a je vame??pliss pumagejte!!

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
a je vame??pliss pumagejte!! 24.9.2010 18:55
živjoo!! jest mam pa en prublem. že 2 do 3 mesce se po msnju puguvarjam z enmu fantm k mi je ful ušeč. Very Happy ampak zmeri sva se pogovarjala čist samo prijtelsko. on mi je govoril kere punce so mu ušeč jest pa sem u moji ljubezni povedala zelo malo. rada sm puslušala kaj mi pravi pa tudi če o drugih puncah. včasih sem mu tudi svetovala kaj naj naredi.. no zdej pa je prublem to da mi je pred približno 1 tednm reku da sm mu ušeč. najprej mu nism čist vrjela ampak mi je to velikokrat ponovil zato se mu čez čas vrjela. seveda pa mi je bil tudi on ušeč vendar mi je bilo preveč nerodno da bi mu puvedala kaj jaz čutim do njega. vendar se mu čez 2 ali 3 dni povedala. napisal mi je arr. potem pa nič več od tega. zdej pa res nevem kaj naj naredim. dobiti z nemu se nebi mogla saj ne živiva zelo blizu. pa še nebi rada da starši vejo za to.
prosm pumagejte mii Very Happy
rada vs mam use k mi boste pumagal
lepo se mejte čauč Wink
punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
ps 24.9.2010 19:57
puzabla sm puvedat da je manjši in mlajši 1 let ud mene
a je to kej narobe
mal se bujim kva boje rekle prjatlce
upam da me bo prašou če bi hudila z nemu sam pa nevem kuko bi mu udguvurila alpa se ubnašala do njega
pa vism ga 1 učash tut večkrat alpa sploh niklol na tedn pa še to na hitrco
pa še nikol se nisva puguvarjala!! to mi je nabl smotan
zadnč sm mu rekla zakva me nikol ne puzdrav pa je reku sam sori
plisssssssssss pumagejte mi kva nej nardim??
rada bi hudila z nemu
čau
**
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 24.9.2010 20:47
hah lej taka scena je zlo hecna men.. jz sicr ne kontam kko se lahk dwa zaljubta prek msnja.. (to razlagam tut dwema modelkama k ju mam n msnju.. Rolling Eyes ) pol nč ni nrobe če je mlajši walda.. sj ni uno d bi biu 3 4 leta mlajš.. pa drgač kok si p ti stara?.. in neki čiz druzga je k se u žiwo widta.. nwm no sam mislm d si nbosta lih laufala u objem k se bosta prwič zres spoznala.. lej nočm te nč kle zatret če ti je tipo šeč se srečit pol ga zres spoznej pol p naprej.. nč ni nemogoče .. ker drgač bo res čudn izpadl.. no wlik sreče..
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 24.9.2010 21:42
aha se pravi d se vidva pogovarjate samo prek msnja.. in pol po tistem k si mu napisala d ti je ušeč in on ti je napisu arr sta se še kej pogovarjala?? ( prek msnja al u živo )

ja mene moti če je tip mlajši od mene.. ma to ni nič tacga, nč narobe in ne skrbet kej si bojo tvoje prjatlce mislne ! ..

sano js usega tega ne razumem.. on ti je napisu da si mu ušeč in ti si njemu da ti je on ušeč
in zdej te kr ne pozdraulja kr se vidista Confused .. čene ga pa ti pozdravi prva in če te ne
pozdravi nazaj al pač da vidiš d se ne zanima zate ga o.d.j.e.b.i xd ..
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 24.9.2010 21:48
ewo lej to p mene zlo znima.. kaj je nrobe z mlajšimi?.. mi nimamo nč proti..
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 24.9.2010 22:55
nič ni problema no samo vpraši ga zdaj če je v tebe al ka =P saj druga nemreš xD
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 25.9.2010 11:15
hvala usm za to
sam zej morm še mal razmisl predn vm kej še napišem
da bom vidla kuga bom nardila
ampak sigurn ga bom najprej spoznala Very Happy
hvala :*
Re: a je vame??pliss pumagejte!! 25.9.2010 11:16
hah ni slaba ideja ga spoznt ja.. ker u žiwo je use dost drgač.. nisi p rekla kok si stara tkoda tut rzlike še nwemo.. hawe fun

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.