lasni podalški v spletni trgovini eetaq• gabb182
• Od: 6.12.2009
lasni podalški v spletni trgovini eetaq
18.4.2010 15:35
ei. a mogoče kdo ve kolko so podalški v naravnih barvah dougi? ker pr unih nenaravnih barv piše da so dougi 50cm, pr naravnih barvahpapišejo samo širine :/
hvala vam že unaprej :* • bojana
• Od: 25.9.2008
Re: lasni podalški v spletni trgovini eetaq
19.4.2010 18:33
Hej!
Lasni podaljški v naravnih barvah so prav tako dolgi 50 cm. Bomo popravili manjkajoč podatek. Hvala, da si nas opozorila. Lp iz uredništva! • malamalamala
• Od: 22.10.2009
28.4.2010 11:38
Mene zanimaa če so ti podaljški gosti?? • bojana
• Od: 25.9.2008
28.4.2010 11:53
Pozdravljena.
Komplet vsebuje 7 lasnih vstavkov v različnih širinah: * 2 lasna vstavka, široka 3 cm, vsak z 1 s sponko, * 2 lasna vstavka, široka 8cm, vsak z 2 sponkama, * 2 lasna vstavka, široka 14,5 cm, vsak s 3 sponkami, * 1 lasni vstavek, širok 17 cm s 4 sponkami. To skupaj z naravnimi lasmi poskrbi za primerno gostoto las, saj jih porazdeliš po celotni glavi. Najširši se običajno vstavi zadaj, ožji pa ob straneh. H končnemu vtisu seveda pripomore tudi gostota in dolžina tvojih lastnih las. Upam, da sem ti zadovoljivo odgovorila. • malamalamala
• Od: 22.10.2009
28.4.2010 12:15
bojana pravi:Pozdravljena.
Komplet vsebuje 7 lasnih vstavkov v različnih širinah: * 2 lasna vstavka, široka 3 cm, vsak z 1 s sponko, * 2 lasna vstavka, široka 8cm, vsak z 2 sponkama, * 2 lasna vstavka, široka 14,5 cm, vsak s 3 sponkami, * 1 lasni vstavek, širok 17 cm s 4 sponkami. To skupaj z naravnimi lasmi poskrbi za primerno gostoto las, saj jih porazdeliš po celotni glavi. Najširši se običajno vstavi zadaj, ožji pa ob straneh. H končnemu vtisu seveda pripomore tudi gostota in dolžina tvojih lastnih las. Upam, da sem ti zadovoljivo odgovorila. Najlepša hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.