NOSEČAA???!!

LaTrixxy • Od: 27.10.2010 • Prispevkov: 1
NOSEČAA???!! 27.10.2010 22:12
okej. tko je. mam 15 let.
pred kratkim sva s fantom....no sej veste. mal sva se mečkala, poljubljala, se dotikala raznih delov telesa. Wink nisva sexala.
bla sva pa gola...in pač njemu je pršlo...

mene je pa zej strah da bi lh zanosila, pač ker neki sperme je blo pomoje tut na postli kamr sm ležala. sej pol sm se hmal oblekla...ampak useen mam nek slab občutk :S
kuk časa sperma preživi na suhem??

če hočš splavit pred 16. letom morš met dovoljenje staršev ne? Sad
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: NOSEČAA???!! 27.10.2010 22:15
hahahha. ti ****š al kak?
xD XD
ja noseča si .. omg spravt hitr ej Very Happy
..
nisi noseča, pa halo kaj je z današnjimi svetu.
VSAK ĆLOUK ZNA DA MORA SPERMA NOT U VAGINO DA BEJBA POSTANE NOSEČA ..
..
drgač pa.. nerabš met dovoljenje za splav se mi zdi. Enx se je ena bejba iz naše šole spravila 14let pa brez dovoljenja je bla.
Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Re: NOSEČAA???!! 27.10.2010 22:37
če maš 15 let bi lahko sama vedla (al pr biologiji usi to jemlejo - to snou k se kliče Spolna uzgoja ^^ ) da je edin način da lah zanosiš če mata spolne odnose Wink

in za splau nerabiš dovoljenja staršeu (:
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: NOSEČAA???!! 28.10.2010 0:30
na suhem prežwi tut weč dni.. semizi.. uglawnm.. če sperme nisi lih dajala not.. sam ležala na isti postli.. nmore bit nč.. sam faq folk kok ste nepazliwi.. kok je teh enakih uprašan: nemu je pršl.. letel je mim mene.. a sm noseča?.. a je že kdo slišu za tabletke pa kondome?.. faq folk
Re: NOSEČAA???!! 28.10.2010 8:34
ah a ste normalni? zakaj ji lažete??
LaTrixxy čisto možno je da si noseča Confused
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: NOSEČAA???!! 28.10.2010 8:35
pk4life pravi:
na suhem prežwi tut weč dni.. semizi.. uglawnm.. če sperme nisi lih dajala not.. sam ležala na isti postli.. nmore bit nč.. sam faq folk kok ste nepazliwi.. kok je teh enakih uprašan: nemu je pršl.. letel je mim mene.. a sm noseča?.. a je že kdo slišu za tabletke pa kondome?.. faq folk

legenda povej zakaj bo meu kondom gor če nista seksala hahaha xD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: NOSEČAA???!! 28.10.2010 10:08
ja če mu je prišlo pa si ga je drkal, pol ti je pa prste not porino pol lahko da si.. drugač pa si idi po test nosečnosti ko bo od tistega minlo 2 tedna.. ja, pod 16 rabiš dovoljenje staršev (:

sicer pa za nosečnost niso potrebni spolni odnosi, halo in ne, spolne vzgoje nimajo vsi (npr.mi je nismo meli Rolling Eyes )

drugač pa y-lončki lahko preživijo 2 dni, x-i pa tudi 5 dni ;D vidi vidi to smo se pa učli Laughing

na suhem pa dokler se ne posuši (:
Re: NOSEČAA???!! 28.10.2010 11:46
Jok3r pravi:
pk4life pravi:

legenda povej zakaj bo meu kondom gor če nista seksala hahaha xD

zrd nesreč.. no sej ni treb a če pazta ne.. sam lej kaj se pol dgaja.. mmm pa drgač ne lažem ji.. rekla je da je blo kukr ona misl neki sperme tut na postli.. če ležiš na isti postli n keri je sperma nmorš zanost.. dejno.. če si si jo pa s prsti dajala notr.. pol pa lahk zanosš..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.