KAJ VAM JE NAJBOLJŠ??

Luxiii • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 3
KAJ VAM JE NAJBOLJŠ?? 31.12.2010 17:24
KAJ VAM JE PRI SEXU NAJBOLŠ?? Question Question
je to 'šlatanje',lizanje,tist ko prodremo notr,lubčaknje...KAJ??

men osebno je ko ji notr prodrem tist občutk pa pol ko mi pride...
zdaj se pa mal razpište
(dougcajt je pa me mal vaše izkušne zanimajo pa tko)

HF & happy new year! Very Happy Smile Razz Very Happy Smile Razz
Luxiii • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 3
Re: KAJ VAM JE NAJBOLJŠ?? 31.12.2010 17:26
aja pa kje je biu vaš najbolši sex??

moj je bil v enm wc-ju v mariboru (blo je noro...beyba pa itaq takoj za akcijo Very Happy)
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: KAJ VAM JE NAJBOLJŠ?? 31.12.2010 22:26
Luxiii pravi:

moj je bil v enm wc-ju v mariboru

Super, da te privlači vonj po čistilu za wc ali v slabšem primeru vonj po čem drugem....sicer pa obstajata 2 vrsti seksa (seks iz golega poželenja, strasti, nagona, ki ne pomeni nič ter seks, ko si zaljubljen, kjer so prisotna tudi čustva), tako da čist odvisno kako se v katerem primeru zraven spraviš in kaj v določenem primeru paše Smile
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: KAJ VAM JE NAJBOLJŠ?? 31.12.2010 22:29
iceQueen pravi:
Luxiii pravi:

moj je bil v enm wc-ju v mariboru

Super, da te privlači vonj po čistilu za wc ali v slabšem primeru vonj po čem drugem....sicer pa obstajata 2 vrsti seksa (seks iz golega poželenja, strasti, nagona, ki ne pomeni nič ter seks, ko si zaljubljen, kjer so prisotna tudi čustva), tako da čist odvisno kako se v katerem primeru zraven spraviš in kaj v določenem primeru paše Smile

Pa da ne bom off topic: večini punc paše, da jih tipi zrajcate (npr. z roko, jezikom), pol pa ko komaj čakajo, da jim boš vtaknil svojega, pa malo počakaš in samo dražiš....verjemite, to punce naredi samo še bolj željne.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.