zanima me vaše mnenje

1 | 2 | >>
SandrisH • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 30
zanima me vaše mnenje 29.10.2010 13:21
Heej folk Smile

Nimam fanta, ampam redno seksam, vsak dan. Ni vedno z isto osebo (da ne bo pomote, vedno uporabva zaščito). Nikol ne seksam s tipom k je vezan, nikol, ker vem, da tud men neb blo okej če bi moj tip **** okol. No uglaunem, nočm se vezat a ne. in me zanima kaj vi mislte o tem.. Pač spim samo z določenmi osebami za katere vem da niso vezani, itak je seks pač seks a ne, brez tega pa ne gre Wink

Hvala vm Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 13:32
seks pa seks z ljubeznijo je drugače samo pač nehi **** okoli pa si najdi fanta drugače pa moraš najt takega ki ti bo zaupo da neboš več okol z drugimi (pa to res da neoš xD )
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 13:34
hm.. Very Happy
In kok si ti stara?
drgač pa no coment ej xD Z moje strani si ****.a! Sori Wink Seksat ne morš kr z eno osebo, tut če ni vezana o.O Khm.. xD
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 13:35
ja pa jst se nočm vezat no Smile če pa mam tipa pa ne varam, taka sm Smile
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 13:36
drgač pa mam 15 let.. skor 16. zakaj pa da ne? Very Happy
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 14:26
Men je čist fain tvoje razmišljanje in bi te rad spoznau Smile haha ne sj hec, al pa ne.
no uglavnem. res mi je fain tvoje razmišljanje. Pač mlada si, uživala bi, bla svobodna in preživela večino časa s prijatelji in ne imela obveznosti še s tipom, a hkrati bi tudi rada uživala (seks), kar je prau. Tako da jaz te spoštujem glede tega in sva glede tega istega mnenja, tako da te podpiram Wink
uživaj.
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:00
no, usaj en k me razume Very Happy hval za spodbudo :**
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:09
SandrisH pravi:

ni panike, eni smo pač oboje stranski. Smile nam ni samo cilj zvezo imet ampak tudi uzivat in ob tem prost bit Wink bot pridna, hah, pa čeprau dvomim da si Razz
beejbii • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 60
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:14
amjah, resje dje seks is ljubezni leepši, sam tut tko seks je guud, sam nepa lih kr usak dan alpa kj :S kto pol pomoje čes nekj časa nebo lih uživanje tko k zj ;D
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:20
D3NiiS pravi:
SandrisH pravi:

ni panike, eni smo pač oboje stranski. Smile nam ni samo cilj zvezo imet ampak tudi uzivat in ob tem prost bit Wink bot pridna, hah, pa čeprau dvomim da si Razz

ma lej, men se ful ne da vezat, ker pol maš skoz obveznosti pa skoz je en lubosumn pa to Smile trenutno mi je tkole okej Very Happy nism pridna :$
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:21
beejbii pravi:
amjah, resje dje seks is ljubezni leepši, sam tut tko seks je guud, sam nepa lih kr usak dan alpa kj :S kto pol pomoje čes nekj časa nebo lih uživanje tko k zj ;D

ma men je tkole okej no.. sej k mi bo dojadilo ne bom več, sam zdej mi tkole ustreza a ne.
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:23
SandrisH pravi:
D3NiiS pravi:
SandrisH pravi:

ma lej, men se ful ne da vezat, ker pol maš skoz obveznosti pa skoz je en lubosumn pa to Smile trenutno mi je tkole okej Very Happy nism pridna :$

sej to je to. men recimo je ful pomembno da je punca nasmejana, ful govori, se smeje, pa za hece pa tko. A ful je recimo takih, pol pa ko hočeš kaj več, pa se spremenijo usi in pazijo kaj govorijo, se ne smejejo več tolk, postanejo resni in tole kr neki. Zato sem tudi jz reku da dokler ne pride ena punca ko bo res taka in bo naredila dobesedno BOOM u meni, tisti pozitiven bOOm, ne bom neki resne zveze imeu, tako da ja, spet te podpiram u temu kako razmišljaš.
pridna al ne Smile lepše je videt da punca ni pridna Razz rawwr Razz heh Laughing
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:26
D3NiiS pravi:
SandrisH pravi:
D3NiiS pravi:
SandrisH pravi:

sej to je to. men recimo je ful pomembno da je punca nasmejana, ful govori, se smeje, pa za hece pa tko. A ful je recimo takih, pol pa ko hočeš kaj več, pa se spremenijo usi in pazijo kaj govorijo, se ne smejejo več tolk, postanejo resni in tole kr neki. Zato sem tudi jz reku da dokler ne pride ena punca ko bo res taka in bo naredila dobesedno BOOM u meni, tisti pozitiven bOOm, ne bom neki resne zveze imeu, tako da ja, spet te podpiram u temu kako razmišljaš.
pridna al ne Smile lepše je videt da punca ni pridna Razz rawwr Razz heh Laughing

