kolk vam tipom to pomen??

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
kolk vam tipom to pomen?? 21.3.2011 17:14
zanima me kolk tipom pomen sex
a je to za vas sam pohvala de ste se že pč dali dol ali je to za vsa neka spešl izkušnja...
pač razpište se!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kolk vam tipom to pomen?? 22.3.2011 1:13
hecno prašanje.. hah probi ti odgovort nanga =D .. tko lej ponawad od frendou ne šlišm kokrat/z kom/če sploh so že sexal.. tkoda.. wrjetn ni sam to da bi se pohvalu..
Re: kolk vam tipom to pomen?? 22.3.2011 3:22
odvisno od tipa Wink tisti s šibkim karakterjem se ponavad ful hvaljo, tisti k so pa močnejši pa ponavad bl ne. posplošvat se ne da.. tko k se ene ženske hvaljo k so prvič oz. kokrat so, tko se tut tipi... splošnega odgvora tle ni.. js vem da se nism hvalu okol da sm seksu itd. tko kokr se zdej ne hvalm kok, kako, itd. seksam. Itak se z najbolšimi kolegi pogovarjamo o seksu in o izkušnjah pri le-tem. Sam da vi se pa prou hvalu, pa niti ne.
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: kolk vam tipom to pomen?? 22.3.2011 19:23
Enim tipom fuuul to velik pomen, enim pa ne. Recimo en moj sošolec se bo okol še 3dni hvalu kok je podru nwm kolk bejb medtm ko drug nit na to temo nau omenu in bo tih. Vse je odvisn od tipou.
JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Re: kolk vam tipom to pomen?? 22.3.2011 20:51
meni osebno kaj pomeni?
uhh... v bistvu se mi zdi da ko sta oba pripravljena, če se res ljubita/imata rada (reči kak češ) , če je vzdušje v zvezi pravo...ja sex spada zraven ne kaj pa Very Happy ampak je pa res da recimo da bi mel punco ko ne bi hotla par mescov sexat, pač...mene ne bi motlo recimo, važno da se pripravi psihično, ker dejansko mislim da ženski sex pomeni več kot občutek vmes ko sexaš, ampak samo dejstvo da sexa z ljubljeno osebo in se skupaj predajata ljubezni...
tak da kaj mi pomeni? Pozitivna stvar obojestranske ljubezni. Smile Smile

je pa tut fajn kdaj brez zveze sex Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.