Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana

1 | 2 | >>
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 18.1.2009 14:19
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- kako zahtevna se ti zdi,
- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.1.2009 12:04
ma kdo hodi sem, me zanima kj o tej šoli, ku se mislem sem vpisat Very Happy
smini • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 3
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.1.2009 18:49
no jest hodm na to šolo.sm 2 letnik. Laughing šola je tko kr dobra sam ma pa tko kt vsaka tud ta slabe strani kot recimo da so prfoksi kr dost zahtevni pa recimo maš en mesc al pa dva brez kontroln pol pa ene 3 mesce skoz nabit.drgač je pa tko resna šola brez kšnih hujših pretepov. Wink .drgač pa pejte pa poglejte pa boste vidl kašna je šola notr Laughing
e 23.2.2009 18:38
če še kdo hodi sem nj še kj pove.....
pa če septembra misel it kdo sem...smer kozmetični tehnik naj pove...
js ku sem bla na informativcu mi je blo res ZAKON Very Happy
TwiX • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 4
Jz priidem xD upam :D 30.3.2009 10:52
Heeii!!
Jz tud namerawam na farmaciji prstat xD
sam zj je odvisn ČE me bojo sprejeŁ...k do zj ni bŁo omejitew sam Łetnik 94 je baje fuuŁ weŁk tk d jih Łohka prčakujemo..aŁi pač ne?? Rolling Eyes

A boste v domoviih aŁ se boste domu vozile ?? Very Happy
ČaučeQ*
belii • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 30.3.2009 17:40
Hey js hodm na to šolo in sicer sm laboratorijski tehnik. morm rečt d sm ful zadovolna s to šolo pa tud sošolci pa sošolke so usi ql. drgač je pa ful lahka šola če se usaj mal učiš boš dubu dobro oceno.usi se ful dobr razumemo pa tko no ful dobr se splača upisat. Very Happy je pa res d maš kkšn mesc ful nabasan usga kkšn mesc pa nč.vam priporočam d se upišete. Wink
somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.3.2009 0:10
waaaaw..definitivn pridm č me bojo sprejel..ej sam neki: ke pogledaš č si sprejet k eni so guvuril dons med udmorom d so že sprejeti in d so pogledal na netu nekje
TwiX • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.3.2009 14:11
somegirl pravi:
waaaaw..definitivn pridm č me bojo sprejel..ej sam neki: ke pogledaš č si sprejet k eni so guvuril dons med udmorom d so že sprejeti in d so pogledal na netu nekje

?? a ni rečen d ti pošŁejo pismo dam?? Surprised
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.3.2009 14:21
ja men so pism poslal domou pa zravn use napisal d sm pač sprejeta pa kdaj morm pridt u sql pa tko, pomoje d ne piše na netu.saj js ne vem za to Very Happy
t 31.3.2009 15:11
belii pravi:
ja men so pism poslal domou pa zravn use napisal d sm pač sprejeta pa kdaj morm pridt u sql pa tko, pomoje d ne piše na netu.saj js ne vem za to Very Happy

ja, ali že zdej to pošljejo a šele potem junija??? Sad
somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 31.3.2009 17:21
TwiX pravi:
somegirl pravi:

?? a ni rečen d ti pošŁejo pismo dam?? Surprised

lahk že prej na netu zveš al pa tu u zdejšni osnowki povejo, drgač pa ti tud pošlejo pismo..me pa isto zanima gdaj to pošlejo na tvoj naslow..
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 1.4.2009 16:11
pa sej zdej še nisi nč sprejet...zdele te sam tko prbližn na kermu mestu si te razvrstijo pa pač a greš notr ane a maš ekj možnosti pa to... drgač upisi so šele enkat konc maja k naj bi mel 9 klas ucene več al mn že zaklučene..
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 1.4.2009 18:22
ja men so poslal že tm okol aprila pa mi je že prou pisal d sm sprejeta tko d nwm no pa tud drugi so tko dobil za to d na netu piše pa res ne vem. Smile
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 2.4.2009 7:26
belii pravi:
ja men so poslal že tm okol aprila pa mi je že prou pisal d sm sprejeta tko d nwm no pa tud drugi so tko dobil za to d na netu piše pa res ne vem. Smile

no sej jst pa jutr dubim pošto k ti pač piše na kermu mestu si pa to prbližn ane sam upisi so pa šele maja mislm takt se postav pač omejitev ane no naj bi se če je ane odvisn od rpijav pa tega č pa nimate umejitev pol pa vs je najbrž bol mal prjavčenih pa ste usi gor:D
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 4.9.2009 14:41
Jest se bom verjetno upisala na to šolo ~ smer laborotorijski tehnik~ naslednje leto.. =D

