Zmenek/sex? help pliis• freakyy
• Od: 3.9.2010
Zmenek/sex? help pliis
21.10.2010 22:44
Oii. No pač jaz mam eno vprašanje če pa je že bla mogoče kakšna podobna tema pa se opravičujem =) No jaz sm pač spoznala enga fanta pred kakšnim mescem. Pogovarjava se samo prek kompa spoznala sm pa ga prek frenda. No in tam neki čez kšna 2 tedna se bova prvič dobila in on je meni že neki po ovinkih omenjal da bi se pač dol dal z mano. Jaz zdej sicer ne vem kaj on čuti do mene, čepra se mi drugač zdi ful vredu po karakterju in vse to in mi je ful všeč pač neki čutim do njega. Mal mi je pa vseeno čudno da že prvič ko bi se vidla z njim bi se on kr dal že dol z mano? Zdej me sam zanima vaše mnenje al se vam to zdi normalno al ne, ker pač ljudje smo si različni glede tega ane =) Pa ne vem al misli resno z mano al me vbistvu hoče sam izkoristis zarad enga sexa.
Hvala za odgovore • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Zmenek/sex? help pliis
21.10.2010 23:20
hah to je mal čudn ni?.. una fora: hi.. lets hawe sex .. haha kurac ja.. nwm če prašaš mene ga spoznej mal.. al.. no sej men je usen.. odwisn je tut kaj ti hočš od nega ne.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
22.10.2010 8:26
freakyy čestitke za prvi post (:
drugač se pa strinjam z pk4life. spoznaj ga (: • new
• Od: 23.5.2009
22.10.2010 14:30
jest ti predlagam tko k že unadva, da ga najprej prvič dobr spoznej..pol pa če recimo glih bota fnt pa punca,.. po enmu cajtu, pa da se bosta mela rada in da boš pol tud ti hotla met spolni odnos z nijim.. pa dej.. sm če ga boš pa zrd tega mela, k je on potrebn..pa da ne more počakat nate,.. pa da ga ti sploh nočš..je to sploh brezveze.
uglawnm, morš ga preii dobr spoznt.(; have fun.* • erienne
• Od: 21.10.2010
22.10.2010 15:48
res rajš počekej(boš kasnej obžalvala-poznam),razn če začutš"živalsko privlačnost"med vama • Pačupa
• Od: 7.5.2010
22.10.2010 16:13
počakaj da ga poznaš, lahko pa je tudi samo to da se hoče dat z tabo dol pol pa da neha z tabo hodit! Drugač pa res daj času čas_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pridna
• Od: 26.6.2010
22.10.2010 17:01
ne morta se že kr ta prvič dol dat....... moje mnenje je, da te hoče sam za sex..... a se ne dva "dol data" iz ljubezni...,tak de se strinjam z ostalimi neki cajta se morta dva spoznat, pa si morta bit ušeč .....šele pol...al pa tut ni treba ne pa že kr taprvič...po moje te hoče sam izkoristit brez veze si s tem pol cel živleje obremljevat pa sekirat... reč NE in bot dovolj močna velik sreče • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
22.10.2010 18:29
ja lej če je teb tut do sexa mu pač dej ane..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
22.10.2010 19:53
Reich!
Dunkler Führer Hermann Göring Ach Sieg Heil Sieg Heil, Deutschland, Hitler Heinrich Himmler, Ausschwitz, Berlin, Frust und München Ober Salzberg München, Berlin, Führer, Hermann Heil Hitler More lyrics: [link] • Alchhi
• Od: 31.10.2010
31.10.2010 12:28
freakyy pravi:Oii. No pač jaz mam eno vprašanje če pa je že bla mogoče kakšna podobna tema pa se opravičujem =) No jaz sm pač spoznala enga fanta pred kakšnim mescem. Pogovarjava se samo prek kompa spoznala sm pa ga prek frenda. No in tam neki čez kšna 2 tedna se bova prvič dobila in on je meni že neki po ovinkih omenjal da bi se pač dol dal z mano. Jaz zdej sicer ne vem kaj on čuti do mene, čepra se mi drugač zdi ful vredu po karakterju in vse to in mi je ful všeč pač neki čutim do njega. Mal mi je pa vseeno čudno da že prvič ko bi se vidla z njim bi se on kr dal že dol z mano? Zdej me sam zanima vaše mnenje al se vam to zdi normalno al ne, ker pač ljudje smo si različni glede tega ane =) Pa ne vem al misli resno z mano al me vbistvu hoče sam izkoristis zarad enga sexa.
Hvala za odgovore pomoje je bolše da ga najprej spoznaš maal bool.. • masaerror
• Od: 1.6.2010
31.10.2010 18:26
mogoč te hoče sam izkoristit, pol si bo pa drugo najdu pa ga srav z drugo, tebe pa zaničevau • eetaqEVA
• Od: 29.10.2010
1.11.2010 14:11
Brez zamere ampak jas take tipe ignoriram. Sploh te ne pozna, sploh neve kakšna si po osebnosti, če bi mu sploh všeč bila, pa bi se kar dol dal? Totalna beda.
Jas ti svetujem da tega ne počni. Če mu že hočeš ugoditi glede seksa, daj vsaj nekaj časa počakaj da ga spoznaš • Pačupa
• Od: 7.5.2010
1.11.2010 17:56
samo po drugi strani vsi svetujemo da naj ga prvo spozna. Lej pri totem ziher gre samo to da se da dol tak da tudi če se zaljubiš v njega ti to nič ne pomaga ker se 70% pol nebo za tebe zanimo =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.