam sošolko k so se ji naredile k je zlo shujšala zlo hitr....je pa res da to ni potrjen tko da nam preveč pametna Ja obstajajo pa tut razne kreme proti strijam.. heh.. no sej možn jz nwm neki wlik o tem.. se nikol nism preweč sekiru.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
4.11.2010 18:48
youknowmebitch pravi:+, dodajam še to
strah me je, sa pri vstavljanji tampona lahko zgreišim luknjo..se je komu že to zgodilo? !!! kako si pa ti predstaulaš d bi zgrešila no!! mislm lohk si daš še rit a ne... sam halo tok neumna pa nisi!!! ne itak d se to še ni zgodl no! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.