Sm preveč ''zaščitniški''... =/• Boris
• Od: 17.4.2010
Sm preveč ''zaščitniški''... =/
22.9.2010 22:57
mja, naslov je morde čudn, ampak bom probu opisat u sporočilu...
Pač jst mislm d sm preveč zaščitniški, d me preveč skrbi za osebe k so mi pr srcu, npr. na punco pazim kokr na kristalno čašo, na ostale tko pazm ko nikol do zdej, tud sam probavam bit ne tak, ampak nevede tko pol kr nardim da sm =/... In mislm d sm že tečn s tem svojim obnašanjem, d me majo dost k sm tak ampak jst ne znam bit drugačn, tak sm in nvem kko nej bi se spremenu... Nvem, res nvem kaj nej nardim, kr mislm da če bom še tak, da bom zgubu kašne prjatle kr jim bom tečn zarad tega... =/ Kašn nasvet kaj nej nardim, kko nej to izbolšam d ne bom tak, kko kei se spremenim??? Hvala useem <3 =) • NinnnnnA
• Od: 24.8.2009
Re: Sm preveč ''zaščitniški''... =/
23.9.2010 12:14
Boris pravi:mja, naslov je morde čudn, ampak bom probu opisat u sporočilu...
Pač jst mislm d sm preveč zaščitniški, d me preveč skrbi za osebe k so mi pr srcu, npr. na punco pazim kokr na kristalno čašo, na ostale tko pazm ko nikol do zdej, tud sam probavam bit ne tak, ampak nevede tko pol kr nardim da sm =/... In mislm d sm že tečn s tem svojim obnašanjem, d me majo dost k sm tak ampak jst ne znam bit drugačn, tak sm in nvem kko nej bi se spremenu... Nvem, res nvem kaj nej nardim, kr mislm da če bom še tak, da bom zgubu kašne prjatle kr jim bom tečn zarad tega... =/ Kašn nasvet kaj nej nardim, kko nej to izbolšam d ne bom tak, kko kei se spremenim??? Hvala useem <3 =) __________________________________________________________________ če bi lu uni zares tvoji prjatli bi jim bu všeč tak ku si..če ne pa..če so res hočš sprement..pol pač odnehi...preden kej rečš premisli malu, kaku bojo oni odreagirali..p tku... • Jok3r
• Od: 22.7.2009
23.9.2010 16:45
a ti veš da v življenju ni možne formule,ki bi dokazala da je nekega čustva preveč?
to je tvoja lastnost, in te čisto razumem.. ti si nebeški angel ki varuje druge, daš svoj ščit pred zunanje vplive. to pomen da tisto 'notri' paziš..kasneje bi lohk govorili o tveganju, da tvegaš in daš sebe, torej, sam s svojimi sposobnostimi braniš druge.. vem kako se počutiš..ti si zaščitniški, jaz recimo se počutim odgovornega ne glede v samoti ali v javnosti da pomagam..prizadane me če videm kkšnega ki mu ne gre najbolje..če kakšnega **** se počutim odgovornega da pristopim zraven..in še veliko primerov.. in nažalost ti moram povedati še tole: ne boš se spremenil. ni možno..lahko spremeniš stil, zunanjost, lahko celo spremeniš razmišljanje v glavi, ampak tega čustva, tega ti pa sam hudič ne bo izgnal iz tebe.. kakorkol taki kot si ti so redki ljudje.. majo neko čustvo tok močno razvito, da so značilni po njem.. in pazi.. to znajo kakšni izkoriščat.. mene so tudi za keš prosil ker so kao rabil pomoč..misliš da so jo res rabili? =/ niso..sicer sem dobil vse nazaj, ampak ostaneš prizadet.. tako kot boš tudi ti branil ljudje,kateri te ne bodo branili nazaj.. to maš vgrajen, lahko se še tok spreminjaš a čez 20let boš še vseno nekoga branil.. zdej k sem ti mal razložil, veš kako se počutim če kakšen čefur eno zavaja, na koncu jo pofu** in odvrže kot čik? vprašam punco, če je vredu, ali če rabi kakšno pomoč.. zdaj boste mislili da sem **** ko nekoga boli, jaz pa se 'vsiljujem' noter.. ravno tako pri tebi, kakšni mislijo da se 'vsiljuješ' notr.. ampak samo kakšni, ki ti zavidajo, ker nimajo take lastnosti (: in še za zaključek ti povem da ne več pisat tega znaka =/ ampak zmeraj napiši (: ali =) • Pačupa
• Od: 7.5.2010
23.9.2010 17:07
No kak bi ti povedo em no saj bi lahko Jok3ra citiro samo rajši sam nekaj napišem =p
Em prvo vpraši punco če jo to moti da si taki (men se zdi da je glih nene če ni do zdaj pobegnila =p ) No vem da je mogoče malo za tebe težko rečt ne če te kdo prosi (karakterja se ne da spremenit...) no zato bi mogoče blo vreji da bi ob sebi mel kakega prijatla ki bi mu lahko ful zaupo pa bi ti on mogoče svetoval če kdo rabi pomoč (vem da se glupo čuje). Pač navadit se boš mogo da si pač taki kot si. rečmo jaz mam take ful žalostne oke (tak pravijo) pa sem čisto vesel mislim ko drugi mislijo da se bom glihkar zjoko sem jaz čisto vesel (tak da pač kaj morem samo navadit se je treba pa sam sebe sprejet pa bo) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Boris
23.9.2010 17:57
no ja, napru hvala usem za odgovore. Jok3r - posebi hvala za tvoj odgovor, supr si napisu, in bi se tud strinju d se ne morem spremenit, pač tak je člouk in se ne more spremenit... sam men se zdi d nekaterim najedam s tem... pač bom morde mogu mau znižat ta nivo, ampak mi pa zmeri poskoč kadar kerga k mi je 'pr srcu' vidm, da je slabe volje al pa da ni neki z njim uredu, al čustveno al pa fizično... za use take ljudi k so mi pr srcu pa so taki pol me kr ''zaboli'' srce ko jih vidm u takem stanju... učasih sm pa še jst tak zarad njih, al sočustvujem z njimi al sm pa pač tak da kakršni so tisti sm pol tud jst... ma nvem, pač bom mogu mau pouprašat če kerga od le-teh osebkou to mot pa bom pol vidu kko bo... al sm lahko tak, al morm pa mau znižat oz. ublažit tako obnašanje...
