muskaa ZA RAZMIŠLAT!!!

lovelygirl • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 49
muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 20.9.2010 20:14
oilaa!

nujno [wnb nujno ]
no ja, pač mam nekaj love problemov za razčistit sama s sabo in bi blo ql, če bi mi svetoval kkšno musko, k res pač je vm za razmišlat, tko da pač urediti misli al kokr kol

mal več podrobnosti o mojem stanju: 2 tipa, nwem kaj nj nrdilm, uba sta mi full ušeč sam nwem kaj nej -.-''

pač tak način razmišljanja

žaner ni važen, sam da vm ''pomaga'' če se loh tko izrazim Razz

fino bi blo prlept link pa napisat naslov in izvajalca al pa samo naslov in izvajalca Very Happy

hvalaaaa <3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 20.9.2010 23:16
[link] - žalostna
[link] - ena mgoče mal bl z rzmišlat.. taka pomirjujoča..
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 21.9.2010 15:14
[quote="lovelygirl"]

nujno [wnb nujno ]
no ja, pač mam nekaj love problemov za razčistit sama s sabo in bi blo ql, če bi mi svetoval kkšno musko, k res pač je vm za razmišlat, tko da pač urediti misli al kokr kol

amm.Miley Cyrus-The last song(iz filma)...ta mi je pa res đ best muska, čeprov nism glih fen miley Wink
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 21.9.2010 18:05
[povezava]
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 21.9.2010 19:05
probej to k je v mojem podpisu. moja najljubša, je tut mejbi za razmišlat,kokr za koga ,bl žalostna ubistvu
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 21.9.2010 19:37
[link] .. men osebno zelo lepa.. hrati pa tudi žalostnaa. (:
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 21.9.2010 19:46
natasaa pravi:
http://www.youtube.com/watch?v=_tCoDtqZo14 .. men osebno zelo lepa.. hrati pa tudi žalostnaa. (:

ja, to sem pozabla Very Happy tut čudovita. in še broken [link] drugač so pa vse od evanescese se vse lepe pa žalostne ...tko da kr v you tube vtipkat amy lee al pa evanescese pa use dobiš Very Happy
Maja985 • Od: 22.9.2010 • Prispevkov: 3
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 22.9.2010 3:05
[link]
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 22.9.2010 3:17
[link]
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 22.9.2010 3:34
[link]

[link]

[link]

[link]
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: muskaa ZA RAZMIŠLAT!!! 22.9.2010 13:48
lovelygirl pravi:
oilaa!

nujno [wnb nujno ]

mal več podrobnosti o mojem stanju: 2 tipa, nwem kaj nj nrdilm, uba sta mi full ušeč sam nwem kaj nej -.-''

pač tak način razmišljanja

žaner ni važen, sam da vm ''pomaga'' če se loh tko izrazim Razz

fino bi blo prlept link pa napisat naslov in izvajalca al pa samo naslov in izvajalca Very Happy

hvalaaaa <3

no ja jz sm tudi kdaj žalustna pa rada pušlušm to pesem...http://www.youtube.com/watch?v=c-3vPxKdj6o&ob=av2e in to...http://www.youtube.com/watch?v=Ra-Om7UMSJc&ob=av2n drgač jih mam še...ma ti dve so ful... lepe in upam da ti pomagajo... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.