ofni no!.:D• ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
ofni no!.:D
26.10.2010 20:29
heeeeeeeej.um.um. jz sm zlo.zlo.zlo.zlo.zlo.zlo.ZLO.ZLO.ZLO. doug nazaj brala v eni reviji o enem fantu,k dvigne karte z mislimi. s tem,da nimam pojma kira revija je to bla.niti nimam POJMA kulk let nazaj. če bi vedla ime fanta bi blo super,ker mene to TAK FIRBEC MATRA EJ. take stvari me fuuuul zanimajo...nwem že iz principa usakiga to zanima, sam mene to zanima zlo.zlo.zlo. če kdo ve nj PLIS pove,ker mene res to zanima. dkš*-* • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: ofni no!.:D
26.10.2010 23:33
em jaz neki take stvari prakticiram pa to no nasploh street magic in dosti stvari rečmo rečeš eno delaš pa čist drugo. Drugač za take stvari no pač ved da so neki posebni kozarci pa drugi pripomočki drugo pa je taka vrvica prozorna pa puna tanka pa se da na karto prilepit pa se dvigne. dosti stvari se zdi težkih pa nevem kaj v resnici pa so zelo lahko =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
27.10.2010 8:49
Pačupa pravi:em jaz neki take stvari prakticiram pa to no nasploh street magic in dosti stvari rečmo rečeš eno delaš pa čist drugo. Drugač za take stvari no pač ved da so neki posebni kozarci pa drugi pripomočki drugo pa je taka vrvica prozorna pa puna tanka pa se da na karto prilepit pa se dvigne. dosti stvari se zdi težkih pa nevem kaj v resnici pa so zelo lahko =)
pa jz nisn tega misla.:'D jz tud znam to drgač. sam vem,da ko sn brala,da so rekl,da ne dela on trikov,pa da ono resno z mislimi dvigne. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
27.10.2010 10:48
Kaj a to z roko xD hec hec samo drugač pa nebi vedo pa tak al tak more bit štos v nečem da se dvigne pač je bolj skrita, ali pa so pač novinarji tak napisali, kdo pravi da je vse res kaj napišejo!!!_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.