Mirabilandia?

ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Mirabilandia? 23.9.2010 18:04
haaaaaaaj.Razz

u naslovu vidte o čem se gre...
rada bi pa vedla,kak je tam?...je fajn-ni fajn...
ka lahka kj delas...? (tko okvirn vem...)

danke šon.:3
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Mirabilandia? 23.9.2010 21:07
vvvooddnniii paaaaarrrk!!!!!!!!! wwwiiiuuuuuuuuuuuu (:
guppy • Od: 25.7.2010 • Prispevkov: 85
Re: Mirabilandia? 23.9.2010 21:51
hhh js sm bla nazadne tm pred trem letim... men je blo ful fajn - še bi šla xD. sam js sm bla takrat še "premlada" al karkol že pa nism šla na use vožnje.. namest iSpeed/a je biu pa še en ta lesen vlakc.. ubistvu so zdj na ist mest nouga zgradil
upam da je kir zašteku to ;)
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Mirabilandia? 24.9.2010 18:38
guppy pravi:
hhh js sm bla nazadne tm pred trem letim... men je blo ful fajn - še bi šla xD. sam js sm bla takrat še "premlada" al karkol že pa nism šla na use vožnje.. namest iSpeed/a je biu pa še en ta lesen vlakc.. ubistvu so zdj na ist mest nouga zgradil
upam da je kir zašteku to Wink

Very Happy Very Happy tnx d si sploh kej napisala hehe.
katekx3 • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 29
Re: Mirabilandia? 24.9.2010 21:08
tak ko Gardaland je. Very Happy fuuuul je fajn Very Happy js sm bla letos poleti, pa je blo noro. najbolši so katun-vlak smrti, prosti pad, pa use kar je povezan z vodo. pa 4D kino.. uglaunem: res je blo noorooo Very Happy bi šla še enkrat, kr se res splača it.. Very Happy
bachy • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 18
Re: Mirabilandia? 25.9.2010 14:35
uuf ja je fuuul cooool ..js sm bla letos poleti tam
a je fuul fajn pa to...pač je za it pa pogledat ja
men je blo suupr Very Happy
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: Mirabilandia? 1.10.2010 0:15
Zelo se ti splača v Mirabilandio, če še nisi bla.
Sem bil večkrat v mirabilandiji in prav tako v gardalandu. Mirabilandija je veliko boljša in večja, je pa res da je malo dlje kot Gardaland.
Se ti pa splača it kakšen dan med počitnicami ali pa vikend ko si vzameš 2 dni prosto, pa prespite v kaksnem bližnjem apartmaju, kampu, šotoru ali kar v avtu, ker če greš za 2 dni, plačaš 1 dan, naslednji dan imaš vstop v Mirabilandio zastonj.
Uživaj, če se odločiš za Mirabilandio in verjemi Wink ne bo ti žau. čau čau

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.