Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?1 | 2 | 3 | >>• mateya
• Od: 16.3.2009
Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?
18.3.2009 19:37
upam d vs ne mot d sm udprla novo temo,zto bom rajš prešla h bistvu..zlo rada bi si dala pirsing pod usti(spodnjo ustnco) in me zanima č veste ke dobr nrdijo pa kok kej stane use pa kko se neguje pa kok časa je oteklo al krkol je..tko d vs prosm za nasvet in se vm zahvaljujm za odgovore
• vanillagirl
• Kraj: Obala
Re: Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?
19.3.2009 15:30
Mogoče bi bilo dobro vedet s kje si, da ti bodo ostali lažje svetovali na koga se obrnit • mateya
19.3.2009 23:03
vanillagirl pravi:Mogoče bi bilo dobro vedet s kje si, da ti bodo ostali lažje svetovali na koga se obrnit
iz dumžal sm • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
20.3.2009 16:40
jas bi si tut dala v spodni usnco pirsin pa me isto zanima..no pa še spomnla sm se ko si je moja frendica sama pirs naredla kr z iglo pa še premalo lukno si je naredla.zaj čaka da se ji zaceli da si bo znova naredla...haa vtrgavle jo • vanillagirl
20.3.2009 17:12
aa..jaz to nebi mogla nikoli nardit..si sama nardit pircing.
Sem pa tudi jaz že razmišljala da bi si ga dala v spodnjo ustnico al pa v obrv. Ampak mi je bolj všeč v spodnji ustnici. A kaj ko starši ne dovolijo • zaz2
• Od: 21.3.2009
21.3.2009 23:37
HM.mejb ti pa jst lohk pomagam.
jst mam pirs pod ustnico na levi strani.. am sla sm pa matijasu(cele). Sploh ni panike glede tega.am pac jst sm mu takoi rekla da mi nei omrtvi sam mi ni z inekcijo ampak z nečim je pošpricu mau. drgač verjem ne bolii mogoc cist mau da cutis.. Dala sm pa 15 eurov, pa če boš šla k matijasu more it en od tastarih zruaun! Upam da sm ti keii pomagala!! • Dzerrie
• Od: 21.3.2009
22.3.2009 0:02
zaz2 pravi:HM.mejb ti pa jst lohk pomagam.
jst mam pirs pod ustnico na levi strani.. am sla sm pa matijasu(cele). Sploh ni panike glede tega.am pac jst sm mu takoi rekla da mi nei omrtvi sam mi ni z inekcijo ampak z nečim je pošpricu mau. drgač verjem ne bolii mogoc cist mau da cutis.. Dala sm pa 15 eurov, pa če boš šla k matijasu more it en od tastarih zruaun! Upam da sm ti keii pomagala!! Haai..js mam isto pierc pod ustnco na levi strani..pa sm si ga tut dala pr Matijasu u Celu.. js ti lahk isto povem.. nč ne boli..mal zapeče..pa je to to.. pol ti pa itak Matija da en list..k gor piše..s čim si morš izpirat..pa česa ne smeš.. aija..pa pr men ni blo treba nobenih tastarih zravn...ko sm se šla naročit, mi je dau list..da straši podpišejo...al neki..da se uglavnem strinjajo..da nima pol kakih problemov.. • star1993
• Od: 14.12.2008
22.3.2009 0:55
js bi si ga dala u nos pač sam tisto malo bunkico pač...
