kakšni fantje so ušeč puncam?1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• sosed
• Od: 30.3.2009
kakšni fanje so ušeč puncam?
26.4.2010 21:36
torej kakšni fanje so ušeč puncam?
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: kakšni fantje so ušeč puncam?
26.4.2010 21:43
lepi hahahahahahahahahahhaa xD • Boris
• Od: 17.4.2010
26.4.2010 22:02
hehe, a ni že ena taka tema • miaTHEshoe
26.4.2010 22:06
Boris pravi:hehe, a ni že ena taka tema
če on je sosed! on ma privilegije hahaha xD • Boris
26.4.2010 22:11
haha xD, se opravičujem ,narobe sm reku, obstaja tema kašne punce so ušeč fantom, ne taka • miaTHEshoe
26.4.2010 22:17
Boris pravi:haha xD, se opravičujem ,narobe sm reku, obstaja tema kašne punce so ušeč fantom, ne taka
zahteve: da je brazhibn, brez kakršnekoli napake, da je vlki 180,1 in ma 67,3 kg. potem more met točno 1000002 las, aja, more bit moškega spola, da ne govorim natančno o centimetrih (50!), potem, more uporablat 100% možganov, ne samo 10 kot je to normalno.. ne xDD hecam se vsaka ma svoj okus • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
26.4.2010 22:34
Ok moje zahteve more bit lep, luškan in oh in sploh..-> se prav rjave, blond al pa črne lase (tut kaka druga barva je ok), učki morjo bit zeleni,sprejemlivi so tut rjavi, če so pa že modri morjo bit pa res ful lepi da so mi ušeč (razlogi iz preteklosti...), visok more bit minimalno 170cm oz. večji od mene sam ne prevelk, čeprov so sprejemljivi tut kšni luškani košrkaši tm do ene 190cm, kar je pa več pa že ni na moji "nadmorski višini" in nastane problem poj ... Ja, pa more bit luškan, prkupn, srčkan, ne pomehkužen, ne sme pretiravat z unimi glupimi ljubezenskimi zadevami(kok te mam rt, 10000 sms-ov na dan, vsak dan z nim dobivat...), more met take prjatle,k so tut men kul -> se ****, delajo neumnosti, so zanimivi in posebni XD. tip more bit pa tut tak, predvsm se more ****, pa zaželen bi blo da bi mel vsaj tok sivih celic u glavi da bi šteku use moje fore, pa bi si enkat na tedn uzel res dost cajta čist sam zame in mi kupu sladoled • frufru
• Od: 21.10.2009
27.4.2010 10:22
am am...to je stvar okusa posamezne punce..
men so všeč temnolaski, višji od mene , rjave oči, NESME bit suh more met mal mišic al pa čist po domač more met trebuh.. • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
27.4.2010 11:25
na zunanjost so men kul taki dalši lasi, pa lepe očke, take, globoke ;D
am pol tud ni kul če je nevmkak velek ker sm js izredno majhna, tok ene 160-170. pol po notrnjosti more bit zabavn, nasmejan, ne preveč romantičn, prijazn do ostalih ljudi, more met mnenje o svetu da bi se lahk pogovarjala pa pametn more bit, pa po možnosti da ne bi narodne muske poslušu. sam se mi zdi, da ko 1x se zaljubiš, vsi ideali izginejo ;D • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
27.4.2010 11:28
Usaka punca ma svoj okus, usak člouk ma svoj edinstven in drugačen okus od ostalih...
No in meni so recimo ušeč prjazni, vljudni, pametni, preprosti...Pa tut mi je precej bl pomemben karakter in to ne pa tok zunanjost...čeprau so seveda neke meje!!!;Đ Če govorimo o zunanjosti pa so mi ušeč mal višji, z krajšimi lasmi, z lepimi očmi in radijatorčki an.?! ;Đ.No pa ful grdo zgleda če je fant neki ful koščeno suh, potem se pa obleče u najbl široka oblaćila kar je možno...;S.aja ušeč so mi fanjtje z stilom, tko nekk normalni ne pa kaki kreteni al pa kaki z čikom u gobcu in z iglo u roki...;Đ • Tassa22
• Od: 4.4.2010
27.4.2010 19:48
črni, rjavi lasi. zelene, rjave oči... da ni neki debeli slon al pa suha glista pa luškan more bit pa da ma neko čupico.. da nima neke navadne kujneke pa kratki lasi seveda pa neki stil za oblačenje je fajn če ma pa večji more bit od mene karakterno pa da ni neki da bi se hitro razjezo pa me vsakih 5 min poslal v tri krasne smisel za humor, prijazn, v družbi da neja nosntop za mano lazi ko neki cucek, da se neja norčuje z mene,... pa da me ma rad • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
27.4.2010 20:37
itk stvar ukusa ane no pr men je tko pomožnosti večji ud mene. more met tako čupco glih fajno ne čis postrižen al pa ne čis douge do riti poj pa usebnost more bit ful dobra.. da te nasmeje ne pa daj zagrnjen pa morš se ti pogovarjat pa komi kj z nega pa ne glih najbl rumantičn mal pa P.S. na cajte ji rečte daj lepa ( punce mamo rade) • L0o0
27.4.2010 20:52
hmm ja.. u glavi more met kaj.. - velik.. more se znat pogovarjat s punco - da ni dougočasen.. more te znat nasmejat.. do punce pristopit - ne sme se glih skrivat al kaj če si mu ušeč pa to..
