zmenek, ....

KaToiix • Od: 30.11.2009 • Prispevkov: 16
zmenek, .... 21.9.2010 18:24
vem da je bilo o tej temi že (pre)veliko napisano, ampak jaz še nisem našla točno tistega kar sem iskala...zaljubljena sem v enega fanta in jutri greva na zmenek. rekel je če bi šla na pijačo...proti temu nimam nič, ampak bi raje šla na sprehod ker bi tam bila sama in bi se 'marsikaj' lahko na samem pogovorila.. poznava se že kar nekaj časa in že marsikaj veva drug o drugem...nikoli se še nisva veliko pogovarjala v živo, le kakšno besedico sva rekla..kaj naj se pogovarjava na zmenku ? res nimam idej oz. tem za pogovor saj sem bolj sramežljiva in tiha punca, on pa čisto nasprotje.. ne more pa ves čas samo on govoriti, jaz pa samo odgovarjati z ja ali ne... zato me zanima kaj se pogovarjati (o šoli sva že veliko spregovorila, o tem kaj rad počne tudi, ...)... mi lahko kdo prosim pove kako ga naj vprašam (npr. ali kaj treniraš, imaš kako domačo žival ?,...)
NAJLEPŠA VAM HVALA ZA NASVETE
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: zmenek, .... 21.9.2010 18:47
ah jaj glih v svoji glavi sem približno pri taki temi. No nevem na list (samo tak rečem pač kao lažje je xd )si zapiši 3 stvari oz. 3 teme o katerih približno veš da se bota menla no drugač pa lej pgovor lahko tud prije čist spontano ziher bota kje kaj takega vidla al se kaj spomnila da se bota mela kaj za menit saj boš vidla nebo nič takega. (no edino če je tip čudn al pa [ne zamerit] ti in pač se nebota mogla nič menit)

No saj boš vidla.
L.P.
Re: zmenek, .... 21.9.2010 20:01
pejta raj kej prou počet.. no sej sprehod je čiz ql ne sam če se kej dgaja pa tut ni nrobe ne.. drgač teme.. hmm praši ga lpo o športu če kej igra.. pol mu ti powej pa sej pol se razwije pogowor p predn boš opazla bo minil.. tko sm jz zabiu 1h pa sploh nism meu pojma o čem bi se pogovarjala.. n trenutke je bla tišina z sekundo ne ampk mislm d je blo čiz ql..

Nazadnje urejal/a pk4life 4.10.2010 17:03; skupaj popravljeno 1 krat
the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: zmenek, .... 21.9.2010 21:01
so agree pk4life..
temo se najde sprot še opazš ne kdaj..pa če si dejansko neki pomenta se bbosta že menla an..p tut ti vrjem d če je on zgovorn se boš nalezla Wink...
predusm pa uživej Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: zmenek, .... 21.9.2010 21:05
mja take it izi.. ne sekiri se p ne matri se preweč bit popouna.. pol bo zih kej nrobe hah n simpl si uzem.. pa če sta pršla oba u 1. letnik mata skos z temo lahk sql sam glede n to d je zmenk so tut kšne bolše.. lej tok stwari je z počet p pogovarjat.. pa sj bo on tut wrjetn goworu.. pwej pol če sta bla skos tih al je dgajal..
punce pomagite miii 4.10.2010 15:39
OK mam 14 let in sm mela že neki fantou..zdei mi je pa en RESS ZLOO ušeč i tudi js njemu. Jutri se dobiva in me zanima če mi lahko kira svetuje, kaj TOČNO se dela z jezikom pri žvaljenju...ker neveeeeeeem če delam prav tko da če je kira tko prijazna da mi svetuje in razloži kaj se dela z njim med žvaljenjem točno, ako se ga uporablja.

Hvala vam že u napreiiii
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: zmenek, .... 4.10.2010 17:02
a te je kdo nauču dihat?.. no recimo da je podobn.. boš že znala.. pride samo po seb..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.