pomoč.!?.

DeZelod • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 67
pomoč.!?. 12.10.2010 15:13
Kaj ste vi naredili,če ste pozabbilii kašno stvar v bližnji okolici šole in je kasneje niste dobili nazaj,ker jo je nekdo uničil,zavrgel ? In če bi vedl kdo je to naredu ? ..

Kaj bi vi naredl ?

Gre za stvari skupno vredne okol 6o €.
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: pomoč.!?. 12.10.2010 15:25
DeZelod pravi:
Kaj ste vi naredili,če ste pozabbilii kašno stvar v bližnji okolici šole in je kasneje niste dobili nazaj,ker jo je nekdo uničil,zavrgel ? In če bi vedl kdo je to naredu ? ..

Kaj bi vi naredl ?

Gre za stvari skupno vredne okol 6o €.

ja zaj če ti veš kdo je to naredu pa če maš mogoče kak dokaz al pa koga za pričo (pač de je videl de je on to naredu), potem se lhka pritožiš učiteljici, ker kar je v bližini šole lahko še ona kj pomaga.pač nwm poveš kaj je blo pa poskusta pol to rešit.
ti dam en primer:
ti zgubiš mobitel na šolskem igrišču in ga neka oseba X najde.in ta ga pokvari. naprimer ti ga zanalašč vrže ob tla pa ga zlomi al pa kj takega. in ti to vidiš al pa en tvoj prijatel pa maš po možnosti za dokaz ta uničen mobitel.no in tko greš do učitlce pa ji poveš kaj je blo in se poli ona pogovori s tisto osebo X, in če on ne prizna lhka učitlca starše pokliče in poli se zmente pač da on plača za škodo.zaj nwm če je ta mobitel vredn 60 eurou pol ti on tok plača...če veš kaj mislim.
meni se je to podobno zgodilo ko so mi na šolskem igrišču pokvarli neki mulci zanalašč nov mobitel vredn skori 200 evrou.in sm pač mela dokaz in tko so mi poli oni kupli novega,pa še bolšega in dražjega (za skor 300 evrou)...mamo pač fajno ravnatlco da je to zrihtala Smile
nwm no to je moj predlog tak da naredi pač kar misliš da je prav.jas zaj nwm kaj se je tebi zgodlo sam pomoje kaj takega...pa veliko sreče! Smile
DeZelod • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 67
Re: pomoč.!?. 12.10.2010 15:36
U fajno tole z novim mobijem Very Happy

Ja velik jih je vidl,so mi že rekl + oseba je sama priznala da je mau uničvala in **** u smeti. Sam tega sploooh ni u nobenih smeteh.. Bom pa tok cajat težiu dokler ne da dnarja al pa da mi najde nazaj

HVALA ZA NASVET ! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.