videz pa usakič drugač.. x) hjaa od kratkih črnih do dougih blontnih.. pač to je nejbol pomembno..- za mene.. hf (: • AnckaT
• Od: 6.2.2010
28.4.2010 15:24
Da govori resnico, nč ne prikriva, ne vara, da se velik druž s punco, da je zabaven, luštn • Lepi
• Od: 28.4.2010
hmm...
28.4.2010 17:23
Grdi, neumni in še 1x grdi !
ne res, najbolse babe majo vedno neke grde kmete Samo da majo gnar (jap na to sn pozabo)! - gnar ima odlocilno vlogo na tem prelepem svetu.. jah tak pac je • myself
• Od: 3.4.2010
Re: hmm...
28.4.2010 21:36
Lepi pravi:Grdi, neumni in še 1x grdi !
ne res, najbolse babe majo vedno neke grde kmete Samo da majo gnar (jap na to sn pozabo)! - gnar ima odlocilno vlogo na tem prelepem svetu.. jah tak pac je zka pa bi puncam bli ušeč:grdi neumni in še 1x grdi?????????!! haLLo?! • horny
• Od: 27.4.2010
28.4.2010 21:54
ma use dore šjore padajo na take k majo dosti sowdu večina je takih ne pa use
• Insane
• Od: 12.7.2009
28.4.2010 21:56
lolikaa pravi:
Lepi pravi:
ne res, najbolse babe majo vedno neke grde kmete Samo da majo gnar (jap na to sn pozabo)! - gnar ima odlocilno vlogo na tem prelepem svetu.. jah tak pac je zka pa bi puncam bli ušeč:grdi neumni in še 1x grdi?????????!! haLLo?! ker on misli da je lepi pa da ma ena baba ko mu je všeč grdega deda...xD v resnici pa je glih obratno. • myself
• Od: 3.4.2010
29.4.2010 8:31
Insane pravi:
lolikaa pravi:
Lepi pravi:
ne res, najbolse babe majo vedno neke grde kmete Samo da majo gnar (jap na to sn pozabo)! - gnar ima odlocilno vlogo na tem prelepem svetu.. jah tak pac je zka pa bi puncam bli ušeč:grdi neumni in še 1x grdi?????????!! haLLo?! ker on misli da je lepi pa da ma ena baba ko mu je všeč grdega deda...xD v resnici pa je glih obratno. Insane maš čist prav ja..to je pomoje tui zaraji tega napisau.. hahah.. Lepi..phahahha • anchiikka
• Od: 4.3.2010
29.4.2010 13:30
amm... meni so všeč fantje, ki dišijo drgač pa ima itak vsaka svoj okus uživajtee • Lepi
• Od: 28.4.2010
hmm
29.4.2010 13:37
Citat:ker on misli da je lepi pa da ma ena baba ko mu je všeč grdega deda...xD v resnici pa je glih obratno.
1. Me ne poznas in tako ne mors vedet ... 2. Lepota je relativna ... in iz mojih izkusenj pravim: da je kr precej "dorih" bab z grdimi dedi (res pa je da se vozi z novo bemfico Mogoce sem se malo nerodno izrazo da so puncam VSEC grdi, bolse bi bilo recene da imajo prioriteto GNAR, pol pa vse ostalo ... Citat: ker on misli da je lepi pa da ma ena baba ko mu je všeč grdega deda...xD v resnici pa je glih obratno.
Ti ze ves • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.4.2010 16:41
busanci pa šiptari...sam da je kao močn pa to
• rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
29.4.2010 17:07
Lepi pravi:Grdi, neumni in še 1x grdi !
ne res, najbolse babe majo vedno neke grde kmete Samo da majo gnar (jap na to sn pozabo)! - gnar ima odlocilno vlogo na tem prelepem svetu.. jah tak pac je Se strinjam, drgač sm pa pogruntala, da izjava "nasprotja se privlačijo" dost drži, kr k hodm po mestu vidm al lušno punco pa grdga tipa, al pa glih obratn - lušnga tipa z grdo punco. tko da če to drži... Bom js mela fulll lušnga tipa XD (kar se sicer nebo nikol zgodil..:S) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.