Slo top model in Super model Slo

Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Slo top model in Super model Slo 30.9.2010 19:14
Hej! Mene zanima če kj gledate ta dva šova..? Kakšno mnenje mate?
Predvsem pa o voditeljih pa komentatorjih Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Slo top model in Super model Slo 30.9.2010 19:45
tu pa tam pokukam supermodel, nimam časa da bi redno gledala.
drugače pa mi je danaja vegelj kul, lepo postavo mi ima.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Slo top model in Super model Slo 1.10.2010 15:40
meni je kot voditeljica boljša danaja, mi je pa doooosti lepša nuša pa bolj simpatična, samo se vidi da je to pač njena prva oddaja in mi ne deluje kot vodeteljica ;D sicer pa raje gledam supermodel, ker se mi zdi da se vsaj kaj dogaja (čeprav je zdaj teja šla pa vprašanje kak bo).. navijam drugače za anelo ker se mi zdi da ma edina nekaj pojma o modi, anja mi je tudi všeč, ajda mi zgleda za visoko modo, ampak mi je grda (pa tut ona je očitno predobra za vaje s knjigo, oz.za slovenijo), ostale so mi bruh, sem pa mislila da bo šla jasmina ven, namesto teje (teja se mi je ful zasmilila zaradi frizure, ful jo je pogršala pa še zaradi zob, drugač mi je pa anti). pa še nika mi gre na kurac, oblači se tak kot da gre vsaki dan na pust, pa še tisto ko je aneli rekla, manj je včasih več, no to bi lahko ona sama pri ličenju upoštevala, ker taki stil kot ga ma ona meni ni za nikamor Laughing

top model, huh Laughing na kurac mi gre samanta, redko se zgodi da mi že po 5min postane en človek tak pune anti kot ona. aleksandra res ni bla za nikamor, grda mi je še kamila, najlepša mi je nika iz ljubljane (ampak ji nebi privoščla zmage ker se mi zdi preveč vzvišena, je pa ful lepa) navijam pa za tino ker je posebna, senta mi je fajna, ampak izpade, drugač pa kaj te vem, maja bi mi še bla všeč če nebi mela aparata, ampak pravim da model ne sme met aparata ker meni to ni pač všeč (: drugač se mi pa zdi to pod nivojem (glede na to da je licenčna oddaja) sploh samo snemanje, ko stalno zoomirajo groza, bjonda ko je bla cela napiflana kaj more povedat (verjetno je rabla en tedn da se je vse na pamet naučila), pa ko je nika brala nušino pismo se ni nič čulo.. drugače se mi je pa alen ful zasmilo ;( tak je lepi, pa tak vrei, pa se mu prav vidi da ma zdr.težave ); pa pri nuši mi gre na kurac da stalno angleške izraze uporablja, **** saj je pa to slovenski top model, da že res več neveš če je tolko fake al pa več ne zna slovenščine.. pa tui ni mi všeč zakaj je tak "stroga", npr tyra pa heidi sta vedno tak prijazni do tekmovalk, tak kot model-mami, nuša pa niti najmanj. ampak je pa res da kar se tekmovalk tiče, je pri top modelu dosti več takih ki bi res lahko v tujini delale, oz.majo neki potencial, medtem ko pri supermodelu ga mata samo ajda pa anela. upam da se bojo popravli ker pomoje zna bit vreo (y) ;D
Re: Slo top model in Super model Slo 1.10.2010 18:15
čist brezveze tole use skup...za brezveze zapravlen naš denar...naj bi raj s tem denarjam pomagal tistim ko si jim zdej poplave use odnesle, ko bi ga res rabl, ne pa da ga zagonjo za te butaste, čudne babe da se tam neki afnajo pa gonjo... ko bi usaj kaka korist bla od tega ne pa da je nč od nč...delat se naj raj spravjo pa kaj koristnga u živleju nardit...
Re: Slo top model in Super model Slo 2.10.2010 11:31
dober koment porcelan:)
drgač je pa men vse skup preveč fejk pa premal profesional =)
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Slo top model in Super model Slo 2.10.2010 18:13
bv use skupi. neki misljo ameriški top mudel sfejkat, p si same bruke delajo. + skor nubena punca ni nwem kaj, pa tt use je premal profesionaln. -.-
škoda dnarja za use tole.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.