Kaj mislite o kajenju?

1 | 2 | 3 | 4 | >>
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 18:35
kako je vaše mnenje o tem. razpište se če se vam to zdi prav pa to, če ste kadilc/ka, če ste že probal in kdaj je to blo, zakaj ste to nardil in takoj naprej..

js sm že probala pa se mi ni zdel nčposebnga. probala sm pr 14ih ubistvu zarad družbe zdej pa ne kadim kr ne čutim nobene potrebe po tem. razn seveda če gremo vn pa da res vsi kadijo pol nočem bit edina k ne. ampak to pač skadim pa se ne spremeni nč. nočem postat odvisna pa to. kadilci me ne motjo. gre mi pa na živce če hočjo s tem dokazovat kaki frajerji so pa podobno
msgipsy • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 5
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 18:53
mm js kadim. pri 5 letih mi je stric ponudu čik, pa sm se skor zadavu Confused ampak ok... v 1. letniku sm se pa navadu mal bl redno kadit. ne tko da sm zdej odvisnik, pač, včasih velik, včasih pa nč za dl časa.
mallaaa • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 21:26
meni pa so čiki še pred pol leta ful smrdel pa ful sm bla proti njim Mad ...sam zdej ko sem pa pršla v 1. letnik pa sem začela kadit sam niti podrazno nisem odvisnik sam mi ful paše ko lahk tak enga al pa dva skadim.. kadim pa tko kok mi kdaj paše.. zavedam pa se da niso zdravi sam mislem pa da tui niso nevem kako škodljivi sj tak ful ludi kadi pa tuji dolgo živijo.. če pa ludje ne kadijo pa ljudje okrog njih pa so tak polek pasivni kadilci... Confused Rolling Eyes
msgipsy • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 5
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 21:35
no, ja, če bi se kdo slučajn rd odvadu od kajenja... men se je kr obrnil k sm to vidu...

vzameš košček wc papirja in ga držiš na ustih, medtem ko izpihavaš dim... pa poglej ta košček na konc, ko skadiš čik. Surprised
BulldogXY • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 21:52
jst sploh nwm kwa bi reku glede čiku... jst rečmo že ud malih nog voham fotru dim. Učasih mi zadiši cigaret ku ga pržge... ampak tku de bi vohu dim mi pa smrdi. Jst ubistvi sm kadilec sam kr mi nekater tuk smrdijo raj kadim kake mentoluve al pa ke. kadim en let pa še nism udvisnik. pu eni strn se splača kadit... jst sm se prejšn mesc stavu de bom en mesec zdržu brez cigaretu pa sm zaslužu 20 €Very HappyVery HappyVery Happy. Res pa de sm proti cigaretam:)

Bulš bi blo če jih sploh ne bi blo na sveti:)
Nameless • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.11.2008 23:53
kadil, govoril da nehov od novembra lansko leto, nehal avgusta letos. morš met voljo pa vedt kaj hočeš. uglavnem kadil ker so tut drugi, pa ker nisem imel bol pametnega dela. nism že kadil od 4 septembra, čeprov bi mi pasalo kdaj pržgat. namesto tega grem raje za 15 tečt, več naredim zase in za zdravje.
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kaj mislite o kajenju? 2.11.2008 10:39
ja takLe.jst sm tut mela prej prot čikom pa ne wem ka use.sam 1 letnik to mau spremeni.sam ne kadim.kadim tk občasn takrat ko zapaše ena.drgač nism redn kadilc.občasn sam.
mislim d bi blo treba zmanšat kajenje ful kr pol so pa bolezni posledice tega.sam ko se navadiš tešk se pol odvadit.in glih to je problem.
ČIM MANJ KAJENJA P BOL PAZIT NA ZDRAUJE! Very Happy Smile
Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Kaj mislite o kajenju? 6.11.2008 20:45
is ne kadim Very Happy.
men smrdijo čiki pa se moi dedek ma raaka zato.:'(.
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj mislite o kajenju? 6.11.2008 23:54
js sm ubistvu probala kosem bla mejhna into insem se tut hmau zadušla xD nikol nism bla proti temu..ubistvu pr ene trinajstih med poletnimi sem si ga pržgala, vdružbi sem vedno rekla da nebom alpa kej ker sem se bala da bojo to pršlo do starcov alpa kej..uglavnem od letošnih poletnih smmela neke težave in mije vedno večkrat zapasu čik..in zdej pač ko mi zapaše si ga pržgem, toj itak usak dan in mije tut usejen če starci izvejo, sicer se ne delam neke frjaerke pred usemi da bi to komot pršlo do starcoov..ampak pač pazim ampak kosem zunej s frendi mii se pa ****.. glede tega da prej umreš mije pa ČIS USEJEN, ubistvubi blo še bol fino čeb prej umrla..
Re: Kaj mislite o kajenju? 30.11.2008 1:48
js sm pa čik prvič probala prii 14 letih k smo bli na enmu partiju...pa mi nejprej ful ni blo ql pol sm pa še parkrat uno čiis nenamenoam to nrdila pol mi je pa že ql ratal in od tkrt naprej več al mn redno kadim in nimam ne veselja ne razloga da bi nehala...msz pa da je pr men pr kajneju itd ful velik nrdila tud družba pa sovrstnikik pa to k če nebi noben kadiu pol tud js vrjetn bl nebi...ccau
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj mislite o kajenju? 3.12.2008 22:16
enkrat sm probu pa ni blo nekiga vesela do kajenja, še dima ne prenesem najbol ne da bi pol še kadiu. Sam ta zakon da se u gostilni ne sme kadit mi kr prija mi usaj cote ne smrdijo po cigaretih Very Happy drgač pa ko vidim take ko še ne vejo zaka živijo pa ži kadijo takim bi pa dau mal mislit, sj uni ne kadijo zato ko jim paše ampak sam zato ko hočejo bit neki frajerji
KikA • Od: 4.12.2008 • Prispevkov: 3 • Kraj: in my own special world..^^
Re: Kaj mislite o kajenju? 4.12.2008 1:33
Men so pa vedno zlo smrdeli čiki pa sm bla full proti kajenju, pol pa konc osnowne sm prvič konkretno probala čik tko,več al manj zaradi družbe kr so itq vsi kadil pol pa itq nimaš druge izbire kt da si ga še ti pržgeš..tk pa se je moie mnenje čist spremenilo...tak da zdj redno kadim od 1.letnika.. pa mi čist paše in ne čutim potrebe da bi odnehala, kdaim pa zase,zarad svoiega zadovoljsta in ne zato da bi se neki đekico della okoli...tko k to kake otročie mamine putke tut počneio...i hate them! Evil or Very Mad
Re: Kaj mislite o kajenju? 21.1.2009 20:26
js tut kadim od prvega letnika, to je zej dve leti. pa sm bla zlo proti tem:S

