kok nej starše PREPRIČAM

pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
kok nej starše PREPRIČAM 27.9.2010 17:45
problem je tak:
jst sm stara 14...pa smo se s prjatlco zmenle (hod u isti razred k jst)
de bomo šle u eno gustilno,k je ofjena sam usak petek pa soboto,od šestih naprej...
zdej pa mi mami ne sti it tja...

ko sm bla sedem razred, mi je rekla,de bom lahka šla kam sama, k bom 8 razred,
k sm bla 8, je rekla ko bom 9.. zdej sm pa 9, pa je rekla ko bom ga končala, ...
je rekla de nej zdej rajš za ocene poskrbim, de se bom lahka pol upisala na željeno šolo... pa de so tam sami "čudni", pa de se mars kej dogaja....
lej, sm ji povedla, de vem ka se use dogaja !!!! Mad

sam jst bi ful rada tja šla, k bo tam tud moja...... simpatija.... ampak mamic pa res ne mislim govorit, zaka bi jst rada šla tja.... Rolling Eyes

zdej pa nevem, kok jo nej prepričam, dobre argumente--(ka je tam fajnga,-de bi mi kao koristl)) AJA,PA ŠE TO KOK JI NEJ DOKAŽM DE NISM VEČ MEJHN OTROK Mad

UPAM,DE JO BOM LAHKA PREPRIČALA !!! Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: kok nej starše PREPRIČAM 27.9.2010 18:35
hmm...a poveš prvo kolk je tvoja simpatija stara?pa do kdaj maš uro bit zuni?
Re: kok nej starše PREPRIČAM 27.9.2010 18:53
ure mi še ni določla....
moja...simpatija..(če lahka tko rečem)... sej ne hodva,de ne bo kdo kej mislu
....un je pa star (zdej je bil pred kratkim) 19....
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 12:49
zakaj ??? Surprised
a lahka prosm poveš ??? Very Happy
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 13:01
zakaj ??? Surprised

drgač pa..........vidla, bi svojga matejčija<3....simpatijo pač Very Happy

OH,JA OČITNO SE BOM MORALA SPRIJAZNT S TEM, DE NEOM ŠLA Crying or Very sad
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 13:02
zakaj ??? Surprised

drgač pa..........vidla, bi svojga matejčija<3....simpatijo pač Very Happy

OH,JA OČITNO SE BOM MORALA SPRIJAZNT S TEM, DE NEOM ŠLA Crying or Very sad
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 15:37
hurley pravi:
ah revica:D kaj pa maš sploh od tega da greš zvečer tja vn? spoh pa, deveti razred si :S js ti nebi pustila če bi bla tvoja mama Smile))

kolk si pa ti stara?Smilea ti neb mela veselja it kr bi tam vidla svojo simpatijo..nasploh je pa faj it vn pa se družit razn če nis zatežena nedružabna oseba
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 17:23
upam Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 19:10
malinovje....ti si še pa mal premlada za tkle...sam ko tta današna mladina... to se usem tk mudi..pr 15 ži use skurbano :S
Re: kok nej starše PREPRIČAM 28.9.2010 21:04
ok,moje mnenje je :
če boš ubogala starše pa pršla ob pravih urah dumou ti bodo zmerej več dovolil Very Happy
saj tku je blu pr men..rečejo naj bom doma ob 22.00 pridm mau prej.
zdej sm lhku že dle ..
sicr pa,brezveze bit po nekih gostilnah pa tu če se mate lhku s frendi u tvoji okolici
3x bul fajn ko pa u nekih gostilnah...
mi mamo svoje piknike,partyje kje na prostm al pa pr komu doma, kjer je
pijača in use.
si tud bul varn in use.pa še lepš je ku je več prjatlou skp zbranih Very Happy
masaerror • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 53
Re: kok nej starše PREPRIČAM 29.9.2010 15:32
maš kako sestro/brata?
če maš pač mamo prašaš zaka je pa on/a pol lahk hodil/a v 9 klasu ven al pa neki (:
Re: kok nej starše PREPRIČAM 29.9.2010 18:38
underberg pravi:
malinovje....ti si še pa mal premlada za tkle...sam ko tta današna mladina... to se usem tk mudi..pr 15 ži use skurbano :S

ti bom jst dala malinovje, kujk si p ti star/a Very Happy
očitno si ti že poun člouk izkušenj,pa star že neki čez 50,al ka ??? HECAM SE Very Happy
Wink
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kok nej starše PREPRIČAM 29.9.2010 20:00
pridna pravi:
underberg pravi:

ti bom jst dala malinovje, kujk si p ti star/a Very Happy
očitno si ti že poun člouk izkušenj,pa star že neki čez 50,al ka ??? HECAM SE Very Happy
Wink

pa evo...neki mescvov pa ne bom več najstnik Very Happy
ja neki več sm pa že dau čez ko pa večina tuki... u naših cajtih je to blo čist drgač... pa čeprav sam 5let razlike...mene poslušte pa vam bo dober u živleju Razz Very Happy
Re: kok nej starše PREPRIČAM 29.9.2010 20:04
mah reci, da se ti ne da več itak it v gostlino pa reč da greš sam mal vn pa bo mama mislala da si zuni ti idi pa v gostlino Very Happy
steph • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 32
Re: kok nej starše PREPRIČAM 30.9.2010 18:49
hurley pravi:
steph pravi:
mah reci, da se ti ne da več itak it v gostlino pa reč da greš sam mal vn pa bo mama mislala da si zuni ti idi pa v gostlino Very Happy

pol jo bo pa enkrat dobila, pa ji sploh nebo nikamor pustila. Ne tega delat, po pravici povej Smile vedn se nakonc za bolš izkažeSmile Razz

ja no lej js sm to delala...sam ne glih za gostlino ampak pač tk no, neznam glih opisat:D uglavnem tja sm hodla in ko je enkrat zvedla je rekla, da nesmem več...pol sm pa še vedno ko je pa zvedla da sm še ful velkrat šla je pa rekla da itak bv, če sem že tolkrat šla da nej kr hodim če že hočem Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.