a je vame??pliss pumagejte!!• punckalove
• Od: 24.9.2010
a je vame??pliss pumagejte!!
24.9.2010 18:55
živjoo!! jest mam pa en prublem. že 2 do 3 mesce se po msnju puguvarjam z enmu fantm k mi je ful ušeč. prosm pumagejte mii rada vs mam use k mi boste pumagal lepo se mejte čauč • punckalove
ps
24.9.2010 19:57
puzabla sm puvedat da je manjši in mlajši 1 let ud mene
a je to kej narobe mal se bujim kva boje rekle prjatlce upam da me bo prašou če bi hudila z nemu sam pa nevem kuko bi mu udguvurila alpa se ubnašala do njega pa vism ga 1 učash tut večkrat alpa sploh niklol na tedn pa še to na hitrco pa še nikol se nisva puguvarjala!! to mi je nabl smotan zadnč sm mu rekla zakva me nikol ne puzdrav pa je reku sam sori plisssssssssss pumagejte mi kva nej nardim?? rada bi hudila z nemu čau ** • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: a je vame??pliss pumagejte!!
24.9.2010 20:47
hah lej taka scena je zlo hecna men.. jz sicr ne kontam kko se lahk dwa zaljubta prek msnja.. (to razlagam tut dwema modelkama k ju mam n msnju.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
24.9.2010 21:42
aha se pravi d se vidva pogovarjate samo prek msnja.. in pol po tistem k si mu napisala d ti je ušeč in on ti je napisu arr sta se še kej pogovarjala?? ( prek msnja al u živo )
ja mene moti če je tip mlajši od mene.. ma to ni nič tacga, nč narobe in ne skrbet kej si bojo tvoje prjatlce mislne ! .. sano js usega tega ne razumem.. on ti je napisu da si mu ušeč in ti si njemu da ti je on ušeč in zdej te kr ne pozdraulja kr se vidista pozdravi nazaj al pač da vidiš d se ne zanima zate ga o.d.j.e.b.i xd .. • pk4life
24.9.2010 21:48
ewo lej to p mene zlo znima.. kaj je nrobe z mlajšimi?.. mi nimamo nč proti.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
24.9.2010 22:55
nič ni problema no samo vpraši ga zdaj če je v tebe al ka =P saj druga nemreš xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • punckalove
25.9.2010 11:15
hvala usm za to
sam zej morm še mal razmisl predn vm kej še napišem da bom vidla kuga bom nardila ampak sigurn ga bom najprej spoznala hvala :* • pk4life
25.9.2010 11:16
hah ni slaba ideja ga spoznt ja.. ker u žiwo je use dost drgač.. nisi p rekla kok si stara tkoda tut rzlike še nwemo.. hawe fun_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.