Tekmovanje iz biologije• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
Tekmovanje iz biologije
4.10.2010 21:18
Heii! No vem, da je bila takšna tema že lani, ampak letos je spet tekmovanje in spet nova tema. Mene zanima, če gre še kdo od vas na to tekmovanje, pa kko se vam zdi letošnja tema?
Men osebno je bila lani tema bolša. Sploh pa nwm kak se nei začnem učit ko pa je tok snovi letos :S • princessme
• Od: 27.1.2010
Re: Tekmovanje iz biologije
4.10.2010 21:31
letos so neka drevesa ne?? nevem točn k nm učitl še ni dau snovi a je fulj za se naučt?? lani pa so ble zveri če se prou spounem xD & ja js grem • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
4.10.2010 21:37
js bom tut vrjetn šou... tema pa men ful odgovarja...živim v sožitju s tem in sm res vesel da je to _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Puppii
• Od: 1.10.2010
4.10.2010 21:37
am... ja letos je tema IZBRANE DREVESNE IN GRMOVNE VRSTE in pač js sm letos osmi in ja nameravam tekmovt sam mamo kr dost učenja, tko da nwm res kko mi bo uspel kei... ja lansko leto je bla tema divje zveri in se mi zdi bl zanimiva tema ... dobr pa sei tut ta tema ni slaba, lahka bi blo 100krat hujš ... inja ful upam da se bom lahka usai prbližno naučila, če pa ne mamo pa itak fuul carskega mentorja k ti pa z njim ni nikol ni dougčs in se ful tko režimo med uro • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
4.10.2010 21:58
princessme pravi:letos so neka drevesa ne?? nevem točn k nm učitl še ni dau snovi
a je fulj za se naučt?? lani pa so ble zveri če se prou spounem xD & ja js grem Glede na to kolk sm dobla snovi in use od učitlce se je full za naučit XD usaj pr nas je tko k nam je usega boga prnesla pa poslala itd. mene zanima, če kdo ve a to se mormo use res čist naučit kje so najbolj razširjene, do kolk zraste, kire vrste use poznamo .. res čist čist use? x/ k pol me še čaka veliiik dela • pk4life
• Od: 20.7.2010
4.10.2010 23:15
uf lani smo pr ns n sql zasral.. biu sm najbolš p bi mogu it nprej sam pol šica ni powedala kdaj p kje je naprej tekomowanje pa je šlo lepo simpl mim XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
5.10.2010 15:00
tud js grem na to tekmovanje.. ampak men osebno je bla lanska tema velik bl ušeč.. pa proti lanski literaturi ki sem jo dobila pa proti letošnji se je letos fuul več za naučit.. men ta tema pč o teh drevesih pa grmovnicah ni najbolj ušeč ampak bom probala kei skp spravit • MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
5.10.2010 17:04
Itak, da je bla lani bolša tema!
Jz se iz une K*rčeve literature ni melem nč učit, k je je tooook! Pa zdej so objavl ene pdf.je! Tist se bom probala mau napiflaat -.- Krneki! Good luck ppl ;D • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
5.10.2010 18:21
jaap men se tud zdi da je bla lani bolša tema. letos je kr neki ta drevesa joj :S pa še literature je ful smo dons dubl 6 listou o.O :S sam se bomo potrudl da bo kej iz tega _________________ live for the moment. • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.10.2010 21:44
Ja jz grem...bla sm sicr tud lani in je bla lani bolša tema..
tu letos je kr neki in 1. priprave smo že mel pa je kr neki...brezveze da sm šla xd • KateySixx
• Od: 12.7.2010
5.10.2010 21:56
jest grem tut letos sam jbg drgač negre xD ... mi v šoli pa mormo narest usak spis o določeni vrsti-jst mam JELKO XD-in pol si bomo to predstavl drug drugmu in se bomo baje naučl use |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.