In kašn je biv kej začetk letos..? pa fazaniranje?? =)
A je kod k hod na to šolo u Dic- u al pa Poljanah?
Re: Jz priidem xD upam :D 2.11.2009 17:22
TwiX pravi:
Heeii!!
Jz tud namerawam na farmaciji prstat xD
sam zj je odvisn ČE me bojo sprejeŁ...k do zj ni bŁo omejitew sam Łetnik 94 je baje fuuŁ weŁk tk d jih Łohka prčakujemo..aŁi pač ne?? Rolling Eyes

A boste v domoviih aŁ se boste domu vozile ?? Very Happy
ČaučeQ*

Heii.!! in si šla pl u to šolo???? u Farmaceutsko??
Je teško????
IN kak je drgač???
Zanima me k razmišlam in tut sm! (:
baby1 • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 13
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 2.11.2009 23:32
js se bom tut na to šolo upisala - smer kozmetični tehnik Very Happy upam da bom sprejeta =P

kok je kej zahtevna ta šola? kakšno je blo letos fazaniranje?

hvala ((: <3
vragec • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 5
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 13:34
baby1 pravi:
js se bom tut na to šolo upisala - smer kozmetični tehnik Very Happy upam da bom sprejeta =P

A 95 letnik si tku k jst!! ((: S kot pa si??
Jst bi tut šla u zdravstveno sam u farmacetko al pa medicinsko sestro.! =/ pa Nwm šee
Smile
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 15:36
vragec pravi:
baby1 pravi:

Jst bi tut šla u zdravstveno sam u farmacetko al pa medicinsko sestro.! =/ pa Nwm šee
Smile

ja, 95 letink sm Very Happy z Ljubljane sm (: is kje si ti ?
<3 Wink
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 16:49
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:

Smile

ja, 95 letink sm Very Happy z Ljubljane sm (: is kje si ti ?
<3 Wink

Am jst sm pa z Bizeljskega-- Krško-- novo mesto.! ((: zdj nevem kai poznaš pa sm ti dala bl bližje kraje.
(((:
IN ti bi šla u kozmetično.! (:

Lpoo jst. pa nwm, kr se rada ne učim no sm pa prau dobra pa nep šla rada tam k mi nep šlo..! pa me je mal strah k nevem kam nei bi šla.! Čas pa hiti.!
<3
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 16:57
Am jst sm pa z Bizeljskega-- Krško-- novo mesto.! ((: zdj nevem kai poznaš pa sm ti dala bl bližje kraje.
(((:

Lpoo jst. pa nwm, kr se rada ne učim no sm pa prau dobra pa nep šla rada tam k mi nep šlo..! pa me je mal strah k nevem kam nei bi šla.! Čas pa hiti.!
<3[/quote]

aja, kaj pa te zanima? mislm kaj bi bla rada po poklicu, ker poklic ti je najbl ušeč?
Smile <3
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 19:23
baby1 pravi:
(((:

<3

aja, kaj pa te zanima? mislm kaj bi bla rada po poklicu, ker poklic ti je najbl ušeč?
Smile <3[/quote]

Looooooool.. nč me ne veseli.! xD
rada pomagam ludem, zlo sem kumonikativna pa tku ... sj ni blema kam bi šla..sam nep šla rada nekam u teško k mi bi šlo bl teško.! (:
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 19:56
vragec pravi:
baby1 pravi:
(((:

<3

Smile <3

rada pomagam ludem, zlo sem kumonikativna pa tku ... sj ni blema kam bi šla..sam nep šla rada nekam u teško k mi bi šlo bl teško.! (:[/quote]

no supr pol Very Happy
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 20:35
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
(((:

<3

Smile <3

rada pomagam ludem, zlo sem kumonikativna pa tku ... sj ni blema kam bi šla..sam nep šla rada nekam u teško k mi bi šlo bl teško.! (:

no supr pol Very Happy[/quote]

Ti veš kam greš??????
zdj 7.11 pa pridem u lj k sm šla na državno za sladkorno tekmovanje sam nevem kam u kero šolo gremo pisat k nism bla nč u šoli k sm med počitncam in zdj skos bolana.. =/
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 3.11.2009 20:53
vragec pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
(((:

<3

Smile <3

no supr pol Very Happy

Ti veš kam greš??????
zdj 7.11 pa pridem u lj k sm šla na državno za sladkorno tekmovanje sam nevem kam u kero šolo gremo pisat k nism bla nč u šoli k sm med počitncam in zdj skos bolana.. =/[/quote]

ja, na kozmetično Very Happy aja.. nevem pomoje ni na naši šoli =P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.