Slo top model in Super model Slo• Eay
• Od: 25.4.2010
Slo top model in Super model Slo
30.9.2010 19:14
Hej! Mene zanima če kj gledate ta dva šova..? Kakšno mnenje mate?
Predvsem pa o voditeljih pa komentatorjih • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Slo top model in Super model Slo
30.9.2010 19:45
tu pa tam pokukam supermodel, nimam časa da bi redno gledala.
drugače pa mi je danaja vegelj kul, lepo postavo mi ima. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
1.10.2010 15:40
meni je kot voditeljica boljša danaja, mi je pa doooosti lepša nuša pa bolj simpatična, samo se vidi da je to pač njena prva oddaja in mi ne deluje kot vodeteljica ;D sicer pa raje gledam supermodel, ker se mi zdi da se vsaj kaj dogaja (čeprav je zdaj teja šla pa vprašanje kak bo).. navijam drugače za anelo ker se mi zdi da ma edina nekaj pojma o modi, anja mi je tudi všeč, ajda mi zgleda za visoko modo, ampak mi je grda (pa tut ona je očitno predobra za vaje s knjigo, oz.za slovenijo), ostale so mi bruh, sem pa mislila da bo šla jasmina ven, namesto teje (teja se mi je ful zasmilila zaradi frizure, ful jo je pogršala pa še zaradi zob, drugač mi je pa anti). pa še nika mi gre na kurac, oblači se tak kot da gre vsaki dan na pust, pa še tisto ko je aneli rekla, manj je včasih več, no to bi lahko ona sama pri ličenju upoštevala, ker taki stil kot ga ma ona meni ni za nikamor top model, huh _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
1.10.2010 18:15
čist brezveze tole use skup...za brezveze zapravlen naš denar...naj bi raj s tem denarjam pomagal tistim ko si jim zdej poplave use odnesle, ko bi ga res rabl, ne pa da ga zagonjo za te butaste, čudne babe da se tam neki afnajo pa gonjo... ko bi usaj kaka korist bla od tega ne pa da je nč od nč...delat se naj raj spravjo pa kaj koristnga u živleju nardit..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Eay
• Od: 25.4.2010
2.10.2010 11:31
dober koment porcelan:)
drgač je pa men vse skup preveč fejk pa premal profesional =) • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
2.10.2010 18:13
bv use skupi. neki misljo ameriški top mudel sfejkat, p si same bruke delajo. + skor nubena punca ni nwem kaj, pa tt use je premal profesionaln. -.-
škoda dnarja za use tole. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.