ne vem, kuk mi je ratal met eno škatlico tut po ceu mesc na začetku.. enga na dan sm skadla pa še to ne, kuker se mi je zaluštal.. zej pa ena škatlica na dan, pa mogoč ostaneta kak čik al pa dva še za nasledn dan. u bistvu je to, kolk skadiš, full odvisn od dneva, pač kake vole si.
doma sm neki cajta skrivala, pol p je mama najdla u torbi škatlco čikou in zdaj vejo ter tut skos težijo. pa mama ne več tak, se je navadla, zej tut pred njo kadim, pred atom pa si ne upam:D
je pa res, da zej u teh mrzlih dneh doma kadim skus u bajti in pol čiist cela bajta smrdi po cigaretah, jbg, zaka bi me zebl:D seveda moram tastarga poslušat, ampak se mi ****..
sm že dvakrat probala odnehat pa ni šlo. tisti nikoret obliži so en kurac vredni, za informacijo Mad

ajd, uživite xD
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Kaj mislite o kajenju? 22.1.2009 13:19
js sm prvič probala čik u 1. letniku...in mi je blo ful ogabno..
in pol ne vem..sm še ene parkat probala, in pol še kdai u šoli in pol se je začel... kupvt sm začela svojo škatlo in pol sm redno kadila...in čedali več..in zdei kadim 1 let, pa bi rada nehala sam ne vem kko...
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Kaj mislite o kajenju? 22.1.2009 19:09
no tko js se čist strinjam da bi blo bolš da čiku sploh neb blo..sam **** pač so in sm jih probala. am..men ni to nč keii posebnga ..pač eni so ful kašljal k so jih prvič probal sam men ni blo nč....no drgač pa tko na kšnmi partiji kšna dva skadim pa udružbi..sicer če res usi kadijo..sam mam pa take frende k skor noben ne kadi ,usaj redno ne... Smile
Neja • Od: 2.11.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kaj mislite o kajenju? 23.1.2009 18:10
Sem 1. letnik in včasih kerga povlečem, ko je kaka fešta še tulk bol.. Js bi bla bi bla lahko odnvisnik (čeprav to itak samo pol pride, da sploh ne veš), če moja mat in frendi (nekateri) neb bli tko tečni, ampak se ne sikiram.. Mlada sm in mladi ga pač žuramo. Ko bom pa enkrat pršla v zrela leta bo verjetno moje mneje čist drugačno.. Zdej me pa boli.. ***
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Kaj mislite o kajenju? 24.1.2009 21:32
ja men se čiki gnusjo pa smrdijo,no nuem sam pomoje nikol nam probala,sam sj veš praujo da nkol ne reč nikol--->sam če bi se zdej mogla odločt bi rekla NE
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Kaj mislite o kajenju? 25.1.2009 10:55
Ja, mene ne motjo če kadijo. Ampak recimo west blue mi ap ful smrdijo če kdo kadi in to rečem če lahk zamenja al pa kej ker tega vonja ful ne prenašam.
Drgač sm tut že jst kadila, sam kmal ugotoviš da koj bankroteraš in je BV.
Če pa sam na žurkah kadiš, pa pomoje se sam "kul" hočš nardit.
sorry
crazZiimaiaa • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 5
Re: Kaj mislite o kajenju? 25.1.2009 15:06
am ijz bom tko rekLa...pač usak k ie biu u osnouk aLpa kakorkoL že k smo bLi mejhni...mi ne bomo kadiL....mi neee kje pa...prideš u devet kLass...hm meiBi pa bi..pa meiBi ne...prideš v sredno...pa proba usak...še moje sošoLke u sreedn fuL prot čikom..zdei pa skp pušimo...briga me kai drugi rečejo...jz kadim..bmk..kai kdo reče...itk če sm v družbi kadiLce pa da ne kadim je skor isti shit sm pa pasivni...ugLaunem i don't care...od nečesa morem umret...my opinion^^..
have a Loot of fuun^^
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Kaj mislite o kajenju? 6.2.2009 22:17
Ful ste eni pisali da je od frendov odvisno a kadiš al ne. To za moje pojme nee vela,ker če si ti sam odločen da ne boš kadiu pač nboš pa če še en triljon tvojih frendov okol tebe puši. :] neum no,to je moje mnenje.
Drgač pa js ne kadim,pa tut če bi zdajle mi kdo ponudu bi z veslem odklonla,ker nimam niti malo vole sploh do tega pa tut še nisem probvala kdaj, tk da. :]
Mi je pa ušeč ttle zakon ko so ga dali da se u gostilnah ne kadi. Prej si ja za 5 minut šou u kak bife pa si smrdeu ko tahujš obsedeni kadiuc. :]
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.3.2009 16:19
BulldogXY pravi:
jst sploh nwm kwa bi reku glede čiku... jst rečmo že ud malih nog voham fotru dim. Učasih mi zadiši cigaret ku ga pržge... ampak tku de bi vohu dim mi pa smrdi. Jst ubistvi sm kadilec sam kr mi nekater tuk smrdijo raj kadim kake mentoluve al pa ke. kadim en let pa še nism udvisnik. pu eni strn se splača kadit... jst sm se prejšn mesc stavu de bom en mesec zdržu brez cigaretu pa sm zaslužu 20 €Very HappyVery HappyVery Happy. Res pa de sm proti cigaretam:)

