Pesem, ki opisovala najino ljubezen!

zalife • Od: 30.10.2010 • Prispevkov: 3
Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 30.10.2010 18:22
Hey, jz bi prosila, če bi lahko dal predloge za kkšn lep komad, ampak res tak lep, k bi opisovala mojo ljubezn do tipa in sicer, da sm vesela da sm ga najdla, da je nekej posebnga, da ga nemorm spustit, da bi bla skos ob njemu, prosm pomagejte, da mu loh kej lepga napišem, ker res nemorm vrjet kok ga mam rada Sad(
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 30.10.2010 18:33
mogoče p tale ^^ i will always love you Wink [link]

al p pesek in dotik od tabuja ^^ [link]

bi še kšno napisala p se lf ne spomnem Smile
MissDanza7 • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 15
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 30.10.2010 21:10
Jaz pišem drugač pesmi o ljubezni, življenju itd. in jih mam že ful dost, pa take so pač ko se vse rima in to =) če hočeš še lahk tebi napišem to za tega fanta Wink
zalife • Od: 30.10.2010 • Prispevkov: 3
Hvala za odgovor ;* 30.10.2010 21:13
I will always love you, mi je ful lepa pesm, sm prvič kuj na to pomislla, sam k mi je tok pač že bl tko, za pol če bi bla res doug skupej. zdj sva pa komej dva mesca, ampak ga že od prej poznam, in ga mam najrajš, in tut misl nekej resnga, ker je meu do zdej sam dve žoki, pa še to naaaajdl =)) in mislm, da misl kr resno hehe.

Drgač pa pesek in dotik je ful lepa hehe. Čeprou bi rajš amgleške ampak useen najlepša hvala hehe ;*

________

Laaahkooo mi napišeeeš jaaaaaaaaa =)))
Pa če bi lahko, tut v angleščini hehe, sam če ne, ni nujn hehe
hvala ti najlepša ;*
erienne • Od: 21.10.2010 • Prispevkov: 185
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 30.10.2010 21:15
you are my best friend od queenou..moj biuši se je skor stopu hahahah..
MissDanza7 • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 15
Re: Hvala za odgovor ;* 30.10.2010 21:44
zalife pravi:
I will always love you, mi je ful lepa pesm, sm prvič kuj na to pomislla, sam k mi je tok pač že bl tko, za pol če bi bla res doug skupej. zdj sva pa komej dva mesca, ampak ga že od prej poznam, in ga mam najrajš, in tut misl nekej resnga, ker je meu do zdej sam dve žoki, pa še to naaaajdl =)) in mislm, da misl kr resno hehe.

Drgač pa pesek in dotik je ful lepa hehe. Čeprou bi rajš amgleške ampak useen najlepša hvala hehe ;*

________

Laaahkooo mi napišeeeš jaaaaaaaaa =)))
Pa če bi lahko, tut v angleščini hehe, sam če ne, ni nujn hehe
hvala ti najlepša ;*

Pišem angleške in slovenske =) aja a vidva sta že skup ahaa Very Happy sem razumela da še nista heh. No saj za to tut lahk napišem, čeprav drugač pišem bol žalostne pesmi, ampak dobro, tut to se da =) am a mi lahk daš msn? mislim da se bi tam lažje zmenli točno kaj hočeš in vse to Wink
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 31.10.2010 11:39
[link]

evo ti ga Smile
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 1.11.2010 14:16
[link] NOR SEM NATE

[link] A veš kaj ljubezen je

[link] JUST TO BE THE NEXT TO BE WITH YOU

[link] I CAN'T HELP MYSELF
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 1.11.2010 15:29
A veš kaj to ljubezen je ...
ne morš noo hahaa
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Pesem, ki opisovala najino ljubezen! 1.11.2010 17:42
xD

Drugač pa:
maš tu na partisi en pack samo pač boš mogla vse skozi poslušat xD
[link]

men se zdi da okoli 100+ muzik xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.