Starši mi ne pustijo ven hodit!1 | 2 | >>• Taiiixx
• Od: 4.8.2009
Starši mi ne pustijo ven hodit!
11.9.2009 20:37
No mne zanima pač kaj nj se starcm zmislm d bom lohk šla vn du kakh enajstih,pounoči.k mi fuuuul nepustijo vn hodt.in me je tip povabu vn in nwm kkooo. ://
plis čim preii. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit!
11.9.2009 20:42
Za dans? lahko rečeš da gre k kolegici prespat? pa lahko res greš, pol pač ko s fantom "opravita", al pa k fantu če sta tak daleč? al se pa pač normalno pogovori da bi rada da ti nekaj več pustita, pa vprašaj zakaj ti ne zaupata. Drugače pa more tudi fant razumet kak pa kaj je pri tebi, prej ko slej bo še kaka "ovira"_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Taiiixx
11.9.2009 20:54
pa pr frendici nmorm..sm že probala.pugovorl smo se p mi rečejo d pr 15 nimam kj u mest delat.k mi2 bi šla u mest.pa fak no.jutr bi šla sam je tok ****.sj razumu bi,sam js hočm it,k bi rada hudila vn.
• PorceLan
11.9.2009 20:59
Ja saj razumem ja. Ja samo če maš pač tak stroge starše, kaj te naj.. Jas ponavadi vedno grem, oz. "pobegnem", če pa nisi taka pol se bota pač mogla jutri videt.
Sicer pa jas nevidim problema zakaj pri 15 nebi ven hodla. Saj te vsi 15 letniki ven hodijo. (vsaj v moji družbi) Pol pa pač počakaj še eno leto, al kaj ti naj rečem (: Pomoje jim tak nič več ne moreš rečt. (: Al pa samo da greš nekaj ven pogledat(da te ven sploh spustijo), pa greš. Nevem jas kak je pri vas (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Taiiixx
11.9.2009 21:05
ma,bom probala nekaku,k bi ful rada,upam d mi rata p tut če pubegnm.sj pr ns tut,še mlajš hodho vn..13let,moji pa kr nekj no ;/////
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.9.2009 22:25
popoudn te nej povabi, sj zdej bo dež pa oblačn bo tak filing ko da sta zvečer_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • malavesnika
• Od: 20.7.2009
12.9.2009 12:52
pomoje ti ostane sam da pobegneš al pa da se z tipom zmeniš.
Jst mam še hujše še k frendici nesmem kr imajo tastari kao slabo mnenje o njej. pa jih tud nemorm prepričat aja pa stara sm 14 no pač novembra mam b.d. torej sm 9 class. hf • PinkShue
• Od: 22.12.2008
12.9.2009 19:34
Nvm no..utem primeru k si ti ti res preostane sm še to da pobegneš al se zmenita al se pa udaš in ostaneš doma:/ Drgač pajs rečem da grem v kino in potem lepo okol..sam se pa ne smem predoug zadržat k bi blo pol sumlivo..
• princessMJ
• Od: 7.7.2009
10.10.2009 19:49
res jamrate vi k ste 15 let stari.... jz sm 17 pa mam tok **** mat d ne smem vn.... no ja sm učash hudila skor usak vikend ampk sm mela uro do 10ih. pa je zmer guvurila da k bom 17 bom pa lahko do 11h... zdej k pa sm 17 mi pa sploh ne duvol vn it....
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam.... najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam.... ZMERI mi use ****! sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl • PorceLan
10.10.2009 19:57
princessMJ pravi:res jamrate vi k ste 15 let stari.... jz sm 17 pa mam tok **** mat d ne smem vn.... no ja sm učash hudila skor usak vikend ampk sm mela uro do 10ih. pa je zmer guvurila da k bom 17 bom pa lahko do 11h... zdej k pa sm 17 mi pa sploh ne duvol vn it....