bi šla pa u culta delat kr tm je baje najbolš, pa me zanima kok to stane pa glede staršev, a morjo zravn pa kok pol to neguješ pa to..... ve kdo kaj? • mateya
22.3.2009 8:18
jst mam pirs pod ustnico na levi strani.. am sla sm pa matijasu(cele). Sploh ni panike glede tega.am pac jst sm mu takoi rekla da mi nei omrtvi sam mi ni z inekcijo ampak z nečim je pošpricu mau. drgač verjem ne bolii mogoc cist mau da cutis.. Dala sm pa 15 eurov, pa če boš šla k matijasu more it en od tastarih zruaun! Upam da sm ti keii pomagala!! hvala! • xdiamondx
• Od: 20.2.2009
22.3.2009 11:25
jst mam pirs pod ustnico na levi strani.. am sla sm pa matijasu(cele). Sploh ni panike glede tega.am pac jst sm mu takoi rekla da mi nei omrtvi sam mi ni z inekcijo ampak z nečim je pošpricu mau. drgač verjem ne bolii mogoc cist mau da cutis.. Dala sm pa 15 eurov, pa če boš šla k matijasu more it en od tastarih zruaun! Upam da sm ti keii pomagala!! 15€.? gosh, jst sm šla v LJ pa sm plačala 60€ zanga. :s aja zdj ga nimam več. k sm se ga naveličala. yay xD • FerleZh
• Od: 7.2.2009
22.4.2009 22:54
jest mam pirs pod spodnjo ustnico na desni strani, delat sem si ga šla v culta...tista ženska obvlada • vanillagirl
25.4.2009 14:06
jaz sem pa pogledala par posnetkov na netu kako delajo pirs na spodnji ustnici ne..
pa me zanima a bolj boli če ti nardi luknjo na hitro al počas k frendica mi je rekla da je čula da če ti počasi prebodejo da manj boli.. kaj pa tle v okolici Kopra? poznate kakšnega dobrega k dela pirse? tnx • vanillagirl
25.4.2009 14:18
eko par posnetkou kako delajo pirse:
jezik: [link] spodnja ustnica: [link] popek: [link] • FerleZh
• Od: 7.2.2009
25.4.2009 21:39
vanillagirl pravi:jaz sem pa pogledala par posnetkov na netu kako delajo pirs na spodnji ustnici ne..
pa me zanima a bolj boli če ti nardi luknjo na hitro al počas k frendica mi je rekla da je čula da če ti počasi prebodejo da manj boli.. kaj pa tle v okolici Kopra? poznate kakšnega dobrega k dela pirse? tnx mene je bolelo tako kot kadar so mi uzeli kri če ne še manj • THEuna
• Od: 6.5.2009
pirs
6.5.2009 18:58
iija. khm js mam pirs pod ustnco. in je čiz kul xD nč se mi ni gnojil pto.^^
khm dala sm si ga pa delat v Cultu. Blo je 39€. Drgač pa je nega enostavna. 3-5x na dan očistš zunanjo stran s fiziološko raztopino. To pa delaš 3 tedne && to je to. pa btw nč ne boli. sam na začetku se morš navadt grist pa govort s pirsom xD • maia333
• Od: 1.5.2009
..
7.5.2009 18:26
js mam ga u jeziku..sm si ga dala u cultu..
in res ne si ga dt u exit k večini ****..exit je bolši za tatooje,cult pa za piercinge. sm ga pa nardila frendici pod ustnco.. buli nč..nikjer..njbl edin čizt mau buli če daš u popk..ampak skor da ne čutš..res nwm ka usi misljo da buli.. če še kj rabš,praši.. • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
ui
7.5.2009 19:10
a ma kera piering v popku??
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? • THEuna
Re: ui
7.5.2009 19:12
lolipop12345 pravi:a ma kera piering v popku??