• soonck
• Od: 16.2.2010
23.9.2010 18:14
men je lepa lastnost. (: res ne vidm težave.. ne poskuši se spreminjat, ker si nekateri, prou to kar maš ti, želijo. js sm preveč radodarna, usakmu pomagam in takoj odpustim ne glede na to kok me prizadane. učasih me je folk, ki me ni poznou tut izkorišču, zdj pa sm se naučila, da si ne zaslužjo usi tega (; spremenila pa se nebom nikol. taka sm. (: samo naučit se morš vidt kdo si zasluž tvojo "zaščito", spremenit pa se ti ni treba NIKOL.<3 • Jok3r
23.9.2010 21:02
soonck pravi:men je lepa lastnost. (: res ne vidm težave.. ne poskuši se spreminjat, ker si nekateri, prou to kar maš ti, želijo.
js sm preveč radodarna, usakmu pomagam in takoj odpustim ne glede na to kok me prizadane. učasih me je folk, ki me ni poznou tut izkorišču, zdj pa sm se naučila, da si ne zaslužjo usi tega (; spremenila pa se nebom nikol. taka sm. (: samo naučit se morš vidt kdo si zasluž tvojo "zaščito", spremenit pa se ti ni treba NIKOL.<3 men pa ne pošlješ srčka? </3 no Boris se strinjam z njo.. zaradi te lastnosti, maš ti sploh frende.. kdor rabi zaščito je že tvoj prijatelj.. sam zgleda da še nisi opazu (: značilno pr tej tvoji lastnosti je da se tok za druge sekiraš, in posledično jim nočeš bit v napoto, zato sprašuješ če si jim? Ne, nisi (: vse lepo in prav, ampak na to vprašanje že sam sebi odgovarjam dolgo časa.. se vam ne zdi da je človeštvo največja groza, ki se je kadarkoli sploh zgodilo.. posajeni smo nekje, noben ne ve zakaj, noben ne ve kaj je z nami, ne vemo časa, sploh ne vemo zakaj smo tu.. in podvrst tega vprašanja je kako je sploh prišlo do čustvenosti.. kam se povezujejp ljudje s čustvi.. no mal sem zašel, in če se kdorkoli na tem forumu rad pogovarja o lajfu nasploh bi bil vesel če bi mi poslal/a ZS- (: no kakorkol Boris, bod vesel in ponosen na to kar si =) • Pačupa
23.9.2010 21:23
sem ti poslal pm =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Boris
23.9.2010 21:55
hhh, jaaa, tko je, zmeri mislm, da tok močno za take skrbim d že mislm da sm jim u napoto... ampak kokr zgleda po teh tvojih besedah nism u napoto le-tem. useen se bom pa pozanimu če majo kej proti d sm tak... no ja, bom vidu kko bo use skup vn pršlo =). hvala za take besede usem skupi, posebi Jok3r-ju • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.9.2010 22:04
jah men se to ne zdi neki slaba lastnost.. no mgoče se da pretirawat sam ne d bi wedu.. pa wrjetn im sploh ne gre n jetra.. no pwej k boš prašu .. jz mam podobno lastnost men gre rahlo n jetra ampk se ne ubadam preweč tko k so rekl spremenit se nda alpa če že je zlo težko.. stay who u are.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
23.9.2010 22:18
hmm Boris če se tak zamisliš men se zdi da sploh nisi nikakor v napoto saj lej dosti ljudem je všeč če jim da kdo roko ko so na dnu zato je dobro imeti ljudi kot si ti. Rečmo za mene ljudi pravijo da znam poslušat. za tebe pa ziher pravijo da znaš vsakemu pomagat čeprav se mogoče tega ne zavedaš tak da brez skrbi ni moteče. Celo jaz bi imel rad ob sebi prijatelja kot si to =) aja to ko praviš da če bi bil komo res v napoto bi ti do zdaj ziher že reko.
Pa še beseda za konec: Ko boš sprejel sebe te bo sprejel ves svet =) (mogote ti tak kaj fejst ne pomeni ampak ko se zamisliš malo boš videl . oz. če te kaj o tem zanima me pm xD =) ) L.P. =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
24.9.2010 15:41
Pačupa pravi:. če te kaj o tem zanima me pm xD =) ) če te kaj o tem zanima me pošlji v **** materino ((: • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.9.2010 20:41
hahahahaha pm je zlo zabawna kratica ja XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.