Bulš bi blo če jih sploh ne bi blo na sveti:)

hahaha kak si lohka proti čikam pa kadiš xD?
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.3.2009 16:28
no kr se čikov tiče ane pač jst sm pr 14 začela pa sm pol nehala za en mesc po sm pa spet začela pa ne zrd družbe al pa kej ane kr ni odvisn od družbe al ti kadiš al pijš al krkol ane ampk od usacga posameznika ane in sm pol spet mal nehala zdej pa občasno res takt k ful zapaše al pa k sm ful živčna.
drgač ane pač ful mi je nagnusn č folk kadi v zaprtem prostoru kr pol ti cune pa use smrdi ane Confused tko da č uzun kdaj pa kdaj bržgeš glih tok mal d se ti duša ulajša mi je prou sam d bi bla pa redna kadilka pa d bi kadila ko turk mi je pa gadano kr res plačujš za to d si uničujš zdravje pol k pa kej zbuliš pa jokaš...
sam se bom dokonca odvadla pa pol nikol več se ga tut dutaknla ne sam anjprej je treba u glav pošlihtat...
drgač pa utroc puste to namer tžko je nehat fuul moraš met vole pa močan moraš bit...pa to nevela sam za čike namer puste tut droge pa pjačo žvet je treba zdravo:D
evarcaa • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.3.2009 17:00
ja jst kadim ne...iiin ne zto d bla kka frajrka al pa ke! men j tak folk kr en č kr tku za bw kadijo.....drgač pa nism udvisna š ud tega upam d tut n bom Embarassed
Drgač bi pa svetvala d ne prubavite kr lohk pol skus začnete kadit Sad
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.3.2009 17:19
am moj fotr je pa kadiu od petnajstga leta po dve škatlce najmanj na dan tko da me dim ni nikol motu in mi ni smrdeu..no ja pr 40 pa je fotr nehu kadit (js pr 13) sm pa začela hehe..tko sm bla enkrat s frendico k kadi in mi je ponudla pa sm probala..ubistvu nism niti enkrat zakašlala k nism prou..hehe in pol sm ene trikrat tko da ni blo nč in pol ko sm zares ni blo panike hh. Kadim ko mam priložnost..nism pa odvisna..razn učasih ratam prou potrebna čika hehe..sj mislm da tastari vejo in povedala sm jim da sm probala, nism sicr povedala da še zmer ampak je fotr reku da sama seb uničujem lajf in da nj pogledam njega da še zdj komi zdrži pa že 2 leti ne kadi..so mi povedal ampak težijo mi pa ne..seveda skrivam še zmeri ne..xD se ne sprehajam po hiši s čikom u roki enem u ustih tretem pa za ušesi..Razz
no tko ja hehe
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.3.2009 22:12
Taanc pravi:
is ne kadim Very Happy.
men smrdijo čiki pa se moi dedek ma raaka zato.:'(.

moj je umrl zard raka Crying or Very sad
no pa da gremo nazaj k temi:men se čiki gnusjo pač k sta mami pa babi kadile ok ampk zdej pa se začnem davt oči se mi solzijo smrdi mi in če je kdo kje da kadi raj rečm da grem na wc pa sm tm da ne vohm...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.