jst tok govorim da učasih sploh ne vem kaj sm povedala Very Happy to je to, ne maram k je folk pol čist drugačn pa to. zakaj ne bi užival če lohk? sej ne bom seksala usak dan z drugim pol k bom 30,40 let stara xD
pr ush je lepš vidt da niso pridni, meow :$
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:45
no da ne bo tolko tistih kar sva že pisala in bo cela stran razširjena, bom brez tistega pisau.
Jap res je tole da uživaš dokler lahko, blem je, da prihaja vedno hujša generacija ljudi, in da čist možno da bo folk uživau še pri 30ih, 40ih, ampak nič zato, enim tako paše, zakaj nebi bili potem taki.
Maš prau da je use lepo videt da niso pridni,ampak nekateri žau so, nekateri pa nismo Smile
drgač pa ej. veš kaj me muči (čeprau ne spada sem) Very Happy
Gledau sem malo tvoje prispevke kaj si pisala in vidu da si pod temo "Kako se vam je zgodil vaš prvi poljub?" in sicer 29 Oct 2010 11:21 napisala da si 14 let stara, tukaj zdej si pa omenjala da si 15 in boš kmalu že 16 Very Happy
no o letih pa ni lepo lagat, poveš pač realno kolko jih imaš in to je to. ne sramuj se jih Wink
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 16:48
D3NiiS pravi:
no da ne bo tolko tistih kar sva že pisala in bo cela stran razširjena, bom brez tistega pisau.
Jap res je tole da uživaš dokler lahko, blem je, da prihaja vedno hujša generacija ljudi, in da čist možno da bo folk uživau še pri 30ih, 40ih, ampak nič zato, enim tako paše, zakaj nebi bili potem taki.
Maš prau da je use lepo videt da niso pridni,ampak nekateri žau so, nekateri pa nismo Smile
drgač pa ej. veš kaj me muči (čeprau ne spada sem) Very Happy
Gledau sem malo tvoje prispevke kaj si pisala in vidu da si pod temo "Kako se vam je zgodil vaš prvi poljub?" in sicer 29 Oct 2010 11:21 napisala da si 14 let stara, tukaj zdej si pa omenjala da si 15 in boš kmalu že 16 Very Happy
no o letih pa ni lepo lagat, poveš pač realno kolko jih imaš in to je to. ne sramuj se jih Wink

delaj kar hočeš, žiulenje je eno samo :$
ja če jim paše bit pridni pa nej bojo, jst ne bom Very Happy
ne, nee, nism 14 stara Very Happy bla sm 14 ko se je zgodiu moj prvi poljub Very Happy mam že skor 16 drgač Smile ponosna! Very Happy
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 17:12
aja šit Very Happy pol se ti pa opravičujem Smile aveš ful mam alergijo na to ko nekateri se svojih let sraumujejo pa pol lažejo. tko da se ti opravičujem Wink
sweet 16 praviš a Smile pa uživaš noro dosti kot noben daleč na okrog Very Happy haha Razz
packa ena :* Wink
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 17:14
packo bosta mela po gobcih če se bosta 'slekla' prek foruma! Twisted Evil
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 17:20
nekdo pa je glasen prek neta no Smile pazi da si ne boš kaj naredu Wink
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 17:36
D3NiiS pravi:
nekdo pa je glasen prek neta no Smile pazi da si ne boš kaj naredu Wink

prav imaš, ne morem bit prek neta pameten, ker si ne stojiva iz oči v oči.
lahko mi tudi ti kaj narediš, če se seveda srečava (:
če tvoji podatki ne lažejo, se lahko 13. novembra vidiva v Kopru, kjer imam tekmo v boksu..
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 17:58
haha dej frocek. odrasti pa ne pribiji take. kr groziu mi je da ma tekmo u boksu. haha Very Happy
sam teb res ne gre ne da bi usako temo komentiral pa tud če je kr en beden komentar ko sploh ne paše not. Smile bot priden Smile

Nazadnje urejal/a D3NiiS 29.10.2010 20:21; skupaj popravljeno 1 krat
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 18:16
D3NiiS pravi:
aja šit Very Happy pol se ti pa opravičujem Smile aveš ful mam alergijo na to ko nekateri se svojih let sraumujejo pa pol lažejo. tko da se ti opravičujem Wink
sweet 16 praviš a Smile pa uživaš noro dosti kot noben daleč na okrog Very Happy haha Razz
packa ena :* Wink

ni panike, tud jst tega ne maram Smile
ni še sweet 16 Very Happy hmau bo Wink seveda uživam Very Happy
hihi :*
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 18:17
Jok3r pravi:
packo bosta mela po gobcih če se bosta 'slekla' prek foruma! Twisted Evil

ma lj, ni te noben nč prašu -.-
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 18:34
js se tui strinjam s tabo
ti kr uživi.. samo ne pretiravat
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 18:36
eetaqNIIKA pravi:

ne bom Wink
Re: zanima me vaše mnenje 29.10.2010 18:39
SandrisH pravi:
eetaqNIIKA pravi:

ne bom Wink

jz pa pravim drugače. pretiravaj. da zveš kaj novega, občutiš kaj novega Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.