Nasvet

blabla • Od: 24.6.2010 • Prispevkov: 2
Nasvet 24.11.2010 19:17
Imam fanta in hodma že 2 leti...ampak jaz se bojim 1 sexa...kaj naj storim???
KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Re: Nasvet 24.11.2010 19:23
hm.. udvisno kok si stara.. in če si prpraulena in ga maš ful rada .. ma nwm .. če si recimo 14, se men zdi glupo d b to nrdila, ampak nwm. tvoja odločitu. če te je pa še preveč strah in še ne bi te pa ne sme silit če te ma resnično rd.
to je moje mnenje
maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: Nasvet 24.11.2010 22:22
če te ma res rd bo počaku brez skrbi** <3 drugač mam pa jst isti problem in nism še prpraulena in je reku da me bo čaku dokler pač nbom prpraulena

Beauty+ Danger= ME*
Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: Nasvet 24.11.2010 22:38
Ja, če se bojiš, ali imaš dvome ali karkoli je to že dovolj velik razlog, da rečeš ne. Vsaj moje mnenje. On te bo itak razumel, če te ima rad. Very Happy
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Nasvet 20.3.2011 18:23
vrjetno si sexa še ne želiš in je to samo fantova želja..mogoče je dobro še malo počakati..če se mata pa res rada poi se nimaš česa bati..sex ni noben bau bau..boš videla da boš nakoncu še zelo uživala Wink
koruza • Od: 15.3.2011 • Prispevkov: 21
Re: Nasvet 20.3.2011 23:11
posluši sebe Very Happy
tko k so že usi povedal če nis prpraulena pač ne sexat mu reč NE zdej sta skp že 2 leti sta že dost stvari skp prežvela tko da te nou pustu zarad tega Cool
drgač pa pejta do konca predigre pa bos vidla kok ti bo kej pasal hudga ti nou ;D
uživita pa čim lepši sex vama želim Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.