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? js sm ga mela pa ga nimam weč. Ne boli nč,sam mal zapeče k ti prebode z iglo pa k razkuž. Drgač pa ni panike xD emm js sm dala 39€ u Cultu. • lolipop12345
7.5.2009 19:24
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? js sm ga mela pa ga nimam weč. Ne boli nč,sam mal zapeče k ti prebode z iglo pa k razkuž. Drgač pa ni panike xD emm js sm dala 39€ u Cultu. kaj pa glede tega da se rado zagnoji pa to..pa glede mazanja??? • THEuna
7.5.2009 19:28
lolipop12345 pravi:
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? js sm ga mela pa ga nimam weč. Ne boli nč,sam mal zapeče k ti prebode z iglo pa k razkuž. Drgač pa ni panike xD emm js sm dala 39€ u Cultu. kaj pa glede tega da se rado zagnoji pa to..pa glede mazanja??? zagnoji se ne,č redno čistč ranco (: em najprej očistš s fiziološko raztopino. Pol pa na izi namažš z Bepanthenom. && to je to • lolipop12345
7.5.2009 19:33
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? js sm ga mela pa ga nimam weč. Ne boli nč,sam mal zapeče k ti prebode z iglo pa k razkuž. Drgač pa ni panike xD emm js sm dala 39€ u Cultu. kaj pa glede tega da se rado zagnoji pa to..pa glede mazanja??? zagnoji se ne,č redno čistč ranco (: em najprej očistš s fiziološko raztopino. Pol pa na izi namažš z Bepanthenom. && to je to aha hvala. js bi si ga ful dala. sam malo se bojim pa še tastari ne vem če bi dovolili • THEuna
7.5.2009 19:34
lolipop12345 pravi:
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
THEuna pravi:
lolipop12345 pravi:
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? js sm ga mela pa ga nimam weč. Ne boli nč,sam mal zapeče k ti prebode z iglo pa k razkuž. Drgač pa ni panike xD emm js sm dala 39€ u Cultu. kaj pa glede tega da se rado zagnoji pa to..pa glede mazanja??? zagnoji se ne,č redno čistč ranco (: em najprej očistš s fiziološko raztopino. Pol pa na izi namažš z Bepanthenom. && to je to aha hvala. js bi si ga ful dala. sam malo se bojim pa še tastari ne vem če bi dovolili hh np. && res ti ni treba skrbet,k skor nč ne boli (: pa wso srečo pr tastarih =P • sabincy
8.5.2009 15:40
THEuna, napisala si da si imela pisring v popku zdaj ga pa nimaš več. Jaz imam isto situacijo. Zanima pa me, koliko časa ga že nimaš notri in če se ti še pozna luknca od pirsa?
Ker me zanima kako dolgo se mi bo še poznala...ker bi raje vidla da mi se nebi več poznala... Uživite!! čaw • somegirl
• Od: 20.3.2009
8.5.2009 17:43
vanillagirl pravi:jaz sem pa pogledala par posnetkov na netu kako delajo pirs na spodnji ustnici ne..
pa me zanima a bolj boli če ti nardi luknjo na hitro al počas k frendica mi je rekla da je čula da če ti počasi prebodejo da manj boli.. kaj pa tle v okolici Kopra? poznate kakšnega dobrega k dela pirse? tnx ja no d še js dodam svojo izkušno ko sm si dala narest pirsig pod ustnco..tkole je blo..prvo mi je reku d nej na unih enih stojalih zberm ker uhan hočm in k sm ga zbrala sm mu pokazala kerga in on ga je iz kolekcije iz škatlce uzet in je mogu bit uhan ene 10 min v eni rastopini d se je razkužu in pol sm se tja usedla in mi je daw za 2 min eno sluzasto stvar da sm jo pač mešala po ustih in pol sm to vn plunla in pol mi je pošpricu spodno ustnco z nečim d nism čutla in pol je uzew en kuli pa začrtu kje nej bi biu in sm se pogledala u ogledalo in mi je bla ušeč "lokacija" uhana in je prjew z enimi posebn oblikovanimi kleščicami k so zgledale k škarje,sam na koncu teh "škarij" sta ble 2 lukni d gre igla čez in uzew dowgo iglo in na hitr porinu čez in takoj daw uhan not.in pol valda mi je razlagu use za nego pa to pa mi je še daw kremco pa olje pa listk z navodili in to je to.pa pač je reku d je možn d bom mela zatečen,ampak nism mela zatečen sam pač je mal bulel ene 3 dni ko sm jedla al pa guvurila k je dolga palčka (del uhana) da če ti zateče da bunkica utekline ne ovira in po 2 tednih lahk greš tja nazaj da ti dajo not krajšo "palčko",lahk pa takrt zamenaš ta uhan za enga druzga..stane pa uhan 15eur,prebadanje pa 25eur.krema bepanten plus stane 2eur,sezamovo olje pa tud stane 2eur.kok sm pa plačala pa nbom glih povedala tle,lahk mi osebno pište pa vam mogoče zaupam ceno kok sm js plačala.upam d sm kšni pomagala k mmejbi ni vedla kko gre to.morm pa rečt d me je blo čist mal strah,ampak ni blo potrebe d sm bla mal u strahu.nardila pa sm si ga en dan pred rojstnim dnem,natančneje prejšn mesec.ste pa usi dobrodošli ker sem odprta za vprašanja o pisingu. • somegirl
• Od: 20.3.2009
8.5.2009 17:52
somegirl pravi:
vanillagirl pravi:
jaz sem pa pogledala par posnetkov na netu kako delajo pirs na spodnji ustnici ne..
