uši?

youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
uši? 24.10.2010 23:36
živjo
mene zanima ne, pred kakim letom sem mela uši. ful
in potlej sem jih nekak dol spravla ne, ampak so ostale gnide.. mislm pač te.. bele lupince al karkoli že.
zanima me ko ste to dol spravl?
k res mi grejo na živce..
pa vsakič ko se popraskam po glavi ne, mam za nohtam potlej take bele pikce.
pa še neki; ker šampon uporablate da nimate prhlaja?
hvala za odgovore !
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: uši? 24.10.2010 23:41
no pač šampon proti ušim ali pa tisti glavnik pa s tem probaj drugač pa to med nohtom primeš pa dol potegnep - lahko koga prosiš za pomoč =P
No lakho pa je prhljaj

P.S. glih pogoolo pa piše da gnid ne uniči noben šampon tak da jih je treba ročno odstraniti pa ful vreji je če prekuhaš pojstelnino pa to pa lase po tem še opereš. Drugega načina ni =)
Re: uši? 24.10.2010 23:48
Nevem če misliva isto, ampak a to maš take bele "luske", pa če dol potegneš gre tudi nekaj las dol zraven?
Če je to to, ti priporočam da na suho tega ne odstranjuješ in bi ti blo najboljše it k zdravniku.
Ko sem bil majhen sem imel tudi jaz to, pa sem trgal in trgal dol, ker je srbelo pa nadležno blo, pol pa ti kasneje ostanejo take luknjice po glavi, kjer lasi ne rastejo, tako da ti tega ne priporočam, če isto misliva. Baje da je dobro (vsaj tako rekla frizerka), če maš šampon gor pa tole dol počas vlečeš, ampak ti še vedno raje priporočam zdravnika oz. dermatologa.
Lp Wink
justS • Od: 19.10.2010 • Prispevkov: 39
Re: uši? 26.10.2010 0:38
Jz uporabljam ta šampon, k je čist naravn, je mal dražji sam pa pomaga Wink

evo link - [link]

Lp
spela3 • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 29
Re: uši? 26.10.2010 18:51
za te gnide res ne vem ampak za prhlaj pa jst uporabljam koprivo proizvajalec je pa cvet upam de sm ti pomagala

lp

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.