svetujte mi :D• blabla
• Od: 24.6.2010
svetujte mi :D
18.12.2010 22:18
z mojim tipom sma že en lep čas skup...pa pač na začetki je blo vse ok...nazadnje ko pa sma se srečala pa me je pač šlatal pa je tut hotel mi zadrgo na hlačah odpret pa mu nisem pustila, ker me je strah in sram če bi kaj preveč vido...
kaj naj storim naslednič ko se vidima??? zakaj je mene tak strah in sram kaj več pokazat svojemu fantu??? pa kaj naj storim??? hvala za odgovore in nasvete • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
Re: svetujte mi :D
19.12.2010 10:23
heii. lej toj čist nurmaln..pač še nisi prpravlena met kej tkooo veliiiiik več s tvojim fantom..pa to mu tut povej pač kaj ti ni ušeč ane..pol pa če te ma res rad bo počakou do tkt k boš ti rekla d loh.. in ni ti treba nč skrbet - sj vem d je težko..ampak če mu boš to povedala in če te ma res rad bo to tut sprejeu in bo use kul užiweii(tee)^^ • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.12.2010 14:28
nmormo ti walda rečt zkj te je strah.. če ti še ni do tega ok.. pč.. kukr sama najbolš weš.. kaj nared?.. powej to tipu da ti ni do tega.. če bo kej nrobe pol to sam pomen d te ni meu neki zlo rd.. bdw kok sta stara?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • majchymwa
• Od: 19.12.2010
19.12.2010 14:39
men je neke zablokiral tak da zdej mam nov profil...
jaz sm 17 on pa 18 • rokavica073
• Od: 7.12.2010
19.12.2010 19:51
ja pa pač si mu ušeč pa se mu je zaLuštal • KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
19.12.2010 20:43
ja pač te je strah. to ni nč kej tazga.. tut mene je strah ...
ampak lej.. če te ma tvoj tip dooooosr rad, bo počaku tuk cajta kukr boš ti hotla.. če te bo pa neki silu pa nwm ka ga pa sam **** k je sam zarad sexa pa usega druzga s tabi.. moje mnenje ... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.