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam.... najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam.... ZMERI mi use ****! sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl Ja zakaj ji pa te nea svojega poveš, pa greš pač ven, pa bi lahko prišla lepo ob 11.. pa ji pač povej, da je rekla da ko oš 17, da boš lahko ven hodla.. jas bi dala vse da bi bla že zaj 17, pa mi tui mama nea ven kaj preveč pusti, samo pač grem, prej se itak kregama, samo pol ko sem enkrat veni sem srečna, ko priem domoc se kako uro nea menima, pol pa spet vse po starem.. nevem no, jas če bi bla že 17 se ji nebi kr tak pusla, da bi zaj kr tak blo kot bo ona rekla.. če že ne drugega jo vsaj za razlog vprašaj zakaj ne. če bo rekla da pač, ji pa nazaj reči da boš PAČ ven šla.. saj priklenit te nea more, pa rečt da ne smeš, pa ti magari prepove bit na kompu.. saj pol ko boš enkrat sama po svoji volji šla, pa je neoš za vsako malenkost ubogala, bo vidla da more popustit, pa da nisi več 10 let stara.. saj skozi se ji pa tui nebo lublo kregat.. če se bo hotla pogovorit, se zmenita za določeno uro, predvsem jo pa vprašaj zakaj ti ne dovoli. če nima zaupanja v tebe, naredi tak da ga bo dobila, če jo je strah za tebe, ji povej da se znaš "čuvat", pa naredi enkrat tak da prieš 10min prej.. pač jas bi na tvojem mestu že danes šla, bi se magari skregala, pa magari malo potrpela, samo da bi ji kapnlo da nisem neki predmet, ki bi tak stala kot ona reče.. pač (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
10.10.2009 21:50
PorceLan pravi:
princessMJ pravi:
res jamrate vi k ste 15 let stari.... jz sm 17 pa mam tok **** mat d ne smem vn.... no ja sm učash hudila skor usak vikend ampk sm mela uro do 10ih. pa je zmer guvurila da k bom 17 bom pa lahko do 11h... zdej k pa sm 17 mi pa sploh ne duvol vn it....
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam.... najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam.... ZMERI mi use ****! sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl Ja zakaj ji pa te nea svojega poveš, pa greš pač ven, pa bi lahko prišla lepo ob 11.. pa ji pač povej, da je rekla da ko oš 17, da boš lahko ven hodla.. jas bi dala vse da bi bla že zaj 17, pa mi tui mama nea ven kaj preveč pusti, samo pač grem, prej se itak kregama, samo pol ko sem enkrat veni sem srečna, ko priem domoc se kako uro nea menima, pol pa spet vse po starem.. nevem no, jas če bi bla že 17 se ji nebi kr tak pusla, da bi zaj kr tak blo kot bo ona rekla.. če že ne drugega jo vsaj za razlog vprašaj zakaj ne. če bo rekla da pač, ji pa nazaj reči da boš PAČ ven šla.. saj priklenit te nea more, pa rečt da ne smeš, pa ti magari prepove bit na kompu.. saj pol ko boš enkrat sama po svoji volji šla, pa je neoš za vsako malenkost ubogala, bo vidla da more popustit, pa da nisi več 10 let stara.. saj skozi se ji pa tui nebo lublo kregat.. če se bo hotla pogovorit, se zmenita za določeno uro, predvsem jo pa vprašaj