Pač..bday into..help??

Puppii • Od: 1.10.2010 • Prispevkov: 5
Pač..bday into..help?? 1.10.2010 16:17
hellouu ! Smile

pač js mam zdele sred oktobra bday ane in me zanimajo vaše ideje.. kje bi ga lahka praznovala?? sm hotla tko dve fuul fobri frendici povabt dam in pač bi gledale filme, šle kei vn, na pico itd. sam pač zdele bomo delal kuhno tko da doma nau uredu...xD am... pa tko sm razmišlala kino p to.. sam je čist klasika.. al pa recmo bowling?? lahka bi tut tko kei u naravi... karkol vaši predlogi plis... ubistvu me zanima kraj , pa kok je prbližn za plačat?

aia stara bom pa 13., iz lj sm, povabla bi pa tko te dve frendici pa frenda ...

tnxx unaupreii Very Happy

<3
nikecc • Od: 27.5.2010 • Prispevkov: 35
Re: Pač..bday into..help?? 3.10.2010 16:25
hamm da neb blo glih vsakdanje?? amm ja nwm pejte npr. v kitajsko restavracijo pol pa nwm x pand...no ni neku full domišlije u moji buči amm............ka pa če bi šli v atlantis ammm al pa nvm povab jih na pikniv v naravo kjer se nevid nobene hiše in nč pa zakurte ogn al pa kej mogoče sm ti kej pomagala al ti pa saj kkšn namig dala.
Re: Pač..bday into..help?? 5.10.2010 16:55
si jaa Very Happy teenx fuul bom se še odločla Smile
LovelyNina • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 46
:D 7.10.2010 19:50
Heii!
Lahk grete na zaprti bazen (npr. Hrastnik... Plačat je treba okol 2€ na dan, se mi zdi...)...
Al pa v shoping... pa nakupt FUUUUUL velik novih oblačil(pa tvoje frendice in frend ti lahk kupjo kaka oblačila...)...
Al pa... Hm... Idej mi je zmanjkal....
Iščem, iščem, iščem.....
Najdeno, najdeno, najdeno...
Lahk mate zabavo...( v vaši hiši, gasilskem domu...)
Upam, d sm pomagala....
Aja... Happy birthdaaaaaaaay.....!
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: :D 7.10.2010 20:22
LovelyNina pravi:
Heii!
Lahk grete na zaprti bazen (npr. Hrastnik... Plačat je treba okol 2€ na dan, se mi zdi...)...
Al pa v shoping... pa nakupt FUUUUUL velik novih oblačil(pa tvoje frendice in frend ti lahk kupjo kaka oblačila...)...
Iščem, iščem, iščem.....
Upam, d sm pomagala....

gasiln je dobra lokacija sam pr ns je tko da smo u vasi pa smo tam čez viknde pa tut skor usak dan tam in mamo ej mali diskat pa keudr Very Happy tko da fajn ja ;D
Re: :D 13.10.2010 16:35
LovelyNina pravi:
Heii!
Iščem, iščem, iščem.....
Upam, d sm pomagala....

aja Smile) hude ideje Very Happy tenkjuu ... sam ta krastnik pa ni u lj ane? hvalaa še 1x Smile
LovelyNina • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 46
Re: :D 13.10.2010 17:08
Puppii pravi:
LovelyNina pravi:
Heii!
Iščem, iščem, iščem.....
Upam, d sm pomagala....

aja Smile) hude ideje Very Happy tenkjuu ... sam ta krastnik pa ni u lj ane? hvalaa še 1x Smile

Ne, ni u Lj....
Je pa bl zraven....
[url]http://sl.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%8Dina_Hrastnik
Tuki maš slikco kje je Hrastnik....
[/url]
FAKEecstasy. • Od: 4.9.2010 • Prispevkov: 9
Re: Pač..bday into..help?? 14.10.2010 15:50
jz mam tut rojstn dan kmal.. Very Happy ja lej važn da je dobra družba..pol je use kull..pa lah nvem se mau pogovarjate...mau opraulate..karkol lah se greste flašo rsnice..u naravi...pa pol zvečer še na kratk fil u kino.. Very Happy sori če sm ti slabo svetvala..:S
Re: Pač..bday into..help?? 15.10.2010 16:25
FAKEecstasy. pravi:
jz mam tut rojstn dan kmal.. Very Happy ja lej važn da je dobra družba..pol je use kull..pa lah nvem se mau pogovarjate...mau opraulate..karkol lah se greste flašo rsnice..u naravi...pa pol zvečer še na kratk fil u kino.. Very Happy sori če sm ti slabo svetvala..:S

aja Smile use naibolse unaprei Very Happy
ja sei to je tut res Smile
ne sei je ok... Smile tnx k si si uzela čs pa to
FAKEecstasy. • Od: 4.9.2010 • Prispevkov: 9
Re: Pač..bday into..help?? 18.10.2010 17:24
Puppii pravi:
FAKEecstasy. pravi:

aja Smile use naibolse unaprei Very Happy
ja sei to je tut res Smile
ne sei je ok... Smile tnx k si si uzela čs pa to

hvala enako Very Happy
ni panike Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.