pa me zanima a bolj boli če ti nardi luknjo na hitro al počas k frendica mi je rekla da je čula da če ti počasi prebodejo da manj boli.. kaj pa tle v okolici Kopra? poznate kakšnega dobrega k dela pirse? tnx ja no d še js dodam svojo izkušno ko sm si dala narest pirsig pod ustnco..tkole je blo..prvo mi je reku d nej na unih enih stojalih zberm ker uhan hočm in k sm ga zbrala sm mu pokazala kerga in on ga je iz kolekcije iz škatlce uzet in je mogu bit uhan ene 10 min v eni rastopini d se je razkužu in pol sm se tja usedla in mi je daw za 2 min eno sluzasto stvar da sm jo pač mešala po ustih in pol sm to vn plunla in pol mi je pošpricu spodno ustnco z nečim d nism čutla in pol je uzew en kuli pa začrtu kje nej bi biu in sm se pogledala u ogledalo in mi je bla ušeč "lokacija" uhana in je prjew z enimi posebn oblikovanimi kleščicami k so zgledale k škarje,sam na koncu teh "škarij" sta ble 2 lukni d gre igla čez in uzew dowgo iglo in na hitr porinu čez in takoj daw uhan not.in pol valda mi je razlagu use za nego pa to pa mi je še daw kremco pa olje pa listk z navodili in to je to.pa pač je reku d je možn d bom mela zatečen,ampak nism mela zatečen sam pač je mal bulel ene 3 dni ko sm jedla al pa guvurila k je dolga palčka (del uhana) da če ti zateče da bunkica utekline ne ovira in po 2 tednih lahk greš tja nazaj da ti dajo not krajšo "palčko",lahk pa takrt zamenaš ta uhan za enga druzga..stane pa uhan 15eur,prebadanje pa 25eur.krema bepanten plus stane 2eur,sezamovo olje pa tud stane 2eur.kok sm pa plačala pa nbom glih povedala tle,lahk mi osebno pište pa vam mogoče zaupam ceno kok sm js plačala.upam d sm kšni pomagala k mmejbi ni vedla kko gre to.morm pa rečt d me je blo čist mal strah,ampak ni blo potrebe d sm bla mal u strahu.nardila pa sm si ga en dan pred rojstnim dnem,natančneje prejšn mesec.ste pa usi dobrodošli ker sem odprta za vprašanja o pisingu. pa sam še neki..sploh ni res d exit ni ok ker js sm šla tja narest in so zame najbolši,tko d bom si šla tud tatu delat u exita.par folka mi je odsvetval d bi šla u exita,sam so to guvuril ker sami niso sprobal kko je tm in so mi rekl kokr so slišal,drgač pa ful frendow mi je priporočal exit pa sm res ful zadovolna z usem..tko d js svetujm exit.pirsinge pa tatuje najbolš nardijo! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.