Monsters.....

Mate radi pošasti?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
90%
 90%  [ 9 ]
Neeeee
10%
 10%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 10

LovelyNina • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 46
Monsters..... 10.10.2010 14:48
HełŁaaa!
Mr. Green
Odgovorte na ta uprašanjaa^^
1. Kera pošast bi bli najrajš(mumija, volkodlak, vampir, frankenstain, laguna...)
2. A bi obiskoval akademijo in srednjo šolo za pošasti?
3. Kak stil bi mel kot pošast?

Moji odgovori:
1. Vse pošasti skup!
2. Jaaa!
3. Em... Velik stilou bi mela, pa bi jih pol tko menjala...
Razz
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Monsters..... 10.10.2010 15:09
jst bi bla kšna taka k so une..pošasti u omari al neki..take barvne z dougo dlako..iii to mi je tk dobr Very Happy
take luškane so mi Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.