zakaj ti ne dovoli. če nima zaupanja v tebe, naredi tak da ga bo dobila, če jo je strah za tebe, ji povej da se znaš "čuvat", pa naredi enkrat tak da prieš 10min prej.. pač jas bi na tvojem mestu že danes šla, bi se magari skregala, pa magari malo potrpela, samo da bi ji kapnlo da nisem neki predmet, ki bi tak stala kot ona reče.. pač (: ej ni šanse... nemoreš... zato kr... če si daleč pd mesta doma... kam boš pa šov... nimaš kam... odvisen si od staršev... če te pelejo & te pridejo iskat je ok. če se pa pač odločjo da negreš vn.. pa nimaš izbire kr... tudi če bi šla vn... nebi mela kam it. • PorceLan
10.10.2009 21:53
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
princessMJ pravi:
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam.... najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam.... ZMERI mi use ****! sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl Ja zakaj ji pa te nea svojega poveš, pa greš pač ven, pa bi lahko prišla lepo ob 11.. pa ji pač povej, da je rekla da ko oš 17, da boš lahko ven hodla.. jas bi dala vse da bi bla že zaj 17, pa mi tui mama nea ven kaj preveč pusti, samo pač grem, prej se itak kregama, samo pol ko sem enkrat veni sem srečna, ko priem domoc se kako uro nea menima, pol pa spet vse po starem.. nevem no, jas če bi bla že 17 se ji nebi kr tak pusla, da bi zaj kr tak blo kot bo ona rekla.. če že ne drugega jo vsaj za razlog vprašaj zakaj ne. če bo rekla da pač, ji pa nazaj reči da boš PAČ ven šla.. saj priklenit te nea more, pa rečt da ne smeš, pa ti magari prepove bit na kompu.. saj pol ko boš enkrat sama po svoji volji šla, pa je neoš za vsako malenkost ubogala, bo vidla da more popustit, pa da nisi več 10 let stara.. saj skozi se ji pa tui nebo lublo kregat.. če se bo hotla pogovorit, se zmenita za določeno uro, predvsem jo pa vprašaj zakaj ti ne dovoli. če nima zaupanja v tebe, naredi tak da ga bo dobila, če jo je strah za tebe, ji povej da se znaš "čuvat", pa naredi enkrat tak da prieš 10min prej.. pač jas bi na tvojem mestu že danes šla, bi se magari skregala, pa magari malo potrpela, samo da bi ji kapnlo da nisem neki predmet, ki bi tak stala kot ona reče.. pač (: ej ni šanse... nemoreš... zato kr... če si daleč pd mesta doma... kam boš pa šov... nimaš kam... odvisen si od staršev... če te pelejo & te pridejo iskat je ok. če se pa pač odločjo da negreš vn.. pa nimaš izbire kr... tudi če bi šla vn... nebi mela kam it. Ja saj nebi sama šla ven.. pač se zmeniš s kako kolegico, al pa pač če maš koga od bližnjih da te pelje.. pa avtobusi tui mnda vozijo al ne? jas nea vem no ki vi to živite, sao ziher se da kak prit.. če ne drugega rečeš sosedi, al pa teti, bakici, bratu če ga maš.. (: kaj te vem. sicer pa, mi gremo večkrat kar k enim, al pa v park, al pa nekam v gozd, pa se maš tam včasih bolše nea vem kak je pri vas no. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • princessMJ
• Od: 7.7.2009
10.10.2009 21:59
jah lei tuko je...
do busa morm hodt 20 minut kr skoz en gozd... pol pa še te busi med vikendom bol slabo vozjo.... za dam mam tazadnega ub pol 10ih.... tko d se skor ne splača it.... kle ukol pa nimam nubene družbe... ne živi tko blizu nuben k bi se družla z njim, drgač mi nebi blo problem samo pred bajto sedet in se pogovarjat... tko d sm skoz od enga odvisna.. sj učasih me kkšni frendi prpelejo ampk če se gre zvečer vn dostkrat tud avto duma pustijo, zto d lhk pijejo p to... skratka kumplicira se vse skupej :/ dejansko mal mn kt en let mam še, pa bom 18 tko da do tačs bom pa že zdržala • Lanikaaa
11.10.2009 0:10
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
princessMJ pravi:
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam.... najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam.... ZMERI mi use ****! sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl Ja zakaj ji pa te nea svojega poveš, pa greš pač ven, pa bi lahko prišla lepo ob 11.. pa ji pač povej, da je rekla da ko oš 17, da boš lahko ven hodla.. jas bi dala vse da bi bla že zaj 17, pa mi tui mama nea ven kaj preveč pusti, samo pač grem, prej se itak kregama, samo pol ko sem enkrat veni sem srečna, ko priem domoc se kako uro nea menima, pol pa spet vse po starem.. nevem no, jas če bi bla že 17 se ji nebi kr tak pusla, da bi zaj kr tak blo kot bo ona rekla.. če že ne drugega jo vsaj za razlog vprašaj zakaj ne. če bo rekla da pač, ji pa nazaj reči da boš PAČ ven šla.. saj priklenit te nea more, pa rečt da ne smeš, pa ti magari prepove bit na kompu.. saj pol ko boš enkrat sama po svoji volji šla, pa je neoš za vsako malenkost ubogala, bo vidla da more popustit, pa da nisi več 10 let stara.. saj skozi se ji pa tui nebo lublo kregat.. če se bo hotla pogovorit, se zmenita za določeno uro, predvsem jo pa vprašaj zakaj ti ne dovoli. če nima zaupanja v tebe, naredi tak da ga bo dobila, če jo je strah za tebe, ji povej da se znaš "čuvat", pa naredi enkrat tak da prieš 10min prej.. pač jas bi na tvojem mestu že danes šla, bi se magari skregala, pa magari malo potrpela, samo da bi ji kapnlo da nisem neki predmet, ki bi tak stala kot ona reče.. pač (: ej ni šanse... nemoreš... zato kr... če si daleč pd mesta doma... kam boš pa šov... nimaš kam... odvisen si od staršev... če te pelejo & te pridejo iskat je ok. če se pa pač odločjo da negreš vn.. pa nimaš izbire kr... tudi če bi šla vn... nebi mela kam it. Ja saj nebi sama šla ven.. pač se zmeniš s kako kolegico, al pa pač če maš koga od bližnjih da te pelje.. pa avtobusi tui mnda vozijo al ne? jas nea vem no ki vi to živite, sao ziher se da kak prit.. če ne drugega rečeš sosedi, al pa teti, bakici, bratu če ga maš.. (: kaj te vem. sicer pa, mi gremo večkrat kar k enim, al pa v park, al pa nekam v gozd, pa se maš tam včasih bolše nea vem kak je pri vas no. (: pr nam je živa beda! v vasi je 11 hiš... od tega smo ene punce stare tm... ob 10-15 let. avtobusi ne vozijo kr bi bli itaq prazni. mesto je pa oddaljeno 8km. ni niti enga bara al pa česa tazga... nimam nobenga k bi me loh pelu u mesto... jaoooo! kko nep pridem do mesta. mi loh kdo pomaga!? • umetnik1104
• Od: 25.8.2009
• Kraj: celje
11.10.2009 8:46
a nimaš dobenga frenda da bi te pelu ja je kr problem če ni prevoza.
• PorceLan
11.10.2009 10:58
Ajaa te pa mate res **** to ja.. jas si sploh predstavlat ne morem kak bi blo da nebi kdo polek mene stanoval.. pa da bi bla sama neki cele dneve.. hja, pol pa res nevem.. razen da se te s starši pomenita malo.. al pa da greš recimo enkrat na mesec vsaki vikend k komu prespat, pa pač te ven hoiš.. nevem.. (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
11.10.2009 19:48
ja, men tt ne pustijo glih...
pa še to je, da letos fazanc (glih letos, ko sm js prvi letnik...grrr) ni u našem mesti, kak je biu po navadi. in že točn vem, da tt če se bom po kolenih plazla, nwm, če mi bota dovolila. in js HOČM it. pač, bom ''pridna punčka'', pa mi mogoč še kej rata×D • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
12.10.2009 16:55
malavesnika pravi:pomoje ti ostane sam da pobegneš al pa da se z tipom zmeniš.
Jst mam še hujše še k frendici nesmem kr imajo tastari kao slabo mnenje o njej. pa jih tud nemorm prepričat aja pa stara sm 14 no pač novembra mam b.d. torej sm 9 class. hf enak problem ja XD kere fore majo te tastari.... men je tko fotr nabiu ja kva boš hudila k frendici, kva pa mislš d si kr tko iz sušolkam ukol dohš, no pač poj pa reče ja no sej je use uredu če greš iz fantom ne pa iz prjatloco XDXDXD tastari smotani. no zdej pa tvoj problem : NE POBEGNT !!! - zakaj?? - zato k te bojo poj prklenil u sobo in sto let nouš mogla nikamor jt kr se jim boš zdela nezrela in use, pa še noujo ti več zaupal!!!( dokazano ) loh se iz tastarimi npr. zmenš da greš najprej du 9.-ih vn al pa mal prej, pa zmer prid mal prej al pa točn dam... poj pa mal prmiki uro na kasnej, in kmal bo pršlo na 11. sicer sej ni nč hudga ( saj men se ne zdi) da če greš popoldne iz fantom vn pa tko. sej ni nujn da greš punoč al pa zvečer. k ti bojo pa pač tastari pustil pa poj loh greš ane. • Čbelca
12.10.2009 21:27
ma ja, pobegnt ni dobra ideja...zmeri je bolš, da nekdo ve, kje si, kr se ti lahko še kej zgodi...sej vete, nesreča pride vn glih takrat, ko jo najmanj nucaš.
pogovor pogovor pogovor, to naj bi najbolj veljalo, samo tt ne pomaga vedno... mislm, da jim ful pomeni, da jim daš vedet, da se lahko zanesejo na tebe in da si tt u družbi, na kero se lahko zaneseš in bote vedno držal skupi. • twix13
• Od: 6.10.2009
12.10.2009 22:36
no js sm 2 km iz mesta....star 14 pa mam en razbit moped neregistriran brez izpita
pa moj fotr pride ob osmih domov pa gre ob 4 zjutri pa si zvecer dam lestev k oknu pa ponoc **** u mesto... ce pa moped ne dela pa itq bajk ne hh • Čbelca
12.10.2009 22:58
ja, in doma si z marsa
• pokerface
• Od: 29.3.2009
13.10.2009 18:15
ma mene tt nikamor ne pustita... (hodm v 9. class...se prau sm 14...)
no pravzaprau me ata skos pusti, mama pa nikamor...pa reče tak d morm bit do osmih doma p d sm premlada d bi mela že fanta pa take fore... kak bi pa teb pomagala p nwm...če še seb ne morm • ucauca
• Od: 16.9.2009
13.10.2009 19:27
nwm teži jim dokler ne bo šlo:D
pri meni zmerm užge.... pač težiš težiš težiš pol te ma pa že dost.... ali pač če maš dedija in babico nekje na drugi strani mesta duma pa če sta prjazna lahko staršim rečeš da greš k jima spat pa se z babico pa dedjiom zmente če maš prjazne mislm če veš ka mislm al pa naj te pride fant na dom iskt....če mene pride kdo iskt pol grem vedno lahka ven pa tak no • JustMee
• Od: 26.7.2009
14.10.2009 19:04
hahaa....usii mamo enak proobleem....faq jzt tud...mi mtka tk reče:k boš stara 15 let maš zard mene lhk tipa preii pa ne....in eo jzt stara 15 a mam lohk tipa?noop(sm useen ga mam)hhe.... • Diablo
• Od: 14.10.2009
14.10.2009 20:03
Taiiixx pravi:No mne zanima pač kaj nj se starcm zmislm d bom lohk šla vn du kakh enajstih,pounoči.k mi fuuuul nepustijo vn hodt.in me je tip povabu vn in nwm kkooo. ://
plis čim preii. Mislim, da nisi edina, zakaj se pa za kakšno soboto, nedeljo popoldne ne zmenita Pa rečeš, da greš malo vn na svež zrak, če pa prašajo kam pa reci, da se greš k sošolki/cu učit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.