Sims3 Dej prosm pomagite no• Enna*
• Od: 29.10.2009
Sims3 Dej prosm pomagite no
5.10.2010 17:28
No vglavnim js mam sims 3 pa zravn še world adventures in high end loft stuff.. No, in ko js pač play kliknem ne.. Se mi pojavi sporočilo :Your The Sims 3 Base Game is incompatible with the current Sims 3 Expansion Pack. Pleae update your game via the Game launcher
In ko grem pa na updates, pa je že pač updatano.. (your game is up to date) In ka hudiča nej zdej nardim?? Kr nemorm špilat zdej... Piz*a!! Dej če ma kdo simse nej pove nooo! _________________ No music...No Łife • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: Sims3 Dej prosm pomagite no
5.10.2010 20:27
kokr razumem to kar si napisala, le-ti dodatki k si jih povlekla niso združlivi s temi simsi, najbrž so narjeni za simse 2 al pa 1, al pa kašno drugo različico tega špila • KateySixx
• Od: 12.7.2010
5.10.2010 21:57
jst ma tut sims3 pa nism lih prepričana da ŽE obstajajo dodatki za trojko...in se morm kr z Borisom strinjat • pk4life
• Od: 20.7.2010
5.10.2010 22:18
walda so dodatki.. clo 3je so že.. mam use in lpo dela.. lej če mam prow maš ti nuked werzijo.. hmm po slowensk .. ni cela.. heh tko lej.. kok sosesk ti ponud da ih lhko igraš?.. pa a maš use zlowdan al je kej original?.. pa a sploh znaš kerkat a ti je kdo to nredu al si sama?.. pa če res nau šu blem ti lahk pomagam drgač.. pošl mi pm pol.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Enna*
6.10.2010 20:53
pk4life pravi:walda so dodatki.. clo 3je so že.. mam use in lpo dela.. lej če mam prow maš ti nuked werzijo.. hmm po slowensk .. ni cela.. heh tko lej.. kok sosesk ti ponud da ih lhko igraš?.. pa a maš use zlowdan al je kej original?.. pa a sploh znaš kerkat a ti je kdo to nredu al si sama?.. pa če res nau šu blem ti lahk pomagam drgač.. pošl mi pm pol..
Pa dejte ludje no.. Tak glupa pa spet nisem.. _________________ No music...No Łife • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.10.2010 21:01
hahaha widš.. to je p problem original igrc.. jz mam use ukradeno pa dela bolš k original (očitn XD) no p sej če ma weč folka probleme bojo že dal obliž (patch) da poprawjo sceno.. sj mgoče je p že zuni.. sam išč ne.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • twix13
• Od: 6.10.2009
6.10.2010 21:30
ko ti javi da "negre" ti verjetno napiše kako kodo napake.
tisto skopiraj/prepiši v google.... poglej tud na njihovi orginal strani.... lah gres tud tja ko si kupla igrco uprašat kako in kaj... in pa ko imamo take probleme, običajno napišemo na kak računalniški forum... večja verjetnost d ti kdo zna pomagat. upam da sem ti usaj malo pomagal. lp twixi • Enna*
7.10.2010 6:58
twix13 pravi:ko ti javi da "negre" ti verjetno napiše kako kodo napake.
tisto skopiraj/prepiši v google.... poglej tud na njihovi orginal strani.... lah gres tud tja ko si kupla igrco uprašat kako in kaj... in pa ko imamo take probleme, običajno napišemo na kak računalniški forum... večja verjetnost d ti kdo zna pomagat. upam da sem ti usaj malo pomagal. lp twixi Ma ja.. sej je dost takih primerov na teh forumih.. Sam da bi kej ful pametn odgovor dubla, to mi pa še ni ratal.. Nevem no. Ja dobr bi blo da bi se ta tazadn update dalo dowload.. Ampak nevem.. Bom še pogledla no. Fala. _________________ No music...No Łife |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.