mastni lasje ... =S• .......
• Od: 2.5.2009
mastni lasje ... =S
25.11.2009 20:42
hoj. jz mam problem z mastnimi lasmi. če si jih u nedeljo umijem mam u torek že mastne. a lahka pomagate? kak šampon k res pomaga al pa neki. kr res mi je bed si usake 2 dni umivat lase. hf • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: mastni lasje ... =S
25.11.2009 21:28
malo manj si lase šlataj, mogoče je to vzrok da so mastni,drgače pa maš u od vsake firme šampone proti mastnim lasem_________________ \m/ • scar tissue
• Od: 9.10.2008
25.11.2009 22:52
:O
ej bod zadovolna d se ti še dokaj mau mastijo . jst si jih umivam usak dan . (: drgač pa ..dej si kis za lase gor . use ti piše kle n eetaq u tistih nasvetih (: Pa ne uporabli unga regeneratorja or whatever .. če je le možn . Upam d sm ti kej pomagala (: • SrAmEzLjIvKa
• Od: 19.8.2009
25.11.2009 23:13
XxmalinaxX pravi:hoj. jz mam problem z mastnimi lasmi. če si jih u nedeljo umijem mam u torek že mastne. a lahka pomagate? kak šampon k res pomaga al pa neki. kr res mi je bed si usake 2 dni umivat lase.
hf odvisno je tudi od tega kak si pereš. priporočljivo je vsaj dvakrat šamponirat(in vmes sprat šampon dol), pa po možnosti še kaki regenerator gor na koncu.. tak je meni frizer priporočau in si zdaj tak perem..pa se mi zdi da je malo bolše • Mp3
• Od: 2.10.2009
26.11.2009 11:06
am bi se kr strinjal z tisto da si jih majn šlataj.......drgač pa nwm ke rečt ker jas niam m nwm kakigh problemov....jas si jih v nedeljo umijem pa v četrtek.......
• Insane
• Od: 12.7.2009
26.11.2009 21:49
ja kot so že rekli..
čim manj si šlataj lase.. ne uporablaj regeneratorjev za mastne lase.. ker itq nič ne pomagajo.. najbolše je da si pereš lase z navadnim šamponom.. kprivov je dober.. al pa kamilca.. probaj.. • Mp3
• Od: 2.10.2009
27.11.2009 20:54
amm pa to sem se še spomno.......če slučajno kapo nosiš te tud ful hitro mastni postanejo..... • manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
17.12.2009 19:09
če pa že morš uporablat regenerator si pa samo konice z njemu našamponiraj(usaj tko je pr men nemorm brez tega;))
• scar tissue
• Od: 9.10.2008
19.12.2009 1:11
u nasvetih iz prve roke bi se dalo kej najt ;D
tut je neki en nasvet da daš kis gor .. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.12.2009 16:26
jas si lase umivam vsaki drugi dan, v ned zvečer, torek pa četrtek, čez vikend pa te če grem kam ven si pač tui, če pa nea grem se mi pa ne da, pa si samo s pudrom gor povlečem, pa se sploh nea vidi da so mastni (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • KaixX
• Od: 3.6.2010
1.11.2010 20:19
1. Sošolka si je usak dan lase česala na balkonu oz. na vetru/ svežmu zrakuu.
--Nevem, če pomaga, kr nimamo balkona, vn se pa ne mislm hodt česat. =)-- 2. U DM-mu sm si kupLa (nevem kere znamke je) en šampon k je zelene barve pa gor ma narisane ene pomaranče (al nevem kaj),pa piše gor d je proti mastnim lasem in mi je FULL pomagoou. <33 Upam d sm ti kj pomagaLaa.=D _________________ Kapiš? • KaixX
• Od: 3.6.2010
6.11.2010 12:11
KaixX pravi:1. Sošolka si je usak dan lase česala na balkonu oz. na vetru/ svežmu zrakuu.
--Nevem, če pomaga, kr nimamo balkona, vn se pa ne mislm hodt česat. =)-- 2. U DM-mu sm si kupLa (nevem kere znamke je) en šampon k je zelene barve pa gor ma narisane ene pomaranče (al nevem kaj),pa piše gor d je proti mastnim lasem in mi je FULL pomagoou. <33 Upam d sm ti kj pomagaLaa.=D Zdj vem kua jee, sm si ga šLa še enkrt kupT. SUBRINA RECEPT za mastne lase Tko nkko se imenujee. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.