Sem pretrgala deviško kožico?• youcantbeatme
• Od: 24.3.2010
Sem pretrgala deviško kožico?
24.3.2010 18:53
Heloooou No ja spet ena tema o SPOLNOSTI heeeh ;D bi mi lahko prosim katera povedala: uporabljam tampone.. stara sem prb. 15 let.. imam že od prb 13 leta, in me zanima danes sem poskušala si not 'potisnit' pač zobno ščetko.. seveda zadnji del hahahaha ali sem ti predrla kožico O.o ? HVALAAAAA ;* x3 ;D • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Sem pretrgala deviško kožico?
24.3.2010 19:51
probaj kaj večjega, nikoli ne veš.
• vaniiaa
• Od: 22.3.2010
24.3.2010 20:21
youcantbeatme pravi:Heloooou
No ja spet ena tema o SPOLNOSTI heeeh ;D bi mi lahko prosim katera povedala: uporabljam tampone.. stara sem prb. 15 let.. imam že od prb 13 leta, in me zanima danes sem poskušala si not 'potisnit' pač zobno ščetko.. seveda zadnji del hahahaha ali sem ti predrla kožico O.o ? HVALAAAAA ;* x3 ;D dev. kožica se lahko pri nekaterih kar hitro pretrga , med telovadbo itd ... mogoče se ti je že prej, nevem pa ščetka tut ni neke nwm kolko vlka ja , tak da lahko pač da si si samo malo pretrgala pa ne cele • youcantbeatme
24.3.2010 20:26
vaniiaa pravi:
youcantbeatme pravi:
Heloooou
No ja spet ena tema o SPOLNOSTI heeeh ;D bi mi lahko prosim katera povedala: uporabljam tampone.. stara sem prb. 15 let.. imam že od prb 13 leta, in me zanima danes sem poskušala si not 'potisnit' pač zobno ščetko.. seveda zadnji del hahahaha ali sem ti predrla kožico O.o ? HVALAAAAA ;* x3 ;D dev. kožica se lahko pri nekaterih kar hitro pretrga , med telovadbo itd ... mogoče se ti je že prej, nevem pa ščetka tut ni neke nwm kolko vlka ja , tak da lahko pač da si si samo malo pretrgala pa ne cele hehehe upam da sem :S • vaniiaa
24.3.2010 20:27
youcantbeatme pravi:
vaniiaa pravi:
youcantbeatme pravi:
Heloooou
No ja spet ena tema o SPOLNOSTI heeeh ;D bi mi lahko prosim katera povedala: uporabljam tampone.. stara sem prb. 15 let.. imam že od prb 13 leta, in me zanima danes sem poskušala si not 'potisnit' pač zobno ščetko.. seveda zadnji del hahahaha ali sem ti predrla kožico O.o ? HVALAAAAA ;* x3 ;D dev. kožica se lahko pri nekaterih kar hitro pretrga , med telovadbo itd ... mogoče se ti je že prej, nevem pa ščetka tut ni neke nwm kolko vlka ja , tak da lahko pač da si si samo malo pretrgala pa ne cele hehehe upam da sem :S hahah • youcantbeatme
26.3.2010 18:30
lahko prosim mi še kdo odgovori • maricia
29.3.2010 17:42
hja zobna ščetka ni newem kok vlek predmet in se navadno zrt tega ne predre... je pa res da so deviške kožive različne • maricia
29.3.2010 17:44
maricia pravi:hja zobna ščetka ni newem kok vlek predmet in se navadno zrt tega ne predre... je pa res da so deviške kožive različne
[link] no to so oblike deviške kožice zdej pa sama presod • MilosR
• Od: 16.6.2009
29.3.2010 18:30
maricia pravi:
maricia pravi:
hja zobna ščetka ni newem kok vlek predmet in se navadno zrt tega ne predre... je pa res da so deviške kožive različne
[link] no to so oblike deviške kožice zdej pa sama presod Še prevod: od leve proti desni: circle-like hymen, seperated hymen ,sleve-like hymen Četrta pa je po tem ko ženska rodi. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
31.3.2010 16:25
Dobrodošla med nami.
• natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
15.10.2010 16:29
heii..xD mene pa zanima če si lahko med samozadovoljevanjem z 2-ema prstoma pretgam to